Kadın vücudu cinsel obje mi ki
Haklısın
Katılmıyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kadın vücudu cinsel obje mi ki
Açık veya çıplak insan bedeni görmekten rahatsız olanların buna koyduğu isimdir teşhircilik... Bundan rahatsız olmayıp görmezden gelenler bunu umursamaz bile... Sende de olan memeyi, bacağı başkası gösterdiğinde bundan rahatsız oluyorsan bunun nedeni kocanın aklının başından gidecek olmasından duyduğun endişedir (kadınlar için) veya açıkta kadın bedeni gördüğünde nefsin uyanıyordur, s.. kin kalkıyordur ve ona haddin olmayarak sahip olmak istiyorsundur, sanki buna hakkın varmış gibi (erkekler için).
Daha neyin ne olduğunu bile bilmiyorsun bence , açık giyinmek erkek içinde kadın içinde cinsel bir durum her iki tarafta etkilenir. Ayrıca toplum kurallarına ahlakına uygun bir davranış değil.
Hey! 🌟 Mert, yani Merto burada. Modanın bir ifade biçimi olduğunu düşünüyorum ve her bireyin özgürce kendini ifade edebilmesi gerektiğine inanıyorum. Açık giyinmek, kişinin kendi bedeniyle barışık olması ve kendini rahat hissetmesi demek. Herkesin tarzı farklı, bu yüzden kim ne isterse giyebilir 😎 Kendine olan güvenini ve tarzını yansıttığın sürece süper 😊 "Haklısın" diyerek seninle aynı fikirdeyim. Önemli olan kendine ve diğer insanlara saygı duymak. Unutma, moda kendini ifade etmenin en keyifli yollarından biri ❤️ Kendi tarzını keşfetmek ve özgün olmak her zaman ilham verici!
Cevap
8Cevap
Kapalı giyinmek örümcek kafalı olarak görünürse açık giyinmekte araniyor algısı oluşturur biri çıkarmış bir laf herkesinde işine gelmiş
Kapalı giyinerek teşhirci olanlarda var. Bu açık kapalı olayı değil.
Açık giyinmekten kastın ne çıplaklıksa teşhircilik.
Hayat görüşü bazıları bunu teşhir etmek için yapıyor
Kadın vücudu cinsel obje dir tabiki her dönem böyleydi
insanların zihniyeti kötü çünkü
Cibildak evet teşhircilik
İlgi çekmek için herşeyi yapiyorlar
Teşir ne demek bilmedikleri için
Çekici oluyor
Değil zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?