İftira attılar üstelik iftirada şöyle ben o kişiyle yatmışım beni yemiş bilmem ne napacagım bide aynı mahallede oturuyoruz gelip aileme yanlış bişe der diye korkuyorum yardım edin
Cevabın nedir?
+1 yılİftiraya uğrayan kimse Allah Teala’ya sığınıp sabretmelidir. Kişi, bunun bir imtihan vesilesi olduğunu unutmamalıdır.
Haksız yere iftiraya uğramak kişinin günahlarından kurtulmasına vesiledir. Zaten halk arasında bu olaya “günahını alma” denilmektedir. Öyle ki iftira atan kimse yaptığı bu haksızlık nedeniyle iftira attığı kimsenin günahlarını yüklenecektir.
Sabretme meselesini hiçbir şey yapmamak olarak anlamak doğru değildir. Sabırdan kasıt iftira atana veya başkalarına elinle, dilinle zarar vermemendir. Yoksa iftirayı ispat edebileceğin delillerin varsa, bunları kullanabilir, kendini temize çıkarmak, haksızlığı ifşa etmek için elindeki imkânlardan yararlanabilirsin.33 Yorumla- +1 yıl
Haklısın teşekkür ederim
- +1 yıl
Bismillahirrahmanirrahim. Hocam, yakıyorsun bugün...
- +1 yıl
ben teşk edrm arkadaşlar. Allah'tan Doğruya çıkarması için dua edn ona hiçbişey ağır gelmez :)
En İyi Cevaplar
Insan çok ama adam yok ortalıkta sen hiç üzme kendini dönüp dolaşıp onu bulur bu yaptığı.. Bazıları umursamıyor bıle bu durumu sen umursamışsın demek ki hala samimi olanlar var içimizde. Hiç birşey olmaz sen kendını bılıyorsun o sana yeter..
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle sessiz kal Allah'a havale et canım. Afkuran köpek ısırmaz derler bilirmisin bilmem. Sende üstlerine gidip onların seviyelerine düşersen eğer , onları haklı çıkarmış olursun bırak ne halleri varsa görsünler ne kadar ne yapabilirler. Ailen sana güveniyorsa duymalarındada bir problem yok takma kafana başın dik yürü iftiralara boyun eğme :*
12 Yorumla- +1 yıl
bu güzeldi işte
- +1 yıl
Doğru olan bu bence :) sıkma canını tamam.
+1 yılAllah'a bol bol dua et Allah'a havale et gerçekten yerini buluyor... ama beddua okuma. ve bence korkma gelip de bir şey söyleyemez namus işi bu böyle bir şeye cesaret edemez.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
79Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhttps://youtu.be/Tr3Cb_Xxmng?t=18s
şaka maka biraz çocukça olacak ama iftira atan kişiye, her kesin içinde cidden ağır bir şeyler söyleyebilirsin en azından rahatlatır :)44 Yorumla- +1 yıl
ahahah :D:D:D
- +1 yıl
Ahhahh :))))))
Cevap sahibi+1 yılyalnız eleman pişkin çıkar o adam gibi gondiklesinler falan derse iyi bir dayaktan başka çare kalmıyo :D
+1 yılİlla ki samimi olduğun göz dağı verecek biri vardır
Gerekirse ailene sen söyle iftira olayını
Bunlar erkek ama adam değiller işte
ALayının...23 Yorumla- +1 yıl
Söyliyemem :S
- +1 yıl
Korkacak bir durumun yok ki
Sonuçta kendine güvenin var - +1 yıl
Benim ailemde biraz geri kafalı düşünürler neden böyle yalan atmış sen kuyruk sallamısındır falan
Ulan ne degisiksiniz bu tur olaylar hep sizi buluyor iftiralar, eniştenin fantezileri, otobüste tacizler falan
Bütün mağdurlar bu siteye toplanmış :D01 Yorumla- +1 yıl
buda sende dahilsin :P
+1 yılNe canını sıkıyorsun ki geldi söyledi mi ailene ailen sana inanmazsa hastaneye gider bekaret testi diye bir şey var kendine güveniyorsan kasma kendini
02 Yorumla- +1 yıl
bana böyle iftira atmasına deli oluyorm çevresnde yedm onu falan diyor
- +1 yıl
Doğru olanı sen biliyorsun ve yakın çevrende bunun doğru olmadığını biliyor canını sıkma bunu ailene anlatabilecek bir delikanlı değil delikanlı olsa zaten iftira atmazdı sıkma canını
Gizli Üye(30-35)+1 yılHic bisey olmaz bnada atmslardi annem ogrenmsti bnde soyledm siz bni bilmyomsnzda guvenmysnz dedm sonra aradan baya geçti bna iftra atan kisi mahallede adı cktı hic ilglenme kim ne derse desin sen kndni blmyn mu sncta
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle
+1 yılEğer gerçekten iftiraysa git ailene benim hakkımda boyle boyle deniyor diye anlat. Annenle baban bu durumu senin üzülmeyeceğin şekilde hallederler
00 YorumlaAllah yardımcın olsun, üzüldüm. İftira ne iğrenç birşey :(
02 Yorumla- +1 yıl
aynen allah kmsenin basına vermesn
+1 yılAilenle konuş en mantıklısı o. başkasından duyacaklarına senden duysunlar..
02 Yorumla- +1 yıl
aileler arası kavga cıkar
- +1 yıl
Aile yapını bilmiyorum ama haklı olduğuna göre anlat derim. başkasından duyunca ne olcak savunmana fırsat kalmayacak iyi düşün...
+1 yılbuna benzer bir olaya şahit oldum mahallede muhabbet ederken kı geldi arkadaşa sen ne şerefsizsin aynı şeyi senin kızkardeşin için söylerler inşallah dedi sonra arkasını döndü gitti sonra çocuk özür diledi kızdan
02 Yorumla- +1 yıl
bende dedim ona seninde anan bacın var şerefsiz dedim.
- +1 yıl
topluluk içinde söyle belli etmez ama utanır
aman bu tür iftiralar hep olur yani benimde arkdaşlarımında başına gelmiştir zamınında ama en mantıklı çözüm ne biliyomusun hani fazla tınlamıcan çünkü tınladıkça daha çok üstüne gelirler yav he he diyip geçiştrcen ailene falan gelmez rahat ol
02 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim
Onlardan önce sen ailene anlat olayı gerekirse sende iftira at. Tacize uğradım utandığımdan korktuğumdan sesimi çıkartamadım şimdi de iftira atıyorlar de. Göze göz dişe diş kana kan.
00 YorumlaEğer senin bir suçun yoksa gidip ailene açıl söyle ben böyle bir şey yapmadım ama arkamdan böyle böyle konuşuyorlar de sen ne kadar korkarsan o kadar üzerine gelirler.
00 YorumlaOnu uyar olmadı Allahuteala ya havale et ondan her senın hayırlısını dıle
10 YorumlaAilenene Söylerlerse Evli Degilsen Baban Bakirelik Testi Yaptırırsan Cidden Cok Zor Durumda Kalırsın Bu Namus Davasıdır ALLAH YARDIMCIN OLSUN
01 Yorumlaeger yapmadıysan ıcın rahat bı sekılde hayatına devam et =) bu kadar basıt =)
00 Yorumla
+1 yılSenin gerçekten bir hatan yoksa rahat ol. İftiraysa ergeç ortaya çıkar..
00 Yorumla
+1 yılGünahını almak istemem ama ateş olmayan yerden duman çıkmaz ki bence bu soruyu gizliden sormaman bile anormal
21 Yorumla- +1 yıl
Ya canım şeytanlasmis insanlar var durduk yere insanın namusun iftira atanlar var
- Aile & Toplum konusunda 831 cevap paylaştı.
+1 yılneden korkuyosunki bundan sen yapmadığını ispatlayana kadar o yaptığını ispatlasın hiç güveni yok ailenin sana
00 Yorumla yav korkma bunların hepsi bu gerizekalı erkeklerin (istisnalar hariç) göz korkutma amcı yaptıkları çocukça işler..
00 Yorumla14-18 yaş aralığı sendromu :D bu kızlar bu yaşlarda hep mi aynı olur ya allahım allahım
02 Yorumla- +1 yıl
tamam sensin. s
+1 yılDostum İftiranın Yatarı 48 yılla başlar 36 yılla SOnuçlanır Buna Cesaret edenlere Gözlerini dahi kırpma Yap sende ki Başkalarınada Olmasın DNA Denen Bişe Var O iŞin Olduğu Saate kadar Söylüyorlar :)))
00 Yorumla
+1 yılDirek ailene söyle derim ben senden duysunlar eğer onlardan duyarlarsa kafalarında kurt olucak mümkünse Böle yap
03 Yorumla- +1 yıl
o zaman aile kavgası çıkar
- +1 yıl
ya da dur dur ses kaydı al yanına çocuğun de neden bana iftira atıyorsun felan akıllı oyna
- +1 yıl
tamam :)
+1 yılİftira dava için gayet yeterli bir sebeptir. Gelip söylemesi daha iyi, tazminat davası açarsın ve herkes layığını bulur.
00 Yorumlademek ki öyle demelerine fırsat vermişin. annen baban hiç demedi mi sana kızım erkeklerden uzak dur diye. akıllanın biraz
10 Yorumla
+1 yıliftira atanlar kim ve ailenin böyle bir iftira ya inanmıyacak kadar sana güvenleri yok mu
02 Yorumla- +1 yıl
cevapladım bunları
- +1 yıl
Cevapladım derken
Bosver korkuyu ķörükleyen korkudur. O yuzden rahat davran. çıldırt onu.
08 Yorumla- +1 yıl
Çıldırtacm da nasl :D
- +1 yıl
Ya onla aynı ortamda bile bulanmam !
- +1 yıl
hıı diyorsun ki biri aşık olsun :D
- +1 yıl
baya bir şart
o kişiye plan kur onu biyere çağır madem yatmıs bidaha yatar dimi kur gizli kamerayı konustur . d
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılemin ol iftira atanların başına çok kötü olaylar gelir. Rabbim yanlarına koymaz. yarına bırak da yanına bırakmaz, sen doğru isen sıkıntı yok.
01 Yorumla- +1 yıl
Elbette yanına bırakmaz allahından bulsunlar
+1 yılKedi uzanamadigi ete kötü dermis
O hesap elde edemeyince ahlaksız karaktersiz herifler böyle yapar
Bunuda kanitlayamaz00 YorumlaBence kimden çıktıysa bu olay otur konuş seninle derdi neymiş onu bir anla ona göre tekrar gel yine sor bir soru öyle cevaplayalm
00 Yorumla
+1 yılKorkmana gerek yok çocuk o sadece korkularından besleniyor ailene sen soyle eger is ciddiye bindiyse
01 Yorumla- +1 yıl
Sagol
+1 yılAilen sana guveniorsan hic bisi olmaz iftira atanin mk
022 Yorumla- +1 yıl
Zor durumdayım
- +1 yıl
Senin rahat olman lazm Birak iftira atanlar cekemedikleri için. yok mu arkadasn felan Agzini yzunu kirdirt çok pis sinirleniorm bölgelerine. Abin felan yokmu.
- +1 yıl
Yok abim falan da çocuk baş belası dövdürsem basıma bela olur :S
- +1 yıl
Hic bisi yapamaz. Sunu unutma. Havlayan kopek ısırmaz... Anneni ben sandin galiba de geç ne takiyorsun boyle konular Türkiye de serefsizden çok ne var.
- +1 yıl
aynen öyle valla :s
- +1 yıl
Sen canini sıkma Allah'ın bilmesi önemli iftira kotu bisey. Takma katana.
- +1 yıl
Sinir oluyorm ya :(
- +1 yıl
Ohoo sen herşeyi boyle katana takarsan ben kırarm bcklarnı ne takiyosn. Sinirde olma yokmuş gbi davran hatta tak kulakligini ac sevdiğin müzikleri dünyadan uzaklas biraz.
- +1 yıl
Ben şu sıralar çok olay yasıyorum iyice asileştim
- +1 yıl
Anliyorum seni kafa dinlemen lazm ben hergn yapiorm bak film izle. Müzik dinle beğendiğim kitap varsa onu oku siir yaz. Birileriyle konus. Guvendiginn ama. Ben bagiririm şarki söylerim kosarim. d rahatliyorm. . d
- +1 yıl
Bende kosmayı çok severim :)
- +1 yıl
Oo koşma dedimmi varsa yildirim gbiyim bir ara kosuyordum okul cikisina denk geldi öğrencilerin arasından nasil geciorm bir bagiriyorlar. Jdnssbddb. Ohaa diye yurt dişina gidicrktm Türkiye yi temsil etmek içinde. Vazgectm. ama usein bolt ile kapismak isterim...
- +1 yıl
Gel benle kapış :)
- +1 yıl
Seni tek bacagimla gecerim. p. Ehehheeh (:
- +1 yıl
Büyük konusmayalım :D
- +1 yıl
Uwww iddea lı. Alırım bir dall. Kapısalımm rekabeti geri çevirmem ama korkmaya başladım. senden. ihihhiihi. (:
- +1 yıl
yani boş konusmuyorum :D
- +1 yıl
Arkamdaki tozları yutup hasta olmanı istemiyorum açıkçası. Ama. bir ara kapisiriz eheh. p. p
- +1 yıl
sen 1 m. git ben yetisirim sana canısı :D
- +1 yıl
Kapisma bitince süratinin alicagi hali çok merak ediorm. d. d eehehehheh
- +1 yıl
hıhııı :D
- +1 yıl
Bu burada bitmez sonra goruscez. d. d. Hangi iyi günler. d
Gizli Üye(36-45)+1 yılsende onun annesi için anlat benzeri bir hikaye görsün gününü orço
00 Yorumlabişi deme allaha havale et... bir gün gelir dolaşır kendi ayağına dolanır bu iftiraları
00 YorumlaSende ona at bana taciz etti diye git polis e bak nasıl öpüyo lar 😈😈😈
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılYüzüne bir şey derlerse doğrusunu söylersin, hatta iftira nedeniyle dava da açabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılYalan at soyle ben onla deil. baska biriyle yattim yalancilaaaar diye bagir kac git
00 Yorumla
+1 yılgit konuş ailenle böyle böyle iftira atıyolar diye ilk senden duyarlarsa inanmazlar hem
00 YorumlaYardim edemem ama 7 büyük günahtan biride namuslu kadına zina iftirası atmaktır diye biliyorum..
00 Yorumlakendınden emın tavırlarınla yasamaya devam et hıc bısey olmaz.
10 YorumlaIftiraysa pek onemsemene gerek yok zaten. Ama olay ciddiyse ailene senin anlatmani oneririm.
00 YorumlaÖyle birşey olsa ben deli olurdum yeminle git ağzına sic o kişinin ya döv ya da adam tut d vdur
00 Yorumla
+1 yılÖyle biri değilsen seni bilirler yattıkların varsa sen düşün orasını
00 Yorumla@fırlamalady ya sen de varya kimlerle arkadas olmussun yazik
00 Yorumla
+1 yılallah fırsat vermesin onlara. git acıkla ailene canim
00 Yorumla
+1 yılne ağlayıp sızlıyorsun gidip babana abine diyeceksin madem okadar masumsun kafa ağrıtma
00 Yorumla
+1 yılAllaha sigin yardim. dile suphesiz yardim eder sinavindir bu senin basarili gelmenin yolu sabir edip ona siginmak
00 Yorumla
+1 yılAh Siz Kızlarrr... Kötü Bir Durum, Belli ki Kıskanıyorlar Seni
09 Yorumla- +1 yıl
Zamanında iyi koymusum demek ki :)
- +1 yıl
Şimdide Onlar mı Koyuyor Diyorsun :)
- +1 yıl
Valla öyle ama bende koyacam son golü :D
- +1 yıl
:) dikkatli ol... adın çıkarsa 9'a bir daha zor iner 8'e
- +1 yıl
napacam ben :S
- +1 yıl
İnsanlarla fazla yüz göz olma, sen iyi niyetinle samimi olduğunu zannedersin, onlar farklı yorumlar... varsa erkek arkadaşların mesafe koy seni erkeklerle görmesinler, birde kıyafetlerine dikkat et, bu zamanda kızlar kendilerini begendirnek için kötü gözle bakılmalarına olanak veriyor.
- +1 yıl
Şunu unutma sana iftira atan erkekse, seni kafas8na koymuş şantaj yaparak seni korkutup atağa atma peşinde olabilir... iftira atan bayansa kıskançlık
- +1 yıl
İftira atan erkek!!
- +1 yıl
Şantajına boyun eğme sakın, blöf yapıyor... daha önce etrafına bir erkekle yanlış bir algı vermediysen iftira atanada kimse inanmaz, seni bilen biliyordur
herkesin ağzı torba değilki büzesin muhatap olma onla da o çocuğun çevresiylede
03 Yorumla- +1 yıl
Bunu yanına mı bırakim
- +1 yıl
aynen :)
+1 yılLakapdan belli ne olduğun öhce lakabını değiştir yoksa daha çok iftira gelir
11 YorumlaHiç savasa girme bence birak... nasil olsa iftira ortaya cikarr
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇok ağır bir iftira naptınız o kişinin evine felanmı gittiniz -_-
00 Yorumla İftira cok kotu bisey ama kendinden eminsen korkma bisey olmaz. İftira atanlari Allaha haval etmeli.
00 Yorumla
+1 yılKorkma cocukca hareket ediyor. Birak cocugu oynasin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılailenle konuşabilirsin daha öncesinde bu daha iyi olur bana sorarsan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılonu cekebiliyorsan kendi evine odana felan cek sonrada tecavüz ediyorlar diye bağır olsun bitsin :D
011 Yorumla- +1 yıl
O kadar da degil.
Cevap sahibi+1 yılzorla kendini tehdit ettirip kayıt etceksin o zaman sonrada böyle birşeyi bidaha söylersen bu kaydı polise veririm diceksin, nasıl fırlama bir kızsın sen anlamadımDS:DS:D
- +1 yıl
Ya bak öyle bişe yapmak istiyorum ki pişman olack özür dilecek çünkü 2.5 sevgilimede aynı yalanı söylemiş o da benden intikam aldı çok farklı olaylar
Cevap sahibi+1 yıladam iftira atmış sen hala onu düşünüyorsun sen kaydını al özür dilerse silersin dilemez ailene söylerim felan derse sende onu tehdit edersin kayıtla. tehdit adam öldürmek kdar suç herhalde 20 yıl felan yatmak istemez
- +1 yıl
iftiradan içeri girsin asıl
Cevap sahibi+1 yılsen buluşunca çaktırmadan ses kaydı al tuzak sorularını düşün önceden ama :D
- +1 yıl
bütün mesajlar duruyor onla ilgili
Cevap sahibi+1 yıliçerisinde tehdit varmı? işte bnmle yatmassan ailene söylerim gibi
- +1 yıl
Tehdit falan etmedi benim eski çıktıgımla kuzen bunlar uzaktaan akrabalar ona söylemiş ben onu yedim diye. s
Cevap sahibi+1 yıltehdit sayılmaz. ayrılırsan ailene söylerim gibi şeyler varsa tehdit sayılır.
- +1 yıl
OF !1
korkma bişey olmaz güvendiğin arkadaşlarında danış onlar yardımcı olurlar
00 Yorumla
+1 yılKanıtla de ya. şağa o zaman
05 Yorumla- +1 yıl
yemin ediyor i*ne
- +1 yıl
Acaba seni uyutup bişeyler yapmış olabilir mi baksana çok emin kendinden
- +1 yıl
Ya saçma saçma konusma çocukla bulusmadım bile.!!
- +1 yıl
O zaman dik dur niye çekiniyorsun çevrede böyle konuşursada ispatlasın herşeyi yapmaya hazırım de ondan daha mert olduğunu herkes anlar zaten
- +1 yıl
dogrudur da ben yanına bırakamam :)
+1 yıliftira atabilmeleri için 4 şahit bulmaları lazım
00 Yorumla
+1 yılaz gezeydin yavrucum..
08 Yorumla- +1 yıl
sizin gibilerde az delikanlı olaydı nerde.
- +1 yıl
yaw he he gez toz takıl sonra da bana iftira attılar... başkasına delikanlı değilsin demeden önce kendi yaptıklarını sorgula.
- +1 yıl
Hayırdır l*n gezerimde tozarım da kime göre neye göre hayırdr sen kimsn batıryor mu ! cevap verme soruma o zaman şikayet edecem seni!!!
- +1 yıl
et lütfen... agızlara bak, sana iftira atmayla iltifat etmişler hatta az bile demişler, insan az hanım olur ama sulukulede staj yapmış gibisin.. az gez az toz aksi halde iq fakiri kenar mahalle dilberinden öteye geçemezssim
- +1 yıl
Sen çok biliyorsun anan yaşamış heralde bunları bak senden ögreniyorum bunları allahın gundisi s. gititt
- +1 yıl
anne de karıştırdı of of tam ergen.. verecek akıl dolu cevaplar olmayınca küfür kaçışın olmuş... hakikaten üzüldüm adına.. çıldırmaya devam edebilirsin
- +1 yıl
Çıldırmıyorum tam aksine senin gibilerne glüorm ahaha :D
- +1 yıl
yazmayıda bir ögrenebilseydin tam olurdu..
- Devamını Gör (40)
Devamını Gör(85)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem