Sabah kahvaltıya geldi günaydın ne güzel hazırlamışsın dedi sonra hayatım sen evde hep böyle pjamalar ile mi gexiceksin dedi ne var dedim en rahatı rahat ama daha güzel şeyler var mesela mini şortlar taytlar göbeği açık t-shirtler alalım evde giy bunlardan dedi bende bilmem ki dedim siz ne düşünüyorsunuz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılPijamanı çıkar giy ne var bunda istemişse yap ne kaybedeceksin bakımlı olmakta ne var siz Türk kadınları da bi acayipsiniz erkeğinizi elinizde tutmayı beceremiyorsunuz ne cilve var ne etkileme var evlenince kilo bakımsız haller çok garip insan biraz erkeği için çabalar ne de olsa kocam evlendim artık diyorsunuz ama boynuzi çakıyor işte.
01 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya erkeğimiz peki ne yapıyor erkeğimiz evde çok mu şık giyiniyor ya da onlar bizi elimiz elinde tutmak için bir şeyler yapıyorlar mı emek ki yarın kocan evde iyi giyinmezse ya da seni elinde tutmayı başaramazsa sen başka erkeklerin altına gideceksin demek ki böyle bir genişlikte başka açıklam
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet pijamalarda rahat ama eşin seni evin içinde öyle mini kıyafetlerle görmek istiyorsa giyebilirsin bunda bişey yok ki evdesin ve eşin yanında eşin için yani
02 Yorumla
Soran+1 yılBizde çok şeyle görmek istiyoruz? Ama onlarda evde kareşi pjama ile geziyor
Cevap sahibi+1 yılTamam sende söyle eşini nasıl görmek istediğini aranızda halledin bu meseleyi
+1 yılYani sizin kararınıza kalmalı bir durum, çünkü bu evlilikten ayrı, bireysel rahatlıkla alakalı bir şey ama, arkaplanında bir şey varsa bu sizin kararınız. Eşiniz sizin rahatlığınız için, sıcak hava durumuna bağlı böyle bi detay sunmuş da olabilir.
00 Yorumla
Mutlaka giy ya, aksi halde eşinin dikkati başka yere çekilir. Ama ne güzel güzel bir şekilde demiş. Üç beş seksi şey giysen hayatınız daha güzel olur
010 Yorumla
Soran+1 yılBenim dikkatim çekiliyor mu başka yere? O da evde pijama giyiniyor
Soran+1 yılÖyle yanlış düşünüyorsun ki. Sokakta giyinmeyi bilmeyen böyle saöma parçalar giyen erkekler yerine yerli yerinde güzel giyinen erkekler daha dikkat çekiyor ve daha saygıya layık duruyor
Soran+1 yılAyrıca bende ondan bekliyorum güzel şeyler
Soran+1 yılNe demek verilmez ya. Cehalet şu an konuştuğun her cümle. Erkek olarak onun gözünün güzeli görmewsi hakkı ama benim kadın olarak değil öyle mi? Ben onu karali pijaması ile kabul etmek zorunda yım ama kendim şık olmalı öyle mi? Saçmalığa bak neden tek onun hakkı mı
Soran+1 yılBen ondan Zaten soğuyorum. Tek erkekler soğumuyor
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
37
Cevap
28Cevap
E*keklerin düşüncelerini kim takar boş ver aşko dilediğini giy olmazsa boşarsın
34 Yorumla- +1 yıl
bak arkadaşım salağa en canım aptal burnu 5 karış havada kız modeli
- +1 yıl
En s*alak beyınsz kız modelisin canm
Soran+1 yıl@BuggsBunny2000 aynaya bak.
+1 yılEşin nasıl istiyorsa öyle giyinebilirsin ona gguzel görünmek amacıyla ama tabi erkekler neden rahat takiliyor kadınlar neden onların istediği gibi her iki tarafında istediği gibi olmalı , sende ona istediğin gibi giyinmesini söyleyebilirsin.
10 YorumlaGöbeği açık diyor adam ya deliricem. Benimki de geceleri uyanıp üstümü örtüyor belim göbeğim açıkta kalmasın diye. Sabahları oylesine kapatici surdugum zaman "niye kendini yoruyorsun evdesin zaten" diyor. Üstüme leke dusuyor degiseyim diyorum "hayatım gerek yok biz bizeyik nolacak" diyor. Aksi halde kavga çıkartabilirim rahatligima ne karisiyorsun diye
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşinle benzer fikirlere sahibiz, evlenince ben ne kendimi salarim nede eşimin salmasina izin veririm. Zaten evlendik diye suslenme puslenmeyi birakmak , kendine ve dolayisiyla eşine ozen gostermemek cok kotu. Gunumuzde bundan dolayi biten ilişkilerde oluyo, dışarıda ayrı evde ayrı olan insanlar mutsuz olur. Kendi giyimine dikkat etmek istersen ayni ozeni eşinden istedigini açikca dile getir. Sen evde seksi durabilicek kiyafetlerle dolasmak zorunda kaliyosan (ki ben hep evde oyleyim evde kendimi iyi hissediyorum cokta zor degil) ondanda bir şıklık bekledigini soyle odun gibi kalmasin.
07 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim bak benim tepemi tasını attırmayın ne salması ya Ben böyle saçımı başımı birbirine girmiş bir şekilde yatıp bakımsız bir şekilde yüzü gözü dökmüş bir şekilde oturmuyorum gayet güzel pentiden aldım pijama takımlarım var gömlek tarzında bunları giyiyorum saçımı topluyorum güzelce parlatıcımı sürüyorum ne yapayım yani illa kendimi rahatsız edecek
Cevap sahibi+1 yılBen sadece durumu acikladim ev icindeki halini bilemem sakin ol champ🤪, ikinci okuyusta icinde cinsel bi mana farkettim eşin muhtemelen tahrik edici biseyler giymeni istiyo, gunluk kiyafetlerinle tahrik olmayi dene gomlek tarzinda pijama dedin ya bi kac dugmesini acik birak mesela
Soran+1 yılYatakta demiyor evde diyor yatakta zaten gecelik. Dantelli iç çamaşırları giyiniyorum o evde salaş gezme diyor ama bende böyle rahatım ayrıca kendisi sanki ne giyiniyor o da pijama
Cevap sahibi+1 yılEv içindede tahrik edici olmani istiyo diye anladim
Soran+1 yılO çok mu tahrik edici
Cevap sahibi+1 yılEşini ne tahrik eder bilmiyorum, evde ben dekolteli falan giyiyorum disarida giymedigimden evde kendimi seksi hissetmek için sen hic oyle yapmiyomusun ya
Soran+1 yılBen istediğimi dışarıda da giyindiğim için takmuyorum
+1 yılSenden birşeyler bekliyorsa senden ondan iste jilet gibi olsun evde
30 Yorumla
+1 yılbi gün o kadar süslen ve makyaj yap ki öyle çık karşısına ama yaklaşmaya kalkarsa lütfen uzak dur süsümü bozacaksın böyle artık de 😂
10 YorumlaAra sıra değişiklik yapıp onun dediği tarzda giyinebilirsin ama eşin senden böyle bir talepte bulunupta aynı şeyi kendisi yapıyor mu?
10 YorumlaHakli adam. Iste boyle saliyorsumuz kendinizi. Sonra is kilo almaya donuyor. Sonra guzelliginiz kayboluyor. Sonra baskasina bakinca laf… erkek de kadin da kendine bakmali.
120 Yorumla
Soran+1 yılUlan şeref yoksunu Türk erkeği göbeği diye klişe bir şey var yurt dışında bile dalga konusu türk erkeği kısa boylu küçük yapısı ile hangi kadına? Sen salıyorsun diyebilir? Eminim keltoi tipsiz kısa küçük omuzlu bir şeysin senşn karın dikkat et yarın söyle kaslı erkek gibi erkek bulup seni aldatmasın
Soran+1 yılKendini ispatlamaya çalışacak kadar ezik ve özgüven siz ezik küçük yapılı ezik Türk erkeğisiin eğitim derecen en fazla ortaokul bokk sineği senden değerli sen sana bakan seni erkek yerine koyan bir tane kadın bulda sonra aldatmak için ikinciyi bakarsın ama biri de bulman imkansız a kodumun or os pu evladı anan da baban evd3 güzel giyinmiyor diye başka erkekler Le s... kişiyo4du demi
Soran+1 yılElinden geleni ardına koyma geniş or os pu çocuğu
Soran+1 yılNoldu şikayet ediyordun? Sıktığın yalanı yemedik diye küfüre başladın ha bu arada annenin meslektaşı değilim. Anana sor saatini
Soran+1 yılSiteyi kötüleyio burada takılman özgüvensiz ezik
Soran+1 yılKocam senin ananı istiyor ne yapayım or os şu çocuğu
Soran+1 yılKendi yorumuna bak? Aldatmayı normal gören senin gibi karaktersizlerde var
Moda & Stil konusunda 674 cevap paylaştı. surekli pijama olmaz tabi ki ya :) tamam abiye giyme ama dedigi gibi kisacik poponun gamzesini gosteren sort, sutye siz gitip alttan gogus dekoltesi veren crop ustler, benzer sekilde dar askililar olabilir dusun derim.
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeden önce bunlar bile konuşulmalı işte. Nasıl yatarsın, evde neler giyersin. Böyle sürpriz olmamalı bir şeyler.
15 Yorumla
Soran+1 yılLütfen saçmalama lütfen
- +1 yıl
Saçmalama derken? Neresi saçma bunun? Böyle sıkıntı yaşarsın işte. Adamın seni görmek istediği şekil çok başka senin giymek istediğin şey çok başka. Uyumsuzluk var.
Soran+1 yılGel şurada bir soru aç evlenmeden önce bunu konuşan birileri var mı diye aa sen evde tayt ve mini Etek giymiyor musun Ben sana çok aşığım deliler gibi aşığım ama bu sebepten dolayı evlenemem mi diyecek lütfen biraz Zeki ol lütfen
- +1 yıl
Zeki olan sen misin 😄 Evlendiği adamın zevklerini bile bilmiyorsun, ayılı pijamalarınla yumurta yapmaya devam et sen 😄
Soran+1 yılGerçekten o kadar saçmasın ki eşimin hangi yemeği sevdiğini hangi rengi sevdiğini hangi takımı tuttuğunu en büyük sınırlarını hangi şey katlanamadığını çok iyi biliyorum yalandan mesela nefret eder bunları biliyorum ama bu onun dediği zevk değil benim bedenim üzerinde ve benim kıyafetlerin üzerinde hak iddia etmesi bize zevk olamaz sen bir kadın olarak bunu gururuna yediriyor olabilirsin ama ben yedirmiyorum
Hmm. Hem kahvaltınısı ha, ırluyosın, hem s.. kinin keyfi için istedşği gibi giyinmeni söylüyo.
Ne güzel la, bedava köle110 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka ya kolelik mi bu
- +1 yıl
E kocasi da sabahtan aksama milletin kahrini cekip para kazanip veriyor evde oturan karisina. Bu da kolelik o zaman
Soran+1 yıl@Kırlariçindebikız ne biliyorsun evde oturduğumu? Ne saçma bir kadınsun sen
- +1 yıl
Senin icin konusmuyoruz herhalde. Adam demis evde cocuk baksin bilmem ne. Ona diyorum sana noluyo
Soran+1 yıl@Kırlariçindebikız belki de adam şundan bahsediyor Hani ikisi de çalıştığı halde bütün işi evde kadınlara yükleyen şerefsiz adamlar var ya belki de onlardan bahsediyor sen niye alevlendin ki
- +1 yıl
Sana köle demis. Adami savunuyorsun. Komik😅
- +1 yıl
burada seni savunuyorum, bana laf sokmaya calisiyorsun ya saka gibisin
Soran+1 yıl@Kırlariçindebikız benim söylediğim şeylerde laf sokma nerede acaba sana eleştiri yapıyorum diye laf mı sokmuş oluyorum seninle aynı fikirde olmak zorunda mıyım ne yapabilirim aynı fikirde değilim
- +1 yıl
Hayır, sen onu savunmuyorsun. Sen onun durumuna razi göstermesini istiyorsun.
Erkekler evliliği diz mutlu olun diye icad etmedi, kadını eve zincirlemek için, bedavaya köle gibi çalıştırmak için icad etti.
Erkek çalışıyor, karşılığında ücret alıyor. Kadın 7/24 çalışıyor, ücrrt falan hak getire, üstüne bir de beğenilmiyor.
Şort çok rahat. Neden denemiyorsun? şık ve rahat ev kıyafetleri de var. kocan çok kibar söylemiş. Bence orta yolu bulursunuz.
01 Yorumla
Soran+1 yılOda evde pijama giyiniyor
+1 yılHakli. Evde pespaye, disarda suslu oluyoruz en buyuk yanlis 🙄 bahsettigi sort ve croplar da cok rahat, al cesit cesit giy evde
02 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim erkeklerin hepsi evde paspas bal geziyor ya kareli donla geziyorlar ya boxer'la iğrenç bir pijamayla Hadi yani niye bu kadar kadın düşmanlığı
- +1 yıl
Cinsiyet belirtmedim, ne kadin dusmanligi? Erkeklerinki de hata. Sen de rica et duzgun bi seyler giysin o da.
+1 yılBiraz seksi giyinmeni istiyor demek ki. Ona karşı bakımlı olmanı, güzel gözükmeni vs.
Sende biraz güzel giyin ne olacak ki10 YorumlaKocan haklı biraz farklı şeyler görsün gözü
12 Yorumla
Soran+1 yılO da hep aynı benim gözümde
+1 yılYani adam hakli birakta evde seni seksi görsün
12 Yorumla
Soran+1 yılO çık mu seksş giyiniyor
- +1 yıl
Onu bilmem sende ona söyle yabancin degil
+1 yılYani erkek istiyor karısını güzlel görmek şort askılı falan
01 Yorumla
Soran+1 yılBende isterim erkeği öyle görmek
+1 yılBenim bildiğim pijama yatarken giyilir
Şort ya da askılı giymekle bir şey kaybetmezsin01 Yorumla
Soran+1 yılBen seviyorum evee pijama
+1 yılSürekli aynı giyiniyorsan farklılık yapmanı istemeside gayet dogal tabi kötü giyiniyorsun demesi istemenin yanlış biçimi.
00 Yorumla
+1 yılPijama yatakta giyilir zaten sırf rahat diye evde bütün gün pijamayla gezip aynı şeyle yatağa mı girilir ya.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 536 cevap paylaştı.
+1 yılValla millet çay bile koymuyo
Çay koyanı bulan başka bişey istiyo
30 Yorumla
+1 yılSeksapaliteni ortaya çıkaracak kıyafetler giymeni istiyor.
10 YorumlaOna seksi giyinmeni istiyor işte anlasana :))
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 481 cevap paylaştı.
+1 yılSürekli süslü istesende takılamazsınız ama düzenli temiz ve bakımlı olmanız gerekiyor.
00 Yorumla Erkekler farklılik sever hep şaşırt onu zirrat ben evli olsam alırım çeşit gecelikleri mi hiç beklemediği anda karşına çıkarım bakımlı kadın hep ilgi çeker saçlarınızı boyatmak bile ona farklılık verir
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye erkekler hep aynı
+1 yılKocanın dedikleri daha rahat evet öyle giyinmek lazım
00 Yorumla
+1 yılBazen pijama da giyebilirsin ama bazen de özen göstersen fena olmaz
00 Yorumla
+1 yılsen istediğin gibi giyin yoksa her defasında onun aklından geçenleri düşünüp takilacaksin
00 YorumlaSüslü seviyorsa evet, birazcık dikkat et bence. Çokta abartma bir ortayı bul.
00 Yorumla
+1 yılsen zaten kendi kendine karar vermissin bize neyi spruyon
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen evde asla pijama giymezdim hep dekolte ama kocam olcak it kıymet bilmedi ne güzel seninki kibarca soyluyormus
05 Yorumla
Soran+1 yılAhaahhs böyle dünden hazır gibi atlarsan zaten kıymetin olmaz
Cevap sahibi+1 yılDünden razı gibi davranmıyordum sadece seksi giyiniyordum kocam alismisti artık
Soran+1 yılBak tatlım tabii ki de istediğin gibi giyinebilirsin ama bunu bir erkek için yaptığını belli etmemelisin Ben genel olarak şık bir kadınım dersin her zaman böyle giyiniyordum bekarken de evde böyle giyiniyordum dersin anlarım ama bir erkek için kendini değiştiren bir insana kalıcı olması mümkün değil kendine gel sen değerlisin
Cevap sahibi+1 yılİyi de ben bekarken de boyleydim işte ama dışarda da giyebiliyordum evlenince dışarda dekolte giymeme izin vermedi mecbur evde giyiyorum ona giymisim hissi mi oluyor bana diyor sen kendin için süsleniyorsun bana yapmiyosun ki
Soran+1 yılİşte en büyük sorunlardan birisi bu senin kıyafetine karışmasına sana bir şeye izin verip vermemesine kadar izin vermişsin o senin kralın mı padişahın mı var onun sana karışıyor sen istediğin şeyi giymekte özgürsün kendi beynin varken bir erkeğin beynine niye ihtiyaç duyuyorsun güzelim
O ne giyiyor acaba!
Hem eve misafir gelirse ne olacak. Hiç mi kıskanmayacak o kısacık şortlarla seni gördüklerinde "gün içinde evde böyle giyin" diyor!01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir hafta ona tüm ev işlerini yık ve senin bakımlı bir adam olmanı istiyorum de
00 Yorumla
+1 yılEvde de çekici olmanı istiyor normal yani seni daha fazla istemek istiyor
10 YorumlaModa & Stil konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kocan zaten ne düşündüğünü söylemiş bize laf düşmez
00 YorumlaValla vardır her erkeğin kadınının giymesini istediği bir kıyafet..
08 Yorumla
Soran+1 yılBizim de var
- +1 yıl
Her zaman mi kardesim bi vakti olur mesela disari cikarken bunu giysen yakisir falan der ama evde de pijama giysin bi zahmet
- +1 yıl
Valla haklisiniz da fantezi nereye kadar yani benim de var ama esime cay doldururken demem ben acikcasi uygun zamanda soylerdim kirici olabilir
- +1 yıl
Evde insan rahat olmak ister biraz daha cunku kendi konfor alani zaten ama bu benim dusuncem yani bekarim ben sadece disari cikarken ise giderken falan susleniyom yani evliler icin degiisiklik gosterebilkr
+1 yılBence haklı kendine bakman lazım ne kadarlık evlisiniz
11 Yorumla- +1 yıl
Ya ilgisini çekmen lazım sonuçta kocan oda kendine bakıcak tabi bakımlı olucak
+1 yılÖnemli olan eşine güzel giyinmen tatlım gerisi boş
23 Yorumla
Soran+1 yılSanki erkekler evde çok güzel giyiniyor
- +1 yıl
Siz kapalısınız sanırım nerden bildiniz derseniz profil resminizden
- +1 yıl
Kötü degil yanlis anlamayin
Kocanin hakiki öyle hoşuna gidiyorsa öyle ol.🙂
12 Yorumla
Soran+1 yılBenşm de hoşuma çok şey gidiyor o da öyle olsun mu
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de açık saçık giymesini isterim. Gerekirse 100 bin doğal gaz faturası veririm
00 YorumlaSen neden evlendin ki
04 Yorumla
Soran+1 yılDjwlkxdı sen şort giyinemk için mi evleniyorsun
Soran+1 yılYavrum derken.
+1 yılO evin odunu sensin herhalde
01 Yorumla
Soran+1 yılO nasıl kaba cümle
+1 yılSeksi olan rahat kıyafet alsın tamamdır
10 YorumlaBen tam tersi o ev kıyafeti severim
10 YorumlaOnun niyeti başka 🤣🤣😀
00 Yorumla
+1 yılEvet biraz haklı
00 Yorumla
+1 yılBence haklı, çok da büyük şeyler değil istekleri
00 YorumlaKeyfin nasil istiyorsa oyle giyin
00 Yorumla
+1 yılOnları memnun etmek mümkün değill
00 YorumlaAdam tam benim kafadan
05 Yorumla
Soran+1 yılSen evde ne giyiniyor sun
Soran+1 yılBen sana soruyorum işte sen karının hoşuna gidecek şekilde giyecek misin ileride
Kocan ne diyorsa onu yap
02 Yorumla
Soran+1 yılSen yarın karına öyle yapardın
+1 yılTesettürlü müsün giy nlcak kocan sonuçta
03 Yorumla
Soran+1 yılDeğilim.
- +1 yıl
Fizigin guzelmi tayt sort yakisiyo
Soran+1 yılSanane be
+1 yılHaklı adam
00 Yorumla
+1 yılÇıplak gez
00 YorumlaHaklı
00 Yorumla
+1 yılevet
00 Yorumlaadam haklı :D
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 407 cevap paylaştı.
+1 yılKocan haklı.
00 Yorumla
+1 yılHahaha keyfinize bakın
00 Yorumla
+1 yılEşine katılıyorum
00 Yorumla- Devamını Gör (5)
Devamını Gör(50)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > Kocam ev kıyafetlerimi beğenmediğini söyledi, sürekli süslü mü takılmam gerekiyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler