işte bir erkek gözü ile ben olduğunu düşünüyorum oda çok hafif, büyük ihtimal dalga geçmek için söylemiştir. Ya bir kadına travestiye benziyorsun diyen erkekğin sözüne niye itimat ediyorsun ki ben dahil.
o kişiler ya sen onlara yuz vermedigin için öyle diyorlar kedi ulaşamadıgı cigere pis der mantıgı. ya fazla egolu sımarık olgunlaşmamışkişiler veyada ergenler. kimseyi takma kafan rahat etsin
profilde yazan yas 27 gercek yasın buysa 27 yasında bekar olan sayısız kız var gunumuzde evlenme yası uzadı. herkesin dedigini takarsan kafayı yersin bu devirde herkes herseye birsey diyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bence yüzün öyle durmuyor. Milletin ne dediğini çok takma.
hala bekar biri olarak takıyorum ya bi de bunlar ileride baba olcaklar sözde
yok erkeksi değilsin bana güven turnusolumdur söyleyenler ayrımı yapamayanlar
nedir anlamadım
sen erkeksi değilsin gerisini boşver
saol
hatta gibi gözükmeye çalışsan kadın bu derim yani
asdhasjda beniyorsun kız gerçekten. Yüz hatların hafif erkek yüz hatlarına benziyor o yüzden. Ama aldırış etme güzel birisin.
erkek yğz hattıyla alakam olduğunu düşünmüyorum ya harbi ne alaka
benim yüz hattıma benzeyen erkek erkek değil zaten kadındır
işte bir erkek gözü ile ben olduğunu düşünüyorum oda çok hafif, büyük ihtimal dalga geçmek için söylemiştir. Ya bir kadına travestiye benziyorsun diyen erkekğin sözüne niye itimat ediyorsun ki ben dahil.
eğlendin mi bari
fotona baktımda öylede durmuyorsun o kişi muhtemelen gereksizligine demiştir
o kişiler ya sen onlara yuz vermedigin için öyle diyorlar kedi ulaşamadıgı cigere pis der mantıgı. ya fazla egolu sımarık olgunlaşmamışkişiler veyada ergenler. kimseyi takma kafan rahat etsin
bir kız olarak karşı cins bana erkeksi olduğumu söylüyor ben hayatımda neden hala bekar olduğumı sorgularken nasıl takmayayım
profilde yazan yas 27 gercek yasın buysa 27 yasında bekar olan sayısız kız var gunumuzde evlenme yası uzadı. herkesin dedigini takarsan kafayı yersin bu devirde herkes herseye birsey diyor
Benzemiyorsun, saçmalamışlar
sonunda normal bir insan, saol ya bi an kendimi deli zannetmiştim
Ahah bence insanların ne dediğini bu kadar fazla kafana takma
bir kız olarak karşı cins bana erkeksi hattın var diyor nasıl takmayayım zaten evlenmek istiyorum hala bekarım
Yok be, hoş bir kadınsın. Az özgüvenli ol, sev kendini 😅
bekarım :( 27
Ee ne olmuş yani? Bu güzel olmadığın ya da evde kaldığın anlamına gelmiyor
hayırlısı bakalım
Hah şöyleeee
Sen Allah'a duâ et böyle olur istediğin 😊
Amin inşallah
Yok hiç benzetilmedim. 😅
benim yüzüm erkek yüz hattıma sahipmiş alakası var mı sence?
Bilmem bana öyle gelmedi.
teşekkür ederim, gerçekten ne alaka anlayamadım hala
Aman, boşverin.
Ne alaka
bende anlayamadım gerçekten
Ne yapacaksın herkes kadından anlayacak diye bir kural yok Boşver sen
Olmadı da sen benziyon mk
şaşı mı bakıyorsun dalga mı geçiyorsun?
Ooooo tro pembiş hesapla gelmiş
çok zekisin tebrikler
Saçmalı beni Jigolaya benzetmişlerdi :D
ne alaka jigola nın belli bir tiplemesi mi var 3 gram aklınla hava atmaya çalışıyorsun
@lockamx1 aynen senin has mesleğindir
kesinlikle saçmalık akılları belden yukarısına çalışmıyor
Travesti olmadığını kanıtla😂
Değilsin benzemiyorsun takıntı yapma
yine biri yorum yapmış benzediğime dair çıldırıyorum
Sen dedikce cıkar takıntı etme
özellikle mi yapıyorlar sence?
Evet sen dedigin için diyorlar bende önceki sorunda sordufun için gıcıklıgına dedim
yaa benim jenerasyon neden bu kadar saçma neden, evliliğe de yanaşmıyorlar zaten napcam ben ya
Yooo gayet güzel bi kadınsın
Uzun boylu musun
1.70