Beni sorumluya şikayet etmişler?

Ama ben işimi gerçekten 4/4'lük yapmaya çalışıyorum çok öfkeliyim bu konuya benimle çalışmak istemiyorlarsa idareye söylesinler ona buna çocuk gibi şikayet etmek nedir? Beni şikayet etmişler ya benim de ikili çalıştığım yerlerde böyle bir sıkıntım var bana iki tarafa da baktırmaya çalışıyorlar kim olsa kabul etmez asistan lavaboya gider, mola verir önemli bir iş olur yardımcı olmaya çalışırım birbirimize yardımcı olmamız gerekir iki tarafa da ben tek başıma bakmam çoğu yerde bu sıkıntıyı yaşıyorum ve benim vicdanım çok rahat her gittiğim klinikte salı günleri. Malzeme isteğini yapıyorum tüketim yapmamış oluyor tüketimleri düşüyorum ısı nem formunu her sabah çıkışta dolduruyorum Neşe Hanım'ın verdiği hasta formunu düzenli yapıyorum Neşe ablaya sorabilirsiniz her gittiğim klinikleri sahiplenerek gidiyorum zaten ortamı tertemiz bırakıyorum ünitleri gün içerisinde kapatıyorum niye şikayet edildiğimi bilmiyorum oturup hiçbir şey yapmazlık yapmıyorum illaki insanız her insanın hatası olabilir elime telefonu alıyorum belki ondan bir sıkıntı olmuş olabilir ama hastamı da takip ediyorum sizce bu mesajı sorumluya atsam mı geçen yıl sorumluyla bir problem yoktu sadece 1 doktorla sıkıntı yaşadım onun dışında kafama takmıyorum işimi yapıp evime gidiyorum bu adaletsizlik benim çok zoruma gitti arkadaşlar ben gezici çalışıyorum madem benim iletişim problemim var ben idareye söyledim beni tek kliniğe verin diye valla şehir değiştirip gidesim var ya herkes pis bırakıp gidiyor malzeme istemiyor ben yapıyorum herkes görünmüyor benim üstüme oynaması artık zoruma gitti.

Beni sorumluya şikayet etmişler?