Bence Bakmadan Durabilir Sadece insanın kendisinde bitebilen Bir Durum Sürekli Olarak Genel Erkek veya Kadınların Sürekli olarak başka Kızlara Bakmasının altında Bir çok neden Yatsa da Ana Unsurun Bazı noktalarda Saptıların Tek Noktaya Odaklanarak Zihni düşünceyi algıyı o nokta üstünde Aşırı şekilde baskın bir Noktada Düşünerek bilinç Altında Saplantılar kör Noktalar peşinde Takılarak Bir araç Olarak Görme Veya Karşı cinsle Sadece Özel anlar da yakınlaşmanın dışında duyguların sadece Karşı tarafı kırmamak bir nevi Samimi içten kalbin ötesinden gelmeyen Duygularla kişinin ilk başta kendini kandırarak karşındaki karşı cinsi kandırdıgı ve bundan kendisinin ve karşı cinsin fark etmediğini hissederek içindekileri tam olarak söylemesiyle Sürekli olarak ciddi yönde bir ilişkisi oldugu halde gözlerin zihnin Aklın düşüncelerin dışarda olarak mantıgı düşünceyi saplantılar hayal unsurları adı altında görerek kişinin Karşı tarafın Farkında olmadıgı ilişkiye aşırı şekilde zararlar vermekle kalmayıp noktalandıgı ve kişinin kendisinde fark etmediği şekilde Ruh psikolojik rahatsızlıkların görebilme olasının yüksek oldugunu Düşünüyorum
@Auspiciousnes Hanımefendi Anlamanıza Saygım Sonsuz Ama Çöp çatanlık yapacak kadar Kendini agıra Verip farkında Olmadan Düşüncemdeki Özgür İradeye müdale edecek bir noktada düşünmeyip ifade ve uslubunuzdaki sataşma anlamında düşünülen kelimeleri kınıyorum Ve Sonuçta Eger herkes Aynı değilse Farklı düşünceler Bakış açıları olup Eşitlik Adalet demokrası özgür düşünce ortamanın oldugu bir Ülkede Yaşıyor isek Böyle Bir yorumunuzu sizin bilgisizligindeki anlayışsızlıgınıza hediye etmek istiyorum Mrs. Auspiciousnes
@Auspiciousnes Ne yazdıgını bilmeyen Ben miyim yoksa Amaçları farklı olup Bunu belli etmeden Karşısındaki İnsanın Düşünce Uslubuna Saygısı oldugunu sanan bir İnsan Bir Kadın mı bunu bana Söyleyen Zamanla Göremediniz Bir Davranışı insan duygusunu Zamanla Yaşayarak ögrendinizde düşüncelerinizde bir insan olarak Hatırlabiliyorsam O bana yeter size de iyi Günler Derim Mrs. Auspiciousnes
Durur. Ben duruyorum. Ben yapabiliyorsam hepsi yapar. Lan ben bile nefret ediyorum. Milletin karısına kızına ne bakıyorlarsa. Ondan sonra evlenince gereksiz kıskançlıklar. Niye kıskanıyor çünkü o karısına bakanların aklından geçeni iyi biliyor. Niye çünkü zamanında kendide düşündü.
Kimse masumu oynamasin. Gönül baska, bakmak baska. Bizde ister istemez yakiskli bir oglan gorunce yorumluyoruz yakisikli diye. Ama istiyormuyuz? O gozle mi bakiyoruz hayir. Yani her erkek bakan kadina, her kadin bakan erkege bir seyler yasamayi düşünseydi vay halimize
Sanmam. Herkes ayni değil bakma şekline göre değişir mesela bende işyerinde ya da yolda birsürü kişiye bakıyorum ama sevgilimi üzecek şekilde bir bakma aklımdan bile geçmez kime baksam o zaten erkekler için de geçerli bence bu durum. Adam olan yanlış yapmaz
Zamane kadınların gözünde evlenilecek erkek özellikleri; yakışıklı, zengin, meslek sahibi, ortam çocuğu falan filan. Bu özelliklere sahip birinin talipleri de çok olacağı için erkekler de tanımadığı türleri inceleyip en güzelini bulma çabasına giriyor😏 Halbuki o kişinin önce gönlüne baksanız bu tür sorunlar aklınıza bile gelmeyecek
Hoş, herkes bildiğini okuyor nasılsa. Ne diye yazdım ki ben bunu gece gece zaten?😏
Ya şu genellemeleriniz çok itici. Erkekler de erkeklee Bırakın erkekler şöyle erkekler böyle demeyi de Aynaya bakın ben kimim nasıl bir erkek arıyorum diye Baştan sıfırdan başlayın ön yargılarınızı silip Şöyle olaun yakılıklı olsun zengin olsun diyorsunuz Sonra kızlara bakmayan erkek yok Oldu canım
Gercekten Ahlâk ve imanli birinin yaptigi davranistir. Sevdigi olup olmamasi önemli degildir bu onun kalbinin temizliği ile ilgilidir, kendine yakistirmadigi icindir.
Kimisi var sadıktır kimisi var sana soyledigi sözleri başkasınada söyler gözüne baka baka yalanları sıralar erkek olmak ve adam olmak arasındaki o ince çizgiyi bilmek gerek
Erkekler bakar heleki seksi ce acık sacık giyinmişse. Burada bakmam diyenlere inanma. Erkek çooook sevdiği kadında olsa yine başka güzel kadına bakar ama kullanmak için sana hissettiğini ona ya da diğerlerine hissetmez. Bu erkeklerin genetiğindr var
Durabilir isterse isgeyen duruyorda az gelir ama yolda bazilarina bak erkeklere bak yere bakarak giderler kadinin vucududur tesetturru erkegin gkz kapaklarodir
Devir kötü cancağızım illa ki etrafta birileri oluyor keza bakadabiliyorsun ama asıl önemli olan hangi gözle baktığın bakıp geçmek ayrı ayran budalası gibi bakmak apayrı
Saygı ve karakter meselesi... Erkekleri bilmem... Ama adam olan yapmaz... Eeee, bu topraklarda da adam eksikliği var... Artık analar eskisi gibi adam olacakları doğurmuyor...
Avusturya da bir atasözü var. İzninizle Türkçeye çevireyim: iştah dışarda kabartılır, ama yemek evde yenilir. Konuya uyuyor herhalde. Bu kurala uyulduktan sonra problem yok sanırım.
Görmek var görmek var. Sen demiyor musun birini gördüğünde yakışıklı çocukmuş diye. Ama bir his uyanmıyor içinde o çocuğa karşı. Diğer türlü bakmak sıkıntı ama.
Yanlış demişsin. Ondan görüldü atmıştır. Gönlü bende olanın başı dik olacak deseydin gururlanır işte benim hanım der gözü de senden başkasını görmezdi. :d
Siz gidip arkadaşım severseniz daha çooook aldatılacaksınız adam olanları sevmezsiniz ya agır gelir kaldıramazsınız alşmışsınız piçlige ihanete acımıyorum hiçbirinize
Sonuçta kızlar kızlara dönüp bakarken dikkat çeken bir kız olunca ister istemez bakıyoruz tabi bazıları bakma süresini uzatıyor o sapıklığa giriyor ama göz bir bakıp çeviriyor ister istemez
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bakıyorsa bile dönüp tekrar uzun bir bakış atmamalı. Aklından farklı düşünceler geçiriyorsa hayatında ki insana ayıp etmiş olur zaten. Ben ne yapıyorum diyip kendine gelmeli.
Diğer arkadaşlarında dediği gibi O varken başkasına o gözle bakmam kalbimiz de tek odur yani Ne olur mesela güzel çirkin diye bakılmış olabilir. Sapları etiketleyelim sayımızı bilelim
Evet bu bir gerçektir lakin aynı şey kadınlar için de geçerli diye düşünüyorum. Hepimiz insanız bakıyoruz ama ne olarak bakıyoruz, abartmaya gerek yok diye düşünüyorum
@Ljhukb valla kadinlar erkeklere erkeklerde kadinlara muhtaç ne kadiar erkeksiz ne erkekler kadinsiz yapamaz. Erkeklerden de cok narin gayet naif zarif olanlari var ezdiremem
En İyi Cevaplar