Dostlar kafaya takmıyorum ama merakımdan soruyorum ben LoL. oynarken başlarken sa dedim sus falan diyip küfür ettiler sonra işte sohbet ilerledi hakaretler yağmaya başladı seni bulcaz bıçaklicaz dediler bulamazlar tabide bunların derdi ne böyle tip insanlar var mı bu oyunda
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
lan nereden bulabilirler olm saçmalama Allahın 17-18 yaşındaki pc budalası ergenleri senin konumunu bulup sana gelecekler he önce külodunu temizlemeyi öğrensinler
Knk sakın biliyorum bulamicaklarini zaten keşke bulsalar ben boksörüm vallahi lisansı yakar döverim onalrisa meraktan sordum böyle tip insan çokmu bu oyunda
ohoo deli gibi var
Vallami la bak sorumun amacı buydu aslında teşekkürler knk
yok kanka sen deli misin bende oynuyorum arada bir ne küfürler ne adres isteyenler ne numara isteyenler
Biliyorum knk adamlara Instagram alıyorum instadan istek atıyorum gerisi yok kabulde etmiyor çok değişik tiplwr var ama herkesde belalı biri he biri bicakliyor biri vururum diyor biri seni keserim diyor bende gülüyom ama sinir bozucu ya durduk yere küfür etmeleri
Mevzunu özetini bırakıyorum.
Dostum dalga geçmw korkumdan değil vallahi keşke beni bulsa ben boksörüm zaten korkmuyorum benim sorum aslında bu oyunda böyle tipler çokmu
Bişey yapamazlar kanka sakin ol. Böyle tiplere biz toxic diyoruz. Reportla sustur geç.
Haklısın dostum teşekkür ediyorum
Rica ederim ne demek. Düzgün bir oyun nasıl olur görmek istersen riot games'in oyunlarını bırak:)
Whwhwhw haklısın Ağa zaten 4 günde sinir hastası oldum ben
CS gel cs :D
Shhsh eger ondada dikiş tutturamazsan tertemiz bacım olurum hwhwhwhw tövbe yarabbim ya ssbshsh
Tutturamazsam*
Sjdhskdj sıkıntı yok öğretiriz ya
Jssjshsh eyw cansın
Kanka sen boku yedin CIA uyduları ve ağ akışını izleyerek seni adım adim izlerlerler 😱
Knk dalga geçme biliyorum bir şey olmaz ben merakımdan sordum bu oyunda böyle şeyler olur mu diye
Yok la nolcak riot games sunucularini hackleyip senin kullanıcı adına bağlı ip adresini veya fatura adresini falan bulması lazım sence lolde öyle bir tip denk gelir mi 😂 Hele bu kadar bilgili adam öyle keko laflar edecek ha 😬 Ben bilg muhum ve alanım AI olsa da bunun teorik ve pratik derslerini aldım hiçbir bok olmaz
Knk ben zaten korkmadım ki beni keşke bulsalar ben boksörüm zaten tek zararım onlari döversem lisansın iptal oluyor olmaması içinde onların bana ilk vuruşu yapması ve sahidimin kanidimin olması laizm oda olmicagina göre lisansı yakıp döverdim bunları teşekkürler cevap için benim amacım soru amacım bu oyunda bu tip insnalwr çokmu knk
Her oyunda velet çok ya benim arkadaş westte master eloydu tr diamond serverinde nunu kartopu yuvarlayarak ve jungle trolleyerek, bot boş bırakarak el alıyordu 😂
Ama arkadaş velet değil troll eğlenceli örnek olması açısından verdim
Sjsjhs dosdum zaten daha trde oynamicam lolu ya çok tip insanlar var bizde adama selam verdim anama küfür etti böyle saçma şeymi olur Instagram istedim verdi istek atiyom mesaj atiyom dönen yok
Arada valoda da trolluyoz bende trollum snsnndnand
Kral millete bulaşma boş ver, bir dövüşçü olarak sen de biliyorsun ki türlü türlü tıp var ve Bruce Lee bile olsan karşındaki silah falan taşır hayatın kayar boş ver
Djjdjffjssnsn dostum trollemek bazen oluyor bişey olmaz ahahah
Zaten en usta dövüşçüler en sakin davrananlar oluyor cogunlukla en güzel örneği İbo Aslan
Dostum haklısın ya teşekkürler cevap için genede reis sağolasin
Rica ederim haydi iyi sabahlar
Sanada iyi sabahlar reis
kardeşim yaşın kaç küçüksün herhalde bunlara inandığına göre bu sanal alemde bana da evine polis bilmemne çok şey söylendi hiç biri gerçekleşmedi
Anlamadım dediğinizden yaşım 23 küçük değilim sadece merakımdan sordum
onlar ergen takma sövüşmek çok normal oyunlarda vs flex atmak falan sende söv hatta hiç muhattap olma takma
Ya biliyorum haklısınız sağolun cevap için bişey yapamazlar zaten keşke bulsalar beni lisansimi yakar döverim onalrida ergen tayfası işte benim asıl sorum bu oyunda bu tip insanlar çokmu meraktan sordum yani ama genede teşekkürlwr cevap için
Rica ederim evet hemde nasıl arkadaşlarına bile böyleler ancak dikkatli olun kişisel bilgilerinizi asla paylaşmayın Soyad, Doğum günü, yılı ve Yaşadığınız yer semt özellikle hatta şehiri bile söylemeyin bence bu sefer de korkak vs derlerse bi tane salla kafandan gitsin adın dışında hiç bişeyi bilmesinler foto vs de koyma işsiz bunlar
Soyad ne alaka bana sordular da ben farklı isimle soyisim verdim gitmişler verdigim ismin babasıni aricaklarmiş ahahah
Aynısını yaşamam hdjxjsjx hatta ben bile vermedim kendi bulmuş Alev’i arıyorum diye Alev benim annemmiş falan
Shshshs ya boş ver insanları sevmiyom artık herkes çıkarcı olmuş ailem bile gitcem arsa satın alip köpek bakcam en iyisi hayvanlar yemin ediyorum 23 yıldır insanlardan ne çekiyorum ben ya ahahha
Bende insan sevmiyorum hele bilgisayar başında beyni erimiş tipleri hiç sevmiyorum
Bende bilgisayar başındayım ama çok şükür öyle beynim erimedi be işten gelicne 1 saat falan o 1 saatide zehir edenlwr oluyor tabi
Kendilerini sanalcı olarak adlandıran tayfaya söylüyorum bu sözleri
Anladım biliyorum teşekkürler genede cevap için sağolun
rica edeirm
Orası öyleleriyle dolu.
Ebet yaparlar
Yaparlar derken