https://hizliresim.com/m8np5v8
https://hizliresim.com/gv4y7b2

Bu elbise teknik olarak güçlü ve estetik açıdan etkileyici; ancak nişan gibi gelin adayının ön planda olması gereken bir törende fazla baskın bir karaktere sahip.
Öncelikle kadife dokulu koyu üst bölüm, vücuda tamamen oturan kesimiyle oldukça dramatik bir siluet yaratıyor. Kadife zaten başlı başına iddialı bir kumaşken, buna bir de yüksek yaka ve uzun kol eklenmesi, elbiseye ciddi ve ağır bir hava katmış. Bu ağırlık, nişan gibi daha yumuşak ve romantik bir atmosfer için fazla “gece daveti” hissi veriyor.
Alt kısımdaki bordo saten etek ise ikinci bir vurgu noktası. Satenin parlaklığı, eteğin genişliği ve akışkanlığıyla birleşince göz ister istemez elbiseye kilitleniyor. Renk seçimi de oldukça güçlü: bordo–siyah kontrastı sofistike ama aynı zamanda dikkat çekici ve dominant. Bu, gelin adayının stilinin önüne geçme riskini doğuruyor.
Bel kısmındaki drapeler ve keskin renk geçişi, vücut hatlarını bilinçli şekilde vurguluyor. Bu da elbiseyi zarif olmaktan çok “sahne elbisesi” çizgisine yaklaştırıyor. Nişan için genellikle aranan şey; şıklık + geri planda durabilme dengesi iken, bu tasarım net biçimde öne çıkmayı hedefliyor.
Bu ne güzellik be. O elbiseyi sana kendi nişanında giydirebilirim. Eklesene.
Kötü kuzeninin düğünü var diye bunu giyme bence çok abartılı ve çirkin Bence şey giy altına pantolon ya da tayt ince topuklu ayakkabı beyaz gömlek giyiş veya beyaz elbise güzel durur onun üstünde beyaz ceket giyebilir sin
Kuzen nişanı için bu elbiseye net 10/10 veriyorum 🤌✨
Renk uyumu efsane; lacivert + bordo çok şık ve ağır duruyor. Kadife üst kısmı nişan konseptine çok yakışmış, etekteki dökümlü saten de fotoğraflarda müthiş çıkar 📸
Bordo topuklu ayakkabı, küçük zarif küpeler, sade bir yüzük ve toplu saçla tam “ben geldim” ama abartmadan zarif bir giriş yaparsın 😍👏
Cevap
17Cevap
kuzenini sevmiyorsun herhalde düşmanının nişanına giderken giyilir bu sjsjsjsj herkes bana baksın elbisesi bu resmen
burcum aslanken kişiye ve ya mekana özel iddali giymiyorum ben. Normalim bu😘Bu arada Her ne kadar gidişatın yanlış olsada sonucu doğru, Sevmiyorum.
Son soru için cevap evet baba tarafı kuzen. İlk yoruma yorumum ise şu;Odam küçük ama 1 adet boy aynasınl,1 adet makyaj masaslnln aynasınl, Ve dolapların aynasını sayınca tam 6 adet ayna ile aynı odadayım. Buralara şuralara bakma hiç gerek yok😂
en güzel değilimde, en güzelden sonraki güzelimdir ehe
tabi olm, abartmayalım yani. Benden daha güzeli hatda güzelleride var. daha doğrusu varDI. Marylne Monroe falan
Da işte hep öldü onlar. Devrin en güzeli bi ben kaldım aksksjs
hiç sevmem konunun benden sapmasını ama yine adet yerini bulsun diye soruyorum senin burcun ne?
Yapmicam. Konu fazla sen oldu. Hadi biraz daha benden bahs edelim😂
yok valla kuzenime inat bi şe yapmıyorum. Cidden sadece elbiseyi beğendim, bende abartı buldum. Herkes beğenince direkt diktirmeye verdim. Sonra buraya soriim dedim burdada herkes abartı diyince savunma moduna geçtim. İş işten geçmiş sonuçta siparişi vermişim
yiaaaaaaa şapşikkk🥴😂
en haklı sensin tamam
😄
sen ne zaman dersen o zAman😂
kedicik demiyeydin iyiydide neyse mutlu edişine saydım
Gece gece nasıl şimariyorum Aman yarabbim demek fake sanılacak kadar güzelim ha😂
Yine güldürdün yüzümü, bundan sonra adın hürrem olsun hürr-rem😂(İnşAllah mühteşem yüzyıl izlemişsindir. Esprim havada kalcak)
abartma da tamam şımardım bunun üstü yok 😂
pişt, burdamısın? Malum bu sorudan tanıştık😂Dün bahs etdiğim nişan oldu. Beğenmeyen herkese bir kaç fotoğraf atcam. Bakiim hala aynı fikirdelermj kskkddkk
Avrupa kraliyet balolarına gidiyor gibi durur ama iyiymiş
iddali olmak iyidir
Restoran için abartılı masalar arası çok açık değilse zorlanirsin
Bence iyi ama sanki çok havalı daha sade olmalı bence
İspanyol vibe'ı veriyor güzel
Damat tercihini yapmış kafasını karıştırmaya gerek yok.
Nişan otelde veya ağır bir mekanda olacaksa elbise iyi. Ama ağır bir mekanda değilse kaldırmaz
Fazla iddialı, fiziğin kaldırabilir mi
Çok yakışmış hanımefendi🌷
trabzonspor olarak mı katılcksın canım
hıhım
6.1 puanım
yia aksjsjsjsks
😋💖
Tek renk olsa daha güzel
Üst siyah kdife altı kırmızı zaten, ayağımada siyah topuklu giycem ehe
Ortaçağ elbisesi gibi beğenmedim
Bende derdim var saniyorum
Bence kötü ya düz renk olsaydı daha iyi olabilirdi
Bence daha az gösterişli olmali
Önemli olan senin beğenmen
Fazla abartili begenmedim
Çok kapalı degil mi dekolte neden yok
tesettürlüyğm😑
Anladm güzel ozmn yaş kaç
22
Bence gzel ozmn aklıma takılan bse var sana sorsam takşbe alırmsn
Güven vermedim
n*
Nedenki
Rahatsızlık vermeyeceğim
ne soracaksan burdan sor
Burdan soramam ki
işte bu yüzden hiç güven vermion iyi geceler
O tarz bişe degl neyse iyi gecelerr
Abartılı
hiçte bile
Hiç üşenmedim, nişan günü çektiğim fotoğrafları paylaşmaya geldim😂Ve evet abartılı denilen o elbiseyi giydim. Hiçde abartı değidli😏
Çok güzelmiş cidden
😘muck
♥️♥️
Çok şık 10/9
Teşekkürler
9 puan
Teşekkürler
evet
çok kötü
@AveeMaria neden
Beğenmedim
Çok iyii
Abla cok abarti diil mi ya
1 maalesef
Bir tık abartı gibi.
Abartılı
Abartı ya
Senin nişanın değil abarıtılı
Fazla abartılı bence
abartı iyidir
Fazla abartı iyi degildir bence hele nişan gününde
6 diyebilirim
4 puanı neden kırdın hocam
Mankene yakışmamış sen giysen daha güzel durur dhsjdjjd 💝💝
yiaaaa saçmalamaaa ercaaaaaan
Yaaaaaa muzafffeerrrr😂😂🤭
@hellomilliss güzelim sana yakışır bu sjdjdkd
seni yiyeceğim
Bende seniiiiii bebişş🤭💝
Bana söyledi yalnız
neyi
Tm yok bisey canım yok
timM
Böyle bir fiziğin var müq olur.
boy 176 58 kilo ile bu fiziğin alası var bende😂
Hemen al.
almıom gı diktiriyorum da bir kaç ek detay daha olcak
Ben böyle şeylere bayılıyorum kfkfkdk
Abartı diyenleri sikleme
Tam aksine en çokda öyle diyenleri skcem ehe
Müq müq
seni yiyeceğim
Hiç üşenmedim, nişan günü çektiğim fotoğrafları paylaşmaya geldim😂Ve evet abartılı denilen o elbiseyi giydim. Hiçde abartı değidli😏
hizliresim. com/m8np5v8
hizliresim. com/gv4y7b2
çok çok kötü
nie
hizliresim. com/m8np5v8
hizliresim. com/gv4y7b2
Güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?