Neden bana taktılar?

Arkadaşlar ben kibar biriyim. Cidden kötülük ve çirkeflikten uzağım. Kız arkadaşlarıma her zaman çiçek çikolata hediye aldım. Biri yanlış anladı bana aşık oldu. Karşılık vermedim, iftira attı takıntı haline getirdi. Geçen de yakınımı ziyarete giderken hem yakınıma hem de teşekkür amaçlı hemşireye çiçek götürdüm, o hemşire ve o hemşirenin arkadaşı da bana taktı. Hayır nedir bu takıntı? Arkadaşımda taktı bana. Aramız olurda bozulursa diyorum, keserim konuşmayı diyorum. Asla diyor. Bende ne buluyorlar? Kibarım diye mi? Yahu basit bir insanım, sıradanım. Özelliğim yok. Ne bu sürekli ben? Niye bana takıklar, niye beni sürekli istiyorlar? O bana aşık olan da arkama evli bir adam takmış, takip etsin diye. Anlamıyorum, beni kaybetmemek içinmiş. Çoktan kaybetti ama anlamıyor da. Arkadaşlar ben cidden kimseyi üzüp kırmak istemiyorum, beni anlamıyorlar. Her gören kafayı bana takıyor. Kuzenim de bana takmış. Yani nedir, ben de özel bir şey yok ki, süper gücüm yok. Ne istiyorlar anlamadım

Güncellemeler
6 ay
İki arkadaşıma çiçek aldım, biri diğerine aldım diye bir daha alma kıskanırım diye uyardı beni.
Güncellemeler
6 ay
Korkuyorum artık
Neden bana taktılar?