Kızlar, Kaçıncı oldu sayamadim?

Merhabalar.29 yaşında iş güç sahibi bir insanım. Kiz arkadaşımla 2017 den beri beraberiz.2, sene önce evlenme teklifi etmiştim kabul etti sonra kafasının karıştığını söyledi vs zaman istedi ve gitti tabiki. Her ikimizde aileler ile tanışmıştık. Ustunden 1 yıl geçti ve mesaj attı pek oralı olmadım ama pişman olduğunu vs. Söyledi. Konustuk yine problemleri arkada bırakarak devam ettik derken 9 ay sonra yeniden bana kararsız olduğunu, problemler olduğunu, istese sıkıntılar olduğunu söyleyip yine zaman istedi. Ve yine tamam dedim ama bu sefer süreyi 2 ay olarak söyledim ve yine kendi haline bıraktım. Bunu bana surekli yapmasindaki neden nedir? Hem kaybetmek istemiyor, hem yanımda olmuyor. Hem git diyemiyor hem kal da diyemiyor. En son düğüne falan gitmiş bende yazdım problemi olan, hergun ağlayan insan gidip düğünde fotoğraf paylaşmaz diye ver dedim yüzüğü geri bana tabiki yine vermedi. Ustun körü açıklama yapıp konuyu kapadı. Birisi olmadığına eminim , yanlış olabilir ama bir kaç defa gözlemledim. Bunun sonucu nereye varar sözde 20, günü kaldı.
Kızlar, Kaçıncı oldu sayamadim?