Evde genelde pijama eşofman giyinirim. Kocam sabah bana aşkım çok Güzel bir fiziğin var. Evde söyle dar taytlar göbeği açık tişörtler falan mı alsak sana crop diyorlar ondan da alalım şu güzel fiziğini bana karşı öne çıkar istiyorum dedi bende giyimime bir karışmsdığın kaldı dedim sizce
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
belki adam gözüne hoş gözükmeni istiyor
arada sende istediği şekilde giyin ne olacak bu karışmak sayılmaz
Ya nabayım böyle rahat ediyorum
arada birde onun istediğini yap nolcak ölecekmisin
İstemiyorum
işte evliliklerin bitme nedeni böyle şeyler adamın en masum isteğini bile kendine karışılmak olarak gördüğünüz için eşiniz sizden uzaklaşacak oysa birkaç defa giyseniz adam mutlu olacak ve üstelemeyecek bile
İstemiyorum drdim
Ne yapabilirsin, söylediğini yapabilirsin bence. Eğer istemiyorsan da yapma çok da problem değil daha da arzulamak için söylemiştir muhtemelen
Hocalar bile bu konuda vaaz vermekte eşinin gönlünü yapı ver hoş gözük gözüne.
Hocaların a. Koyim.
Bak koydun şu an
Hepsi cahil
Bir insanın cahil olması veya olmaması ona hakaret etmeni gerektirmez hakaret ettin ve cahil dedin sen ne olmuş oluyorsun bu durumda
İyyim
Giyimine karışmamış öneride bulunmuş.
Seni daha çekici görmek istiyor ne var bunda?
Kendi çekici mi
Sen de ona önerilerde bulunabilirsin.
Tamam ben istediğin gibi giyineceğim diyebilirsin ancak kendisinin de daha çok bakımlı olabileceğini, bu halinin daha çekici olduğunu söyleyebilirsin.
Bakımlı zaten ama diyor ki viz erkeklerin tek tip kıyafeti var
Ondan beklentilerin nelerdir?
Daha iyi giyinmesi mi? Daha güzel sözler mi? fantezi mi?
Beklentim yok. Ama demek istediğim şu o erkek oldupu için evde eşofman giyebilir. Lakin ben eşofman giyiyorum bana tayt giy diyor. Ben erkeğim bizde az çeşit var sende çok diyor
Haklı olduğu taraf kadınlar için daha çok seçeneğin bulunması, onu çekici bulmak için senin nelere ihtiyacın var? Kadınları keşfetmek zor olabiliyor, belki ona söylemeye çekindiğin düşüncelerin, isteklerin ve fantazilerin olabilir. Bence konuşmak ve iletişim bu işin temelini oluşturuyor. Ne dersin?
Yok öyle bir şey yok
O halde kocanızı sizde görmeyi istediği giyim tarzıyla daha arzulu ve tutkulu bi adama dönüştürmek sizin de hoşunuza gitmez mi?
Karışmasın bana benşm içimden gelir
İçinizden geleni dışarıya daha kolay çıkarabilmek için yardım etmek istiyor olabilir. İlişki sırasında da bunu konuşabilirsiniz. Farklı bir afrodizyak etkisi yaratabilir.
Bende evde bir şey giymsende olur eğer o kadar güzelse
O senin eşin tabii ki karışamaz ama sen de yani eşine hoş gözükmek için bir şeyler mi yapsan
Niye hep kadın? O yapıyor mu?
Sen de ona söyleyebilirsin kadın yapsın demiyorum iki taraf da yapmalı bence
Söylesen ne diyecek. Ben erkeğim bizde kıyafet tek tip. Bende bunlar içinde rahat ediyorum
Bence önce bir söyle eğer dediğin gibi şeyler söylerse sen de umursama dediklerini
Benim bir memnuniyetsizliğim yok
Tesir etkendini istiyor
Yo gayet güzel bi dille söylemiş giyin bence
Libido kill misin abla
Bırak
Olmaz
😂😂😂🤦 değişik
Fantezi istiyo