Başkalarını umursamak istemesen de eminim sürekli bunu söylemeleri seni incitiyordur. İstemesen de kafana takılıyordur ve bu büyük bir dert haline gelebilir. Psikolojik açıdan seni etkiliyorlar. Giyimin gayet güzel aslında. Ne açık ne kapalı ne çok genç ne de çok yaşlı. Yine de madem tavsiye istiyorsun öncelikle kişinin bedenini tanıması önemli. Vücut ölçülerin gibi. Vücut şeklini önce araştır. Mesela armut tipi vücutsa internette armut tipi vücut şekli olan ünlüler diye arat. Sonra çıkan ünlülerin giyim tarzlarına bak. Kum saati tipiyse yine aynı şekilde araştır. Önce yapılan kombinleri analiz et. Daha sonra boyuna bakman lazım. Mesela kısa boylular diz altı etek giyerse daha kısa görünür çünkü etek bacak boyunu keser. Uzun görünmek için kısaların diz veya biraz daha üstü etek giymesi gerekir. İspanyol paça pantolon uzun ve hoş gösterir. Altına az topuklu bi ayakkabıyla çok şık gözükürsün. Üzerine tişörtten ziyade büstiyer giymen aynı şekilde şık görünmeni sağlar. Bu arada sana çokkkk yakışacağını düşündüğüm bir tavsiyem var. Saçlarını ombre yaptır. Siyahtansa sarı saç çok daha yakışır. Ve saçının uzunluğu iyi olduğu için sarı saça kalın maşa yaparsan çok yakışır. Kesinlikle koyu saçtan daha iyi olacaktır ombre. Sana daha enerjik bir görünüm katar. Bir de Siyah ağırlıklı giyiniyorsun genel olarak sanırım. Hepimiz siyahı çok sever elbette ancak kombinlerine beyaz tişörtler ve açık renk kot pantolonlar eklemelisin. Bu tarz bir kombin altına da beyaz spor ayakkabı çok genç işi ve enerjisi yüksek bir görünüş sağlar.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAşırı çekici bir kadınsın bence... İnsanları kafaya takma. Ama sen de istiyorsan tarz değiştirmek çok eğlenceli! Mesela ben renkli giyiyorsam büyük ihtimal o gün mutlu oluyorum. İnsan daha bir enerjik hissediyor hani... Fazla mı konuştum acaba😐 Ama tarzın gerçekten böyleyse sana çok yakışıyor bence. İyi günler dilerim ❤️
00 Yorumla
- Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇok tatlısın ve çok güzelsin.❤😍 Sen neyde güzel hissediyorsan kendini öyle güzelsindir. Ama fikrim asla teyze gibi değil sadece crop veya tayt giymediğin için demişlerdir. İlla bir yer gözükmek zorunda çünkü onlara göre
00 Yorumla
Nasıl mutluysan, kendini nasıl güzel hissediyorsan öyle giyin. Milletin ağzı var konuşuyor zaten tarzını değiştirsen bile bir şey bulurlar illa ki öyleleri.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
128Cevap
- Moda & Stil konusunda 32,7b cevap paylaştı.
u +1 yılBence gayet iyi. ama yine de spor giyinebilirsiniz ya da elbise
00 Yorumla Bir erkek seni seviyorsa elbisene BAK-MAZ ! bunu kimler size uyduruyor? ? ?
Amacın erkeklere güzel görünmekse , biz elbiseye göre kadın seçmiyoruz
%90-%95 böyledir.Ama iletişim kurmayı , karşındaki erkeği kendine çekmeyi onla bir şekilde konuşabilmeyi beceren %5'lik Türk kadınların biriysen
((Çoğu kadın domuz gibi yabani suratsız , ya hiç suratına bile bakamıyor erkeğin ya da tanışmaya çabası yok, buyüzden kaybediyorlar ya da sadece her kadının üzerine saldıran saapıklarla tanışabiliyorlar.. Aşkta sevgide hazıra konup önlerine hazır yemek gibi gelecek sandıkları için))
üzerinde paspal kötü bir elbise bile olsa farketmez.. Gerekirse O erkek sana güzel bir elbisede hediye eder !"Ben muhteşemim , en mükemmel elbiseyi gitydim ULAŞILMAZIM" havasıyla etrafta kasılarak "YALNIZ" gezen hoşlandığı erkeğe ulaşılamz görünüp onu kaçıran negatif etki bırakan, soğuk MAL tipleri örnek alıyorsan.. bence boş ver onları.
Kaçan kovalanır vs gibi akıl-hastası , ilkokul çocuğu beyinli insanları oynadıkları oyunları oynayanlar hiçbir zaman düzgün erkeklerle tanışamazlar, sadece zorla her kadını üzerine saldıran sappıkları bulurlar bu genelde hep böyledir. Bu ülkede bu zamanda artık kaçan kadını aklı olan hiçbir "düzgün" erkek zorla kovalamaz "saapıık" durmuna düşmez , bunu bilmeyenler öğrensinler ve EŞŞEK olmasınlar , insan olup iletişim kurmayı denesinler... en mantıklısı bu ama ne yazııkki günümüzde çoğu kadın hoşlandığı erkekle değil , kedilerle köpeklerle iletişim kurabiliyor? ZEKA IQ şart tabii..
12 Yorumla- +1 yıl
@Miavlayan .. yazılanları herkesin anlaması gerekmiyor , anlamasanda olur.
- Moda & Stil konusunda 386 cevap paylaştı.
+1 yılYooo hiçte bile teyze gibi değil.
Gayet hanımefendi gibi bir giyim tarzı, gayet de hoş yani. Herkes açık saçık ya da açık renkli kıyafetler, dekolteler, kısa etekler ve hatta garip garip kıyafetler giymek zorunda değil ki zaten.
Beğenebilen kişi için gayet çekici sayılır 👍👍
10 Yorumla Bende ama olduğun gibi olmak önemli evin içinde herkese bin basarım ajanssjsj vücut hatlarını tam bilerek uygun bedenle renklerin keşfedersen bence yaşını gosterebilirsin
13 Yorumla
+1 yılYa aslinda teyze değil de biraz bakimsiz mesela saçini yapmamişin birde daha renkli kiyafetler olabilir hep siyah falan işte firfirli çicekli elbiseler , giy internetteki bloggerleri da takip edebilirsin falan zamanla tarzinin dişina cik ve kendi tarzini bulursun ama sürekli ayni giyinen insanlar tam bir a. ptal cok da başkasinin özentisi olma bays saglicakla mutlu kal herkesi dinleme millet kçimi yalasin de
00 YorumlaBence soldaki ve ortadaki çok hoş kıayefetler. Bence bulunduğun ortam sana göre değil. Ama yine de daha çekici giyinmek istiyorsan ve İzmir antalya gibi kıyafetn sorun olmayacağı yerlerden uzaksan sana tavsiyem, kolay çıkarılabilir gibi duran kıyafetler, özellikle de ince elbiseler yazın çok çekici durur. Çekiciliği sağlayan iki şey var:1 giyenin tavrı duruşu ve özgüveni 2. Bakanın bilinçaltına verdiği mesaj. bu ikisi bir araya gelsiğinde hiç ummadığın bir giyimle çok çekici olabilirsin
00 Yorumla
+1 yılBebeğim çok tatlis ve hanımefendisin inan bana söylenenlere takılma devir çok değişti tarzın ve zevkin başka türlü olabilir benim böyle misal annemde aynısını söylüyor. Ama gulen bir yüzün var bak bu herşeye deger maşallah 🥰 önemli olan o elbisenin üstünde tasidigimiz ahlak😊
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 492 cevap paylaştı.
u +1 yılCanım bence burada boy boy fotoğraf atan üyeler arasında en usturuplu olan giyim seninki ciddi söylüyorum. Aferin. Ben bir insanım karakterini daha önemsiyorum sen olduğun gibi ol seni sevmeyenler olmasın mümkünse. 💌
11 Yorumla- +1 yıl
*İnsanın
+1 yılBence güzel birisin saçlarını kısalt makyajı çok yapma daha seni rahatlatan açık renkli kıyafetler giy illaki herkese kendini göstermek için de çok abartı açık elbiseler giyme kendin ol yeter 👍😉
10 Yorumlaboş ver milleti bu gün teyze der yarın o ne 18 lik genç kız gibi der kapanırsın açıl derler açılırsın bu ne kapan derler derler oğlu derler yaşaman bak çene bitmez insanları duy ama sadece dinlemen gerekenleri dinle
00 Yorumla
+1 yılBence böyle gayet iyisin. Herkes belediye dağıtmış gibi tek tip giyinmek zorunda mı? Herkeste bir mini şort, crop herkes benzer şeyler giyiyor zaten. Sen de böyle giyin ne var yani?
10 Yorumla
+1 yılBen beğendim utanmasam kahve içelim derdim ama utanırım zaten param da yok neyse sizi birinin begenmesini istemiyorsanız rahat olduğunuz kiyafet en iyisi
00 YorumlaGüzel bi kız oldugun için gösterişli sehvetli kadınsı giyinmeni istiyorlar kendini daha ön plana cıkarman için. Ama sen bunu istiyormusun? Gayet normal bi giyim tarzın var.
00 YorumlaHayat benim hayatım insanlar mutlu olsun diye yaşamıyorum, çok mutlu olmak isteyen gidip çabalasın. Komedi filmleri bile biletsiz izlenmiyor iyi günler. Diyebilirsin mesela.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 545 cevap paylaştı.
+1 yılHerkes gibi giyinmek istiyorsanız engel yok.
Dışarı çıkıp etrafı inceleyebilirsiniz.
Tek düze yaşam.
Sanki herkes aynı şeyi düşünüyor gibi.
Kimsenin bir fikri yokmuş gibi.00 Yorumla Tarzını degistirmek istiyorsan Pinterest'deki tarzlara bakıp sana uygun olana göre giyinebilirsin. Acik renk tercih edersen sana daha cok yakisir. Saclarin da cok kabarik kıvırcık olduğu icin, onlari kabarık kullanma kıvırcık sac icin olan spreyleri falan kullan bukle haline getir, kesersen de sana cok yakisir. Makyaji da gunumuz trend makyajlari yaparak duzeltebilirsin 💖
00 Yorumla
+1 yılKötü değil bebiş sadece boğucu renk skalası görüyorum. Mesela gri kabanın içine bordo yerine beyaz renk tercih edebilirsin yani renkleri bir noktada patlatman gerekiyor. Saçlarına v kesim yaptırmalısın çok yakışacağını düşünüyorum ayrıca sombre tercih edebilirsin cidden saç sana hava katar. Dediğim gibi renkleri biraz daha canlı tutmaya çalış onun dışında çok güzelsin ⭐️
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 685 cevap paylaştı.
+1 yılrenklerı kullan yaz ayı kombin yap az biraz dekolte falanda . saclarını elle . bak yaş 27 zamanın azalıyor .
00 Yorumla - Moda & Stil konusunda 726 cevap paylaştı.
+1 yılGayet güzel giyiniyorsun. Kendine has bi tarzin var. Ayrıca çokta güleçsin belki o yüzden teyze gibisin diyorlar
00 Yorumla
+1 yılSana yakışan rengi bulmalısın. Koyu giymek daha büyük gösterir. Kıyafetlerine beyaz, yeşil ve mavi kat.
00 Yorumlaarayıpta bulamadığımız kız modeli, güzelliğine güvenmeyen açıyor gtünü memesini sonra erkeklerk kıskanç diyorlar :D
00 Yorumla
+1 yılRenkli ve hareketli elbiseler giyerek biraz dekolte giyinerek biraz da tarz elbiseler ve giysiler seçerek
01 Yorumla- +1 yıl
Saçlara da dokunuş lazım
+1 yılKoyu renk size gitmiyor. Iki sac ve teninize gore kirmizi içeren gemometrik sekilli kiyafetleri seçerseniz daha canli gorunebilirsinuz
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılGiyimin gayet normal. Kilonda pek yok. Şimdi onların istediği gibi giyinmen de seni rahatsız edecektir.
00 Yorumla A dan z ye doğal duruyor ağzı olan konuşmuş benc
Giyimin çok hoş bedenini açıp saçmanı mı bekliyorlar ozaman mı genç gibi giyecekmişsin00 Yorumla
+1 yılKimseyi takma Allah bir ağız vermiş konuşuyor garipler ne yapsınlar kendini nasıl seviyorsan nasıl beğenmiyorsan öyle kal
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 358 cevap paylaştı.
+1 yılTarzın gayet iyi yani söylenenlere kulak asma.
Milletin moda dediği giysiler saçma sapan tarzda giysiler haline geldi.
00 Yorumla
+1 yılAslında tarzında bir sorun yok gibi. Gayet de normal. Fiziğine göre normal giyiniyorsun. Farklısı abartı durabilir.
00 YorumlaSen onlara inanma , gülüşün ile eksik olan ne varsa tamamlamışsin. Not eksik olan birşeyde görünmüyor 😊
00 YorumlaBence seni kıskandıkları için öyle demişler fotoğrafdaki kıyafetlerde bir şey yokki gayet normal işte illa dekoltemi giymek lazım?
00 YorumlaModa & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çekici giyinmek iş değil sade ve yakışanı giymek önemli.. Herkesin baktığı iç geçirdiği kıyafet sadece tedirginlik verir.
00 Yorumla
+1 yılbence en sağdaki halin gayet hoş. kendine yakıştırdığını giy başkasının üzerinde görmek istediğini değil. (Hayatında ki kişi hariç.)
00 YorumlaSen bu şekilde rahat ve şık hissediyorsan olay bitmiştir kimseye beğendirme gibi bir zorunluluğun yok
00 YorumlaHerkes kendine baksın nasıl rahatsan nasıl güzel giyindigini düşünüyorsan kime ne...
Derler ki herkes kendi kapısının önünü süpürsün00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşınıza göre kendinizi çok koyu renkler ile boğmuşsunuz. Biraz haklılar teyze veya hala moduna girmişsiniz. Fizik yapınız kötü değil ama daha yaşınıza uygun tarzlarda modeller ile daha canlı olabilirsiniz.
00 Yorumla
+1 yılKanatlı elbise giy sonra o kanatlarla buradan elazığa uç milis de uçtuğunu ss aldım diyip seni babababayyss yapsın
00 Yorumla
+1 yılCity of london’da yaşıyorsun da çevrendekiler bu giyimini garip karşılıyor. Gayet de normal, güzel..
01 Yorumla
+1 yılTeyze gibi de değil de daha güzel giyine bilirsin bence
10 Yorumla
+1 yılBana teyze diyorlar ben böyle giyinmem kuru iftira.
10 YorumlaBence tarzın kötü değil herkes gibi olmak zorunda değilsin sade giyinmek daha güzel bence
10 Yorumla
+1 yılSen bu halinden memnunsan kimseyi dinleme bence. Süper giyinsen yine bir şey bulurlar öyle insanlar
10 YorumlaTarzın iyi, dinleme onları
22 YorumlaBu devirde crop giyinmiyorsan teyze gibisindir :dd
22 YorumlaBence kendine yakışanı giyiyorsun. Çevrende seni beğenmmeyene yol ver. Çok hanım hanımcıksın
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 407 cevap paylaştı.
+1 yılSaçlarına bir el at bence bakımsız görünüyor ve şekli seni yaşlı göstermiş
00 Yorumla Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bence gayet normal ne giymen gerekiyormus merak etttim
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 615 cevap paylaştı.
+1 yılGayet çekici, hoş, tatlı bir kişisin. Bakma sen onlara
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgenelde koyu ve bol şeyler giydiğin için denmiş olabilir yaşınız genç teninize uygun renkler tercih etseniz daha canlı gözükebilirsiniz yoksa gayet hoş bi hanımefendisiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmemeler ve popo show yapmanı sağlamaya çalışıyorlar, çünkü öyle şeyler giyen açık seçik dolaşan bahsettikleri şekilde giyinmiş oluyor. yani öyle bişeye mecbur da değilsin
00 Yorumla
+1 yılMerak etme şimdi buradan bol bol beğeni ve övgü alacaksın.
00 YorumlaModa & Stil konusunda 404 cevap paylaştı. Yoo rahat giyinmeyi tercih ediyosun sadece gibi görünüyo, kötü değil ki bu
00 Yorumla
+1 yılGiyimin on numara kafayı takma. Herkesin isteğine uymaya çalışırsak kafayı yeriz bak.
00 Yorumla
+1 yılMillet beğenmicrk sen beğencen millet böyle diyor diye hayatını değiltirme hyat senin hayatın
00 Yorumlaboş ver milleti yaa ne derse desin sen kendinden ödün verme
00 YorumlaModa & Stil konusunda 320 cevap paylaştı. Bırak beğenmesinler sen nasıl rahat ediyorsan öyle giyin.
00 YorumlaYaşına göre gayet normal 18 lik liseli değilsin sonuçta
00 Yorumla
+1 yılher ortamda giyilmesi gereken elbiseler var... sizinkinde bir gariplik göremiyorum
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılAksesuar kullanarak giyimine hareket ve şıklık katabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılHanım hanimciksin bence sen takma onları sadece biraz daha rahat giyin
00 Yorumla
+1 yılBen begendim. Onlara hicbisi demek düşmez. Güzel kızsın :) Kendi değerini bilmelisin.
00 Yorumla- Devamını Gör (141)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar