Kadın Emeği El örgüsü giymeyi sever misiniz? denizköpüğü1 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Ben el örgüsü giymeye bayılıyoruum, üstümde o emeğin ve her tele işlenmiş sevginin pozitifliğini hissediyorum. El örgüsü giymeyi sever misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Yüksekhayat Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 80% +1 yıl Bende severim Ama mümkünse anneannem yapmış olsun onun yaptıkları hem modern hemde çok kullanışlı 0 0 Yorumla
ÜçYapraklıÇiçek Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 86% +1 yıl Çok severim hem giymeyi hem de örmeyi :) resmen terapi gibi dkkdkdj 0 0 Yorumla
Danadandini Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl bu sıcaklarda sorulacak soru mu bu görünce bile ateş bastı 0 0 Yorumla
knksorumolacaktı Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Offf çok sıcaaaak bunları görünce daha da yanıyorum yeteeeeer 😭😭😭😭 0 0 Yorumla
Paten34 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl severim özellikle fotodaki gibi kışın giycen böyle sıcacık tutcak seni :) 0 0 Yorumla
ilaçmısınbilaçmı Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl El emeği olması güzel ama battaniye tarzı bi şey olsa daha çok severdim. Kalın giyinmeyi sevmiyorum 1 0 Yorumla
Yoongim Takip Et Xper 1 Yaş: 36 +1 yıl ben giymeyi pek sevmem çünkü kaşıntı yaratıyor bende 0 0 Yorumla
erkansardagi Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl el örgüsü kadın için ayrıcalıktır benim için. 0 0 Yorumla
kanadıkırıkbirkuş Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 98% +1 yıl Evet çok tatlı duruyor kesinlikle 0 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Annem yaptığı var bir kaç kıyafet. Bayılırım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Severim bazen
Bende severim Ama mümkünse anneannem yapmış olsun onun yaptıkları hem modern hemde çok kullanışlı
Çok severim hem giymeyi hem de örmeyi :) resmen terapi gibi dkkdkdj
bu sıcaklarda sorulacak soru mu bu görünce bile ateş bastı
Offf çok sıcaaaak bunları görünce daha da yanıyorum yeteeeeer 😭😭😭😭
severim özellikle fotodaki gibi kışın giycen böyle sıcacık tutcak seni :)
El emeği olması güzel ama battaniye tarzı bi şey olsa daha çok severdim. Kalın giyinmeyi sevmiyorum
ben giymeyi pek sevmem çünkü kaşıntı yaratıyor bende
el örgüsü kadın için ayrıcalıktır benim için.
Evet çok tatlı duruyor kesinlikle
Tercih etmiyorum.
severim. sağdaki güzelmiş
Içım ısındı giymeden giyerım valla
Çok severim ama ören yok🥺
Hayır aşırı kilolu gösterir
Pek tercih etmem
Annem yaptığı var bir kaç kıyafet. Bayılırım
Giymedim
sevmem
Evet severim.
Bazılarını seviyorum