Güncellemeler
+1 yıl
Seksi dedim diye bana sapık diyen kız geldi.
Evet açık giyinen baktırmak için giyinir bakarız. Kapalıysa da bakarız.
Gideri varsa bakarız.
@kafeinsiz diye birinin yorumu madem her türlü bakıyorlar bizde kendimizi boş yere niye kısıtlayalım
Gideri varsa bakarız.
@kafeinsiz diye birinin yorumu madem her türlü bakıyorlar bizde kendimizi boş yere niye kısıtlayalım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bu düşünenler cahil oluyor. bir kadın baktırmak için giyinmez öyle giyinmeyi sevdiği için giyinir.
Seksi dedim diye bana sapık diyen kız geldi.
Gideri varsa bakarız. 🤨
Güncelleme için sağol bir sonraki aşamada sapık var diye bağırıp beni dövdürmeyi dene lütfen sjeje
Baktırmak için giymesen bile baktıklarını biliyorsun rahatsız olduğunuzu düşünmüyorum kadın bakınca rahatsız olursunuz ama.
Kadın bakınca rahatsız olmayıp erkeklerin bakmasından rahatsız olan ve bulunduğum bölgedeki bir çok kişiyle davalık olan ben 😳
Bakmanın yasağı yok ki nasıl davalık oldun?
Bakanlarla kavga ettim ne bakıyon falan diye onlar bana laf saydı bende polisi çağırdım
Klasik Anadolu cehaleti. Ülkenin çoğu Anadolulu ve bakış açıları böyle maalesef. 50 sene sonra çok farklı olacağımızı düşünüyorum. Daha modern mesela
Umarım ya ve böyle düşünen hemcinslerim de var
İyimser bir düşünce. 1960 ve 70'lerde çok daha modern olduğumuzu söyleyen büyüklerimiz var. Özellikle 1980'den sonra ciddi bir geriye gidiş olduğunu söylüyorlar. Umarım sen haklı çıkarsın.
Daha geriye gittiğimizi söylemelerinin sebebi o zamanlardaki kentleşme yapısı. O zamanlar çoğu aile kendi köylerinde veya küçükşehirlerde yaşıyordu. E sen onun köyüne gitmediğin için doğal olarak bilemiyorsun aile yapısı ne, gelenekleri neler. Şimdi doğu Anadolu, güneydoğu Anadolu ve iç Anadolu köy halklarının tamamı İstanbul, İzmir vs göç etti. 80lerde bu şehirlere göç eden insanlar ya biraz varlıklı ya da eğitimli memur kesimiydi. Bi de ege halkıyla iç Anadolu halkını kıyaslayamazsın. Mesela egeli köyde bile yaşasa çok katı örf ve adetleri yok. Ama çorumun köylüsü öyle mi
Modayi gectim suanda acik kadinlsrin baktirmak icin giyindiklerini inanmiyorum ama tamamen tesetturlu edeoli giyinrler soylemiuorum ama basi kapli olup baktirmak adina giyinleren rahatszi oluyorum
Bu sıcaklarda ne giyecen başka , hep pantolon kazakmı giysin millet :) kıskanıyorlar sadece erkeklerde ulaşamadıkları için b*k atıyorlar
Doğru ve yerinde bir algı.
İyi bir analizci olduğunuz nickinizden belli teşekkür ederim
İroni yaptınız muhtemelen :)
Güzel en azından aptal değilsin
Çok espritüelsiniz, Allah da sizin güldürsün.
Öyle olmasa evde giyer
Kendime yakıştırdığım şeyi iki abazanın s i k i kalkmasın diye giymeyi bırakmam
Evde niye giymiyon o zaman yeme bizi
Evde de giyiyorum ayrıca cehennem gibi havada evimde zaten klimam var niye uzun giyiniyim
Moda neye göre şekilleniyor?
Bir mağazaya gir şimdi birsürü göğüs bel göbek bacak dekolteli kıyafet var buna göre
Hayır. Onu yapan modacılar. Öyle giyinmenizi istiyorlar, siz de gözü kapalı onu izliyorsunuz.
Bundan 2 sene önce leopar desenine herkes iğreniyordu. Şimdi niye herkes giymeye başladı?
10 sene önce şimdiki ayakkabıları giyenler yüküş görülüyorken şimdi moda olarak görülüyor.
New York, Milano, Paris'te birkaç saçma insan bir şey belirliyor siz de onu izliyorsunuz.
Sürü psikolojisi deniyor buna psikolojide
Çıplaklık moda mı yani
Kişinin kendine yakıştırdığı rahat ve özgür hissettiği ona özgüven veren her şey evet modadır
Oyle degil mi ama?
Değil 🙄
Nedenn