AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
128Cevap
Kımin ne dediği önemli değil önemli olan senin kendine yakıştırdığındır.
Esmer kızsın açık renkleri tercih et çok güzel gösterecek seni
Güzel bir bayansiniz daha renkli olabilir. Siz daha salaş seviyosunuz sanirim
Gayette hanım hanımcık. Sen bırak o minakoduum çocuklarının öyle demelerini moruk
Yani baskasi icin tarzini mi degdirecen mutsuz olursun hep kendin olacaksin ve nasil rahatsan onu giyip yapacaksin.
Yoksa yapmacik olursun
Tarzında hiç bişey yok. Çekemedikleri için olabilr mi
sen giyiminden memnunsan gerisi kimseyi ilgilendirmez
bence iyisin ama göreceli muhabbeti işi bozuyor sen böyle devam et vardır bir beğenen
yeterince iyisin çekicisin insanların fikirlerine göre hareket edersen başta kaybedersin
Baskalari icin giyinmiuorsun. Kensim ol kin me dedigime bakma
Ne güzel giyinmişsin işte. Hee ben çevremin istediği gibi giyinirim dersen o ayrı
Kombinlerin gayet oturaklı yerinde bence.
onu diyenler kendinde arasın sorunu
Sen de onlara babanne gibi giyiniyorsun diyebilirsin
Kanka kimin ne dediğini çok fazla umursama hoşuna ne gidiyorsa onu giy
Sen nasıl mutlu hissediyorsan takma onları gayet güzel tarzın illa açık giyinmek crop giymek zorunda değilsin
Banada erkek çocuğu gibi giyiniyorsun diyorlar ne kadar incinsemde haklilar elbise etek giymiyorum hep pantolon elbise giyince tuhaf hisedip direk cikariyorum bende tavsiye almaya calisiyorum
bence haksızlık ediyorlar...
sadece biraz renk lazım..
Sen bakma onlara gayet iyi giyinmişsin bazı hatta büyük çoğunluğu giyinmeyip yarı çıplak gezdiği için böyle söylüyolar
Banada aynisini diyolar crop ya da dekolteli giyinmeyi sevmiyorum rahat edemiyorum
Hocam kimsenin dediğini takmayacan, tarzını değiştirmek istiyorsan değiştir, sırf bi kaç havalanmış beğensin diye tarzını değiştirme💅🏻bence tarzın gayet iyi ( material girl )
Bana da yicek gibi bakıyorlar o çok ince bir çizgi :)
Kimse için değil kendine hangisini yakıştırıyorsan onu giy. Ağzı olan konuşuyor. Nezaman başkaları için değil kendiniz için yaşamaya başlarsanız, mutluluğa erersiniz. Selametle.
Sana teyze diyen erkeklerin ve kizlarin maymun tipli olmaları peki
yaşın teyze yaşına geliyor zaten normal bakılması gereken durum
Giyim insanı mutlu etmeli etrafındakileri degil
Profil resmimdeki gibi mini elbise giyebilirsin altına da siyah külotlu ten çorap
Crop, tayt, crop, eşofman büstiyer, göbek üzeri t-shirt ler giyebilirsin bunlar seni daha çekici gosterir
Onu dıyen halt etmiş. En sevdıgım ınsan tipı boyle devam et. Uzak olmasaydın destı izdivacına ralip olurdum 😀
Bence kötü değil yani güzel bence çıplak olmadığın için tariz seğilain diyorlar biraz kalçanı açsan bak nasıl tarz derler
Giyim tarzin gayet güzel fakat 3. resimdeki pek olmamış sana spor tarzı ya klasik yakışır elbise pek uymaz
Acık giyinmiyosun diye öyşe diyolar sen onlara bakma
cidden öyle midir
Öyle tabi sen icerde dısarıda hanım hanımcık giyinmisin daha ne. Tek elestirim (tesadüfde olabilir ) siyahı cok tercih etmen, cenazeye gider gibi olmus
kendini nasıl rahat ve mutlu hissediyorsan oyle giyin ne derlerse desinler
Sen kendine yakistiriyorsa boş ver baskalarini
Bencede tarzını değiştirmelisin. yaşına daha uygun. daha genç işi kıyafetler tercih et. biraz dar olabilir. daha kadınsı
Bence de değişiklik şart saçlarından başla 😉
Gayette güzel giyiniyorsun sen takma kimseyi
Isteyen istediğini düşünmekte özgür bırak özgürlüğü kabaca kullansınlar ayıp onların olsun sen sen ol boş ver biliyorum ki sen muazzam bir insansın başkalarının istediği sen olma
Açık giysek yollu kapalı giysek sıkıcı dinleme bacım sen kimseyi nasıl rahatsan öyle giyin
Sen kendine nasıl ve neyi yakıştırıyorsan öyle giyin seni sen olduğun için sevsin herkes
2. fotoda cidden teyzem gibi giyinmişsin ama yine de güzel.
Olgun giyiniyorsun genç tar takıl açık renk çicekli desenli
Açık renkler ve omuz ve boyunu kapatmayacak giyisiler (straplez tarzı) tercih edebilirsin.💕
Diğer türlü daha kötüsünü derler boş ver insanları memnun edemezsin nasıl istiyorsan öyle giyin
Kimin ne dediğine bakma bacım sen nasıl rahat ediyorsan öyle giyin hayırlı geceler 🖐🖐
Eğer kendini böyle mutlu hissediyorsan bu benim tarzım diyorsan hiç kimseyi takmamalısın insanların görüşü hayatını yönlendirmemeli
İçinden gelmeli insanın
içinden geldiğiyle mutluysa sorun yok mu :)
Elbette önemli olan kendin olman ve iyi hissetmen
yâni ne diyeyim simdi qjdjjd
dur yardim etcem ben sana
et hadi
Tarz yapmak istiyor ama yapamıyor gibisin
nasıl yapayım sen söyle :D
Sıradan giyinmeyi bırakarak.
Daha renkli şeyler giyebilirsin.
Böyle teyzeye can kurban
Onların zevkine ben. gayet ıyisin hoşsun
Profil fotonda çok çekicisin
Kimsenin beğenmesine gerek yok