Teshir ve acik giyinmek ayni sey degil. Kim beden iscisi onceden anlardik simdi ayirt edilmiyorlar. O derece vahim.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Erkekler don atlet gezse rahatsız olmaz mısın? Ya da crop giyse? Kadınlar giyince de ben rahatsız oluyorum. Tabi donla gezmiyorlar diyebilirsin ama benim donum gibi kot giyip benim atletimden küçük crop giyiyorlar. Hoş değil 😐
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Çok açık giyinindiğiniz sosyal ortamda aileler olduğunu Küçük çocuklu aileler olduğunu unutmayın
Özgür bir ülke de yaşıyoruz. Şahsen ben çok açık giyinen kızlardan açıkçası hiç rahatsız olmuyorum.
Neden rahatsız oluyorlar ben de anlamıyorum. Kime ne?
Göz asinasi alışkın olmadığı için tuhaf karşılanıyor
Teshir ve acik giyinmek ayni sey degil. Kim beden iscisi onceden anlardik simdi ayirt edilmiyorlar. O derece vahim.
Erkekler don atlet gezse rahatsız olmaz mısın? Ya da crop giyse? Kadınlar giyince de ben rahatsız oluyorum. Tabi donla gezmiyorlar diyebilirsin ama benim donum gibi kot giyip benim atletimden küçük crop giyiyorlar. Hoş değil 😐
cidden bunun nesi rahatsız edebilir ki teshirci olmadıgın surece asla anlam veremiyorum
Teşhircide olsa yer gibi bakılmaması gerek 😅
Yobaz zihniyetin kafası bel altına bastığı için oraya bağlar sürekli.
Ben sahsen rahatsiz olmam. Isteyen istedigi gibi giyinmelidir
Kıskançlık.
Elde edememe durumu.
Din yüzünden.
Teşhir durumunda olan insanlar olunca rahatsız oluyorum sadece
Rahatsız olduklarını sanmıyorum dikkat çektiğin için bakıyolardır
bence acık gıyınenler rahatsız oluyodur baktıkları ıcın
Ben itici buluyorum niye heryerinizi sergileme geregi duyuyosunuz
seks objesi değilim deyip erotik görünmeye çalışıyorsunuz sonra da bana seks objesi olarak bakmayın diyorsunuz.
Teşhircilik güzeldir rahatsıs olunmamalı
Istedikleri kadar rahatsiz olabilirler.
Olanı takan gitmedin bence
ne giyersin giy kimene bizene
Ne gıbı
ulaşmak isteyim ulaşamadıkları için :D
Ne gibi
Meselaa?