Moda & Stil Kuzenimin evde nişanı var sizce bu elbise uygun olur mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Kuzenimin nişanı var evde aile arasında 30-35 kişilik bu elbiseyi çok beğendim sizce uygun olur mu Kuzenimin evde nişanı var sizce bu elbise uygun olur mu? Cevapla Nişan Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Uygun ama gümüş renk takılarla kullanılır altın reng boğar elbiseyi 1 0 Yorumla
Gökkuşağımkayboldu0 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 79% +1 yıl Nişan havuz başında ve günduzse uygun ama onun harici uygun değil 0 0 Yorumla
zeynebpbuyukinan Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl O ailenin nasil bir aile olduguyla da alakali benceAma elbise cok guzel 0 0 Yorumla
defnee__1 Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Sade ve şık bir de güzel bir kemer uydurabilirsen daha iyi olur ayrıca takı olarak gold değil de silver kullansan boğmaz 1 0 Yorumla
Useriniziim Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Önemli olan senin beğenmem ama bence elbise gayet güzel 0 0 Yorumla
Ebruuçakırr Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Nişan için bunu uygun görmüyorum şahsen fikrim bu yönde. 0 0 Yorumla
gezer16 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 64% +1 yıl Çok güzel elbise beğendim.. uygun bence... 0 0 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 468 cevap paylaştı. Güzel değil çok sade 0 0 Yorumla
siyahcorap Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Moda & Stil konusunda 486 cevap paylaştı. rengi sönük gibi? 0 0 Yorumla
Fayzulin Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl uygundur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla Fayzulin +1 yıl güle güle giyin Yorumla
byklıı Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Rol çalacaksın yani 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Onunki ışıltılı uzun Yorumla byklıı +1 yıl Seninki sade ve şık Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Uygun ama gümüş renk takılarla kullanılır altın reng boğar elbiseyi
Nişan havuz başında ve günduzse uygun ama onun harici uygun değil
O ailenin nasil bir aile olduguyla da alakali bence
Ama elbise cok guzel
Sade ve şık bir de güzel bir kemer uydurabilirsen daha iyi olur ayrıca takı olarak gold değil de silver kullansan boğmaz
Bi tık uzunu olsun oturup kalkarken rahat edemezsin
Önemli olan senin beğenmem ama bence elbise gayet güzel
Nişan için bunu uygun görmüyorum şahsen fikrim bu yönde.
Çok güzel elbise beğendim.. uygun bence...
Güzel bence ortama da uygun olur.
Güzel değil çok sade
Çok hoşmuş olur bence
rengi sönük gibi?
gayet şık..
beğenildi..
uygundur
Teşekkürler
güle güle giyin
Uygun çok hoş bir elbise
olur aşkom olur çok ta güzel olur <333
Rengini beğenmedim.