Moda & Stil İstemeye geldiler beni karşılarına bu kombinle çıktım nasıl? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Yav arkadaşlar, ne taktınız o çoraplara🤣 denemelik çorap o💁♀️😆 İstemeye geldiler beni karşılarına bu kombinle çıktım nasıl? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
MimariuS2 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 56% +1 yıl Kazak, türkmen falan mısın?Çekik gözlü gibi. Kombin harika. 150-55 olan boyunu 1.10 göstermeyi başarmışsın 😀 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 165 boyum😐 Yorumla MimariuS2 +1 yıl İnanayım mı 😀Elbise seni minyatür bir hanım hanımcık yapmış :A Yorumla Soran +1 yıl İnanıp inanmamak sana kalmış 😄 Yorumla MimariuS2 +1 yıl Foto çekerken telefonu kafanın üstünde tutma. O zaman belki inanırım 😀 Yorumla
michael_k Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 362 cevap paylaştı. Güzel, güzel. İnşallah koluna, boynuna bişiler takmışsındır. İşiniz olduysa da hayırlı olsun 0 0 Yorumla
burakistan35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 685 cevap paylaştı. anan babana kaldın desene . baban dıyordur kazık caktı bu eve gıtmeyecek bu kız dıye. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Super bacaklara süper ince çorap gider. Öyle kombinlemeliydin. 0 14 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Valla hep boşuna yazıyorum bi daha yazmicam hıh Yorumla Soran +1 yıl 🙄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bananeeeee super bacakları görmek istiyoruuuum Yorumla Soran +1 yıl Artik bacak yok 😆 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne oldu verdiler mi seni? Sonucu yazmamışsın :D Yorumla Soran +1 yıl Bende kalsın orası :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok kabul etmemişsin adayı, anladık orasını:) Yorumla Soran +1 yıl müneccim mısın anlıyorsun? :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ee uzaktan takip eden biri olarak huyunu suyunu öğrendik biraz:)) Yorumla Soran +1 yıl Bir insani yakından tanımadan dediğin gibi huyunu suyunu öğrenemezsin. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biraz dedim zaten, ucundan:) Sorularından ve cevaplarından takip edebildiğimiz kadar:) Yorumla Soran +1 yıl iyi bakalım. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayrıca fotoğraflı sorularına hastayız, devamı gelsin isteriz :D Yorumla Soran +1 yıl Farkındaysan üzün süre sonra sordum resimli soru. Bir hoş geldin almadım :D Yorumla
Senceneden3481 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Elbise tam yakışmamış doğu yöresine ait markete giden teyze gibi olmuşum ammk 1 0 Yorumla
_sencenasıl_ Takip Et Master Yaş: 40 , eic 61% +1 yıl Moda & Stil konusunda 663 cevap paylaştı. istemediğini belli etmenin farklı bir yolu :D 1 0 Yorumla
hepaynıhikayee Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Güzel önemli olan kalbin kıyafeti boş ver 1 0 Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Moda & Stil konusunda 681 cevap paylaştı. Görücü kaçıran kıyafet 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Amaç o ztn😂 Yorumla Mr_KaoS +1 yıl Amaca ulaştın o zaman 😂 Yorumla
STSe_asigim Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bu kadar zevksiz olmayı nasip etme Allah'ım. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Amin😄 Yorumla
Benchbas Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bu hal ne yaşlı kadınlar gibi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 24 yaşındayım, yaşlandık yanj😂 Yorumla Benchbas +1 yıl en az 30 derim XD Yorumla Soran +1 yıl Olacağım, az kaldı 🤣 Yorumla
Serhangokhandv Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl O çoraplar olmamış ablacım 😁 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Neresi olmamış 🙄 Yorumla Serhangokhandv +1 yıl Yani bence renk olarak gitmemiş onun yerine kısa çorap tavsiye edebilirim Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler 🙂 Yorumla Serhangokhandv +1 yıl Rica ederim ne demek 🙂 Yorumla
aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 45 , eic 51% +1 yıl Moda & Stil konusunda 615 cevap paylaştı. çocuk yakışıklı mı acaba 🤔 😂 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. Muhteşem , bunun bir tık üstü bindallı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl bide üstüne kışlık mont git 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Iyi fikir:) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😊🙂 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. kötü değil bence. 0 0 Yorumla
NiYaZiCaNvErDi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Moda & Stil konusunda 639 cevap paylaştı. Onlar istemeye gelmişlerdir sen istmemissin gibi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Öyle mi duruyorum Yorumla NiYaZiCaNvErDi +1 yıl Yani öyle duruyorsun Yorumla
omurcancan Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Moda & Stil konusunda 766 cevap paylaştı. İstemiyorsun heralde sen 0 0 Yorumla
carsngirls Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Geleneksel mi? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet. Yorumla
3nokta0anlam Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Güzel, hayırlı olsun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çorap hatalı seçim 0 1 Yorumla Tendenönceruh +1 yıl İyide o karede çorap ta kombine dahil Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Nerelisin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Uzaylı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kıyafet yöresel duruyor o yüzden sordum Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 744 cevap paylaştı. Güzel işte 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Kazak, türkmen falan mısın?
Çekik gözlü gibi. Kombin harika. 150-55 olan boyunu 1.10 göstermeyi başarmışsın 😀
165 boyum😐
İnanayım mı 😀
Elbise seni minyatür bir hanım hanımcık yapmış :A
İnanıp inanmamak sana kalmış 😄
Foto çekerken telefonu kafanın üstünde tutma. O zaman belki inanırım 😀
Güzel, güzel. İnşallah koluna, boynuna bişiler takmışsındır. İşiniz olduysa da hayırlı olsun
anan babana kaldın desene . baban dıyordur kazık caktı bu eve gıtmeyecek bu kız dıye.
Super bacaklara süper ince çorap gider. Öyle kombinlemeliydin.
Valla hep boşuna yazıyorum bi daha yazmicam hıh
🙄
bananeeeee super bacakları görmek istiyoruuuum
Artik bacak yok 😆
Ne oldu verdiler mi seni? Sonucu yazmamışsın :D
Bende kalsın orası :D
Yok kabul etmemişsin adayı, anladık orasını:)
müneccim mısın anlıyorsun? :D
Ee uzaktan takip eden biri olarak huyunu suyunu öğrendik biraz:))
Bir insani yakından tanımadan dediğin gibi huyunu suyunu öğrenemezsin.
Biraz dedim zaten, ucundan:) Sorularından ve cevaplarından takip edebildiğimiz kadar:)
iyi bakalım.
Ayrıca fotoğraflı sorularına hastayız, devamı gelsin isteriz :D
Farkındaysan üzün süre sonra sordum resimli soru. Bir hoş geldin almadım :D
Elbise tam yakışmamış doğu yöresine ait markete giden teyze gibi olmuşum ammk
istemediğini belli etmenin farklı bir yolu :D
Güzel önemli olan kalbin kıyafeti boş ver
Görücü kaçıran kıyafet
Amaç o ztn😂
Amaca ulaştın o zaman 😂
Bu kadar zevksiz olmayı nasip etme Allah'ım.
Amin😄
Bu hal ne yaşlı kadınlar gibi
24 yaşındayım, yaşlandık yanj😂
en az 30 derim XD
Olacağım, az kaldı 🤣
O çoraplar olmamış ablacım 😁
Neresi olmamış 🙄
Yani bence renk olarak gitmemiş onun yerine kısa çorap tavsiye edebilirim
Teşekkürler 🙂
Rica ederim ne demek 🙂
gönülsüz sekse gider gibi olmuşsun
çoraplar geri gidin demiş