Dün uyurken bana hayatım sen neden diğer evli kadınlar gibi yatmıyorsun dedi anlamadım dedim hep böyle pijama takımı giyiniyorsun ne biliyim dantelli dekolteli şeyler giyiniyor ya genelde evliler bence sana çok yakışır. Çeyizinde vardı giysene arada dedi bende herkesin tarzı benim tarzım değil o yüzden giymem asla dedim siz ne düşünüyorsunuz
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
1. Kural asla deme? 2. Si adam belliki hayatına renk katmak istiyor. Giymiyeceğin şeyi neden saklıyorsun madem
Git tabi kizz snra adamın gözü dışarı kaydı mi oturup ağlıyonuzz
Giyi yazcktm klvye otmtk scmliyo bzn
Sanırım senin kocan isteklerini giymediği zamsn sen hemen gözü başka yere kayacak birisni! Çünkü sen gözün dışarı kaymasının çiftlerin istekleri ile olduğunu sanıyorsun bu karakter meselesi aldatılan kadınları oku şunu giydim söyle azdırdım ama aldattı yazıyorlar. ! Bir ksdın olarak böyle şeyleri normal görmen acı. Ve bunun ağlanıcak bir şey olduğunu düşünmen daha çok acı
Sen ne dersen de hep böyle olur erkekler böyledir çünkü kadınlarda öyledir evde bulamadığı mutluluğu dışarda ararlar
Sen şimdi yeni evlisin zamanla ilerde anlarsın dediğimi
Hayır. Hayır ispatlanmış tez bu. Karakterle alakalı eğer dediğin gibi olsaydı bu kadınlar bu kadar değer verip böyle aldatılmaz rihannayı aldattı sevgilisi kadın taş neler giyiyor karakter meselesi. Ha ayrılırsın uymuyorsa ama aldatmayı normal gösterme bence
Ben karakteri oturmuş namuslu biriyim namussuzluğu savunmaya devam et o vakit.
Aldatmak normal bsy değil zaten bakmaktan bahsettim ben hem eşin nerden biliyorda öyle şeyleri senin üstünde görmek istiyor? Demekki oda bakıyor ama sen onun istediği şeyleri yapmazssan oda öyle giyinen kadınlara karşı ilgi duyarsa nabicaksn ozmn
Hee tamam sensin. Biz cok nmussuz sen çok namuslusun
Hiçbir şey yapmayacağım tatlım yol vereceğim kimse için kendimi değiştiremem yarın eşim dansöz gibi kıvırmaya mı isterse onu mu yapacağım ya da git kedi kostümü giderse bunu mu yapacağım ben köle değilim onun istekleri için yaratılmadım kendi isteklerimi önce gerçekleştirme liyim başkasını mutlu edebilmem için kendimi tatmin etmem gerekiyor kendisi beni böyle beğenmiyorsa boşuna biliriz bitti
Ben sana namussuz demiyorum bak seviyeli bir şekilde tartışa mıyorsun bile farkında mısın hemen böyle bir küçümseme alayında sın en beni aldatmasın diye ya da başkasına bakmasın iyi ki öyle olacak bir kadın değilim kendine bunu yakıştıran yapsın tamam mı
Tmam
Ben Almanya'da büyüdüm bu arada babam türk değil yıllar önce Türk kadını hakkında bir yazı okumuştu inanmamıştım ş Türk kadını aldatılmamak ve boşanmamak için anasını bile satar. Gerçekten doğruymuş iyi ki Türk değilim iyi ki
Kocam için herşeyi yaparım valla oda benim için yapmak zorunda çünkü evlilik budur. Yok ben canımın istediğini yapayım istediğim gibi davranayim böyle hiç evlilik yürümez
Öyle yapicaksan niye evlendin ozaman?
Ben de bundan bahsediyorum işte Türk kadının basitliği diye bizim Almanya'da bir tabir var kocan için her şeyi yaparsın çünkü bir erkekle yaşamaya muhtaç görüyorsun kendini... Çok büyük bir
Napayım aşık oldum evlendim onun için herşeyi yaparım bu beni basit biri yapıyorsa varsın yapsın
Aşık olup evlenmen normal evet gerçekten Seymen de normal isteyip yapma normal bunların hepsi normal ama istemeyerek bir şey tek o istiyor diye yapman yanlış bundan bahsediyorum
Bende istiyorsam yaparım zaten insanın içinden gelmeli kimse kimseye zoraki birsey yaptirtamaz
İşte bundan bahsediyorum Ben sevmiyorum öyle kıyafetleri.
Kedi kostümü demiş allam yarabbim ya 😂😂🤣 yedi yıllık evliyim ben bile giymedim öyle kostümler
Ahahshsh
Bence eşin için arada giyebilirsin hem eşini ne kadar mutlu edersen oda seni o kadar mutlu eder
Ya ben sevmem öyle
Yeni evli falan mısın çünkü bence seninki sevmemekten ziyade çekiniyorsun gibi hissettim
Evet yeni
Çekingen değioşm
Bekliyorum
Hayırdır
Genç yaşından babaanne mod on. Yarında şeyi sor. Kocam pijama giydi diye beni aldattı napabilirim?
Babanne mi? Dostum. Ben gömlek tarzı pjamalar giyiyorum sezonun en modası. Ayrıca aldatmanın sana göre bahanesi varsa yarım erkek olan sen en çok aldatılmaku
Ben senin orada troll olduğunu belirtiyorum
Niye giymem asla diyosun ki adama demek ki seni öyle görmek istiyo
Senin gibi kadınlar boynuzu anasının ak sütü gibi hakediyorlar!
Boynuz hak edilecek bir şey ise yarın kızın baba kocam bu istediğimi yapmadı bende aldattım dediğinde aferin kızım hak etmiş de.
Kocanın sana söylemesine gerek yok ki giymen gerekiyor zaten
Zorunluluk değil
Tabii ki değil ama seni uyurken bile beğenmesi hoş olurdu
Bence giy Yani gitsin nolucak farklı görmek istiyor seni daha ne şıkır şıkır dışardada giyin
Ben zaten çok güzel tarzı olan bir kadınım ama sadece gecelik sevmiyorum
Dışarı karşı giyin bide bakalım nedicek
Sen kadın hesabı açmış bir topsun değil mi Seni bir şimdi bir şikayet edeceğim abaza şerefsiz
Bence o sizsiniz ben bekar birisiyim siz ise şu saate evli olup Ta boş yapıyorsunuz burada
Bunun bekarla evli ile ne alakası var mesele senin top olman o kadar eziksin ki erkek bile değilsin sen adam olsan karı hesabında gezmesi n
Kocanın evliliği nereden öğrendiğini merak etmişke
Regotegko5vbkhedhj
Saçmalamış başkalaırnda mı gözü acaba
Allah sabır versin o adama
giy olm adamin istahi kabarsin
Olum?
evladim gibi degil yav Ankara agzi iste oyle hitap ediyoz
Olabilir seks istemistir
Git giy kiz
Adamı kırmasaydin