Erkeklerin mi daha çok ayakkabısı var kızların mı?
Erkekler
Kızlar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bizzat ablamlardan tanık olduğum kadarıyla söylüyorum kızlar her yere farklı ayakkabılarla gittiği için kızların daha fazla ayakkabısı var erkekler 2-3 tane alsa tamam düğün için, iş için ve sportif takıldığın zaman olarak 3 tane yeterli bizim için hem rahat hemde sade en iyisi
Şu resimdeki kız ayakkabısının altında yapay yerçekimi ya da vakum sistemi var heralde 🤣 tabikide kızlar , eski bir sevgilim vardı 6 çift ayakkabısı vardı dalga geçince ama hayatım bak öyle deme şu bunun için bu şunun için vs sayıyordu ev terliklerini saymıyorum bile 🤣
Kadınların “bi gün giyerim” veya “şunun altına giyerim” diye tuttukları ve çoğu zaman kullanmadıkları ayakkabıları çok fazla bence, günlük sürekli kullandıkları ayakkabılar 15 20 tane falandır. O kadar benim de var ayakkabım.
Aynen
Benim bir tane ayakkabım var. 2016 yılından beri onu giyiyorum. Ama üstü delindi. 😥 Altı çıkmayan, altı delinmeyen bir ayakkabıyı değiştirmem ki. 🤷♂️
Cevap
44Cevap
Girdiğim kadarıyla çevremde kızlar daha çok sahip hele evli çiftlerde erkeğe bir küçük dolap kadınlar iki dolap ancak var oda büyük dolaplardan
Gördüğüm*
Bu sorunun sorulması bile hatadır. kıyafet ve ayakkabı konusunda kadınlar erkekleri tek eli ve ayagı arkadan baglı şekilde döver.
elbette kızlar
ayakkabı diyince akla direkt karşı cins gelir
topuklusu topuksuzu babeti botu spor converse gibi gibi :D
Kızlar..
1 çizme,2 bot ,4 espadril,2 babet, spor ayakkabı sayımı tam bilmiyorum.. stiletto neyse vazgeçtim 😅
3 yıldır tek ayakkabı ile dışır gidiyorum kadınlarda daha çok oluyor elbiselere göre uyumlu giymeyi seviyorlar
Kızlar tabi ki. Her çeşit ayakkabimiz var yani.. 😂😂
Elbette siz hanımların daha çok ayakkabısı vardır.
Eşimin ayakkabı mağazası açacak kadar ayakkabısı var.
Benim iki tane.
Bunu bilemem ama benim baya fazla çeşit var onu biliyorum :D
Gördüğüm kadarıyla kadınların çokk daha fazla ayakkabıları var
Bu konuda kızların ayakkabısını tartışmamak lazım. Mesela sende kaç çift vardır?
Değişir ya. Genel olarak kızlar ama. Benim sporda giydiğim ayakkabı var, normal gezerken giydiğim var, eski bi tane var sokak maçlarında giyerim, 2 tane krampon var, 1 tane bot var. Bende de çok varmış harbi şimdi fark ettim :D
dogal olarak gereksızce kızlar tabıkı her renk urunun altına uydurcam dıye canlarını takıp calıstıkları paraları senelık 5- 6 ay sonra yuzunu gormuyolar
Hiç saymadım, bazıları 4-5 yıldır duran ne atabildigim ne giyebildigim ayakkabılarım bile var 😄 bence kadınlar 🙌🏽
Erkek bir ayakkabıyı 2 sene giyer kızla öyle mi günde 3 ayakkabı giyerler
Aynen
dışarı çıkıyormusun ki sen
ayakkabı lazım olsun sana
Abartmaaa
tatile gittin mi
hayır
konsere gittin mi
hayır
ne yapıyon sen?
bi arkadasimin eşinin evinde bizim bütün fabrikada çalisan erkek sayisi kadar ayakabisi vardi
Bu konuda kızlar tek atar
10 çift ayakkabım var çok mu az mı bilemedim
sorunun cevabı zaten belli
Spor ayakkabı konusunda yarışabilirim :D
Bence bizlerin çok ayakkabısı vardır
Kızlar da çok daha fazlası var.
Kızlar bu konuda fark atar
Biz kızların ayakkabısı daha coktur 😁
Kizlar tabiki 1 ayakkabi bir botum var
Bazı hemcinslerim ayakkabı hastası ben hariç😂
Bi ara rüyamda güzel ayakkabılar görmüştüm lakin ruyamdakinin aynısını gercekte bulamayacağım için alamam yani☹
Fantastik anime ayakkabısı gibi kanatlı pırpır bir ayakkabımıydı
Hayır çok farklı topuklu çizme gibi uzun böyle bi ayakkabıydı renkli şeritler filan geçiyordu anlatımı karışık baya oldu tabii
Onlar bir ara orta avrupada modaydı
Turkiyedeyim
Hani gerçekte öyle birşeyler var onu diyorum
Gidip göremedikten sonra ne anlamı var bilmenin
Daha kötü olur dimi fantastik hayal olmaktan çıktı artık o sadece bir hayal iyilik edelim derken kötülük ettik şimdi
Ne alakası var her yorumu ciddiye alıp üzülmenin☹
Bükme dudağını o zaman
Inat edersem ne olur aceba?☹👁
Sizde kötülük ettik demeyin madem😀
İnat mı büklüm dudaklı derim sana 🤣
O ne ya😂
Bu yani sen ☹️
Daha farklı isim olabilirdi😂
Hem komik hem tatlı
Peki😊
😎👍🏻
Benim iki tane ayakkabım bir tane terliğim var