Ayıcıklı pijama falan giyiyorum. bana bu gün evde söyle güzel şeyler giysene dedi aşkım rahat edemiyorum dedim rahat olunur evde dedim bana ben sans rahatsız şeyler giy demiyorum ki güzel dar taytlar alalım sana göbeği açık tişörtler alalım sana kısa şortlar alalım yine rahat ol ama az da s.. eksi ol dedi sizce ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendi pijamayla oturmuyor mu? ya da koca kıllı gobegiyle. Belki seninde goz zevkin bozuluyor, libidon düşüyor. Bunlari düşünüyor mu hic? Sende takim elbiseyle gormek istiyorum seni, cok tahrik ediyor beni de. Bakalim yapacak mı?
Kendi tiplerine bakmadan boyle seyler istiyorlar ya ne diyeyim? Bende evde kaslı, genis omuzlu, beyaz dar tisort gitmis ya da beyaz gomlek giymis erkek gormek istiyorum. Beni cezbediyor bunlar. Hummellı esofman, beyaz atlet ve killi gobek yerine boyle seyler seyler istiyorum. Bunlari yapan erkek var mi?
Boyle olan erkek var mi? Varsa yoksa kadin gozume guzel gözüksün, kadin gozume seksi gözüksün, gozume hitap etsin. Kadinlarin goz zevki yok ya zaten. O yuzden paspal paspal, kıllı, celimsiz sekilsiz vücutlarıyla, bakımsız ciltleriyle dolaniyorlar ortalıkta.
Turk kadinlari bile bakimli olmayi ogrendiler bu ekonomik krizde bile bazilari bakimindan ödün vermiyor ama turk erkekleri bakimli olmayi, kendilerine bakmayi, oz bakim saglamayi bir turlu öğrenemediler. Hala şunu yaparsam kadin gibi olurum bunu yaparsam g*y olurum. Pis, les gibi oluyorsunuz kadin gibi olmayi, g*y olmayi birakin.
Haftasonu plajdaydım. Bu sinirim o yuzden. Bu erkekler hic mi dikkat etmezler kendilerine. Killi gogus, koltuk alti, göbek almis basini gitmis, memeler sarkıyor. Hadi sen rahatsiz olmuyorsun sana bakan insanlar gormek zorunda mi o manzarayi.
Plajda tas gibi, bakimli cocuklar hâlâ azınlıkta. Neyseki arada bakimli, kılsız erkeklere gozum çarpıyorda bakimli erkek umudumu tamamen yitirmiyorum. Vallahi plaja bile gidemicem artik bu erkeklerin bakimsizligi yuzunden.
Hele koltuk altinda bir kedi yumagi görünce kusasim geliyor. Bu kadar da kisisel bakimdan uzak olunmaz ki gercekten. Bu tipler de sonra plajdaki tas gibi kendine guzel bakmis kizlara bakip duruyorlar agzinin suyu aka aka.
Senin kocanda o hesap gibi.(oyle oldugunu varsayıyorum belki değildir ama genel olarak bizim ulkenin erkeklerinin bakımsızlığından yakiniyorum) Ben bir sey yapmayayim, benim bakimim sabahlari yuzume su carpmak ama hanımım evde beyonce gibi seksi dolaşsın. Kadin belki dwayne johnson vucutlu erkek gormek istiyor evde. Ya da david beckham gibi. Bunu önemseyen erkek var mi? Varsa yoksa kendi zevkleri, kendi gözlerine hitap edilmeli.21 Yorumla
Soran+1 yılAdını haklı koyuyorum
En İyi Cevaplar
+1 yılGüzel bir öneride bulunmuş, hayır birde böyle öneride bulunmayıp dışarda ki insanlara bakanlar var , bir dene istersen.. Hatta aynı şekilde sende eşinin görüntüsünden rahatsız oldugun şeyler varsa sende söyle.. Ama bunu kocan için değil , sen kendini güzel gördüğün için yap.. Emin ol sen sonra onun için söyle mi yapsam böyle mi yapsam diye düşünmene gerek kalmkycaktir.. Bu özgüvenle alakalı bir durum ve bence o senin kalbinde biryerde belki de esin bunu açığa çıkarmak için söylemiş ola bilir. Birde bu açıdan bak 😊
42 Yorumla
Soran+1 yıl
Birincisi dışarıda birine bakmak kimsenin hakkı değil bunu bana söylemekte hakka değil �kincisi de içimden gelse yaparım zaten- +1 yıl
Tabiki değil, sadece ben eşinizin size rahatsız olduğu ve ya sizi önemsediği için söylediğini vurgulamak istedim.. bi çok güzel bir şey çoğu evlilikte maalesef bunu söylemeyip dışarda eşlerini göz ardı edip bakan, lafatan, aldatanlar var. Içinizden gelmeme konusuna gelince tabiki bu sizin tercihiniz ama sizin bir kadın ve değerli bir hemcinsim olduğu için öneride bulunmak istedim Tabiki isterseniz evinizde çarşaflı gezebilirsiniz bu beni asla ilgilendirmez ben sadece burada fikir vermek istedim
🤷♀️
+1 yılEşinin amacının iyi olduğunu söyleyemem. Evli olabilirsiniz ama senin giyimine karışmaya hakkı yok. Benim şahsen böyle bir kocam olsa anında boşanırım. Ona ne benim giyimimden. Özellikle de evde istediğimi giyinirim. Evde güzel giyinmek zorunda değilsin. Sen ayıcıklı pijamanı sakın değiştirme. Ona da uyma. Seni sevecek olan üzerinde ki ayıcıklarla sever. Bende bir evliliğinizi ve ilişkini gözden geçir.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖnce kendine baksın, hep kadınlara bişeyler yaptırmaya çalışıyorlar sanki kadın seks objesiymiş gibi. Dışarıda arayacaksa da s. ktrsin gitsin arasın bulsun istediği kalıba sokabileceği basit kadını.
40 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
81
Cevap
107Cevap
+1 yılvalla yorumlar da okudum madem gözüne hitap etmiyo herif o zaman niye berabersin hani madem çekim yok onu geç önce o gözüme hitap etsin demişsin ben belki o zaman demişsin yahu zorunda değilsin tabi de herif açık açık derdini anlatmış sen niye anlatmıyosun demek ki 2 nizde birbirinizin gözüne hitap etmiyosun o artık hangi sebeten se sende pijamalarla adamın nikahlı karısı istemek hakkı senin ondan istediğin bişey varsa o da senin hakkın ama sen dediğimi yapmazsan bende yapmam kafasına girer karşılık beklerseniz o ilişki güç/sidik yarışına dönüşür başka bişeye değil
10 YorumlaBir erkek olarak, kadını ev içerisine köle ya da seks objesi olarak satın aldığını düşünen hımbıl, armut adamları kınıyorum. Evin içerisinde kadın nasıl rahat hissediyorsa öyle dolaşmalı. Kalkıp da sana hadi tanga giyen erkeklerden ol diyen var mı, yok! O halde bu adam ne diye seksi giyin, şöyle ol, böyle ol diyor ki? Bence bir kadının en güzel hali, en gerçek halidir. Pijamaları ile o kadar tatlı olurlar ki, yemeye doyamazsınız.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 937 cevap paylaştı. Eşinin seni kısıtlamak gibi bir amacı olduğunu sanmiyorum sevdiği kişinin güzel giyinmesini istemek normal bir durum. Nasıl ki bir kadın "evlendi değişti don atlet geziyor evde" diye sitem ediyorsa ve bu konuda hakliysa, eşinde sevdiğini seksi kıyafetlerle görmek isteyebilir. İlişkinin canlılığı ve heyecanı içinde önemlidir. Aynı şekilde kocan da sana karşı şık ve güzel görünmeli. İnsan Sevdigine güzel gorunmeyecekse kime güzel goruncek
113 Yorumla
Soran+1 yılSiz erkekler evde ne giyiyorsunuz ya pijama eşofman yani böyle olup da gelip konuşmayın yani sanki
- +1 yıl
Ben evli değilim evli olsam kadınımin yanında şık güzel görünmeye çalışırım. Söz erkekler diye mevzuya girmenize de ablam veremiyorum. Bu cinsiyetçilik ne zman bırakılacak acaba? Her insn bir değildir genelleme yaparak bir yere varamazsıniz. ki burada mevzu olan biz değiliz senin sorduğun kocan. Kocan üzerinden konuşursan daha çok yardımcı olabiliriz
Soran+1 yılBen o zaman şöyle söylüyorum kocam evde çok aşırı derecede şık giymiyor o da pijama giyiniyor Ben giyinince bir sıkıntı oluyor bundan
Soran+1 yıl@Deniizz99 bana boş yapma ya nerede cinsiyetçilik var Ben cinsiyetçilikten bahsetmiyorum erkeklerin kadınlardan özel isteklerinden bahsediyorum kendilerini yapmamasından bahsediyorum bu bir eleştiri kadınlara özel olarak Bir şey yapmalı gibi bir cümle kurmadım ya da erkekler senin beynini yapmış git
- +1 yıl
Evet. Bazi insanlae gerçekleri kabullenmeyince böyle saçmalarlar hak veriyorum. @DawnGuard yorumuna yazdigin cevaba iyi bak! Kendin söylüyorsun özel istekleri diye sende iste madem öyle düşünüyorsun kelmis gobekliymis bilmem ne. Olaylara kendi tarafından bakmaya devam et.
- +1 yıl
Hatunlar hatunlar tartışmanın bı manası yok. İki insan sevgili aşamasında paspal giyinir mi? Hayır en sık haline bürünür. Nasıl iki insan sevgili aşamasında sevdiği kişiye güzel gözükmek isterse, evlendiği zmanda bu durum değişmemeli. İki tarafta sevdiği insana değer verdigi icin güzel görünmeli.. ha bu bir zorunluluk mu? Tabiki hayır. Fakat ilişkiyi taze güzel ve heyecanlı tutmak istiyorsa çiftler, bunlara her iki tarafta özen göstermeli..
Soran+1 yıl@Deniizz99 Bence sen abartıyorsun olmayan bir şeyse böyle bir şey yok dersin konuyu kapatırsın niye bu kadar şaşardım her yoruma atmıyorsun
Soran+1 yıl@Deniizz99 öfgt git artık ya. Git
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılKızlar Bir Adım Öne Yani eşinin dedikleri çok mantıksız değil öyle şeyler giyebilirsin hem eşinin yanında her zaman ayıcıkli pijama giymek çok mantıklı değil balım yaa
14 Yorumla
Soran+1 yılYani kendisi de evde takım elbise giymiyor şimdi aslında tatlım
- +1 yıl
Bebeğim sende ona sende takım elbise giymiyorsun diyebilirsin istediğin şekilde giyinmesini söyleyebilirsin hem zaten evde takım elbise çok itici olur :))
Soran+1 yılHerkes özgür olsun evde
- +1 yıl
Olsun
Ben ailemle yaşıyor olmama rağmen eşofmanın üstüne crop tercih ediyorum, tişörtlerden çok daha rahat ve şık bence. Giydiğim eşofmanlar da evde de giyilebilir dışarıda da sen istersen tayt da tercih edebilirsin yani bence kocan biraz haklı, hem rahat hem de şık olabilmek mümkünken neden sadece rahat olmayı tercih edesin ki
20 YorumlaBen bu erkekleri anlamıyorum ya cidden. Kadına seksi ol yok sort giy tayt giy kendi göbegi önde gider evde esofman giyerr kıldan gecilmezz neymis bahanesi de dısarıda ki kadınlara kaymasınmıs aklı her türlü kayıyor naparsak yapalım doyumsuz varlıklar sürekli bizi sekle sokmak istiyorlar
21 Yorumla- +1 yıl
Haklısın cidden
Belli ki eşiniz evinde sizinle mutlu renkli bir hayat yaşamak istiyor. Sizin inanç ve kültürünüze ters düşebilir fakat bunlar evliliğinizin huzuru için gereksinimler gözüyle görmeniz gerekir. Bundan kesinlikle rahatsız olmayın. Adapte olmanız uzun sürmeyecektir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTaytlar gayet rahat. Crop giy altına tayt. Bunlar zor şeyler değil. Mesela bol tişort giy altında sadece çamaşırın olsun. ya da fantezi yaratayım diyorsan incecik siyah bir çorap giy altına. Gayet seksi durursun. Önce sen yap sonra ondan iste. Evet pijamayla kesinlikle çok daha rahat olunuyor ama taytla falan da aynı konforu yaşarsın. Bunu erteleme hemen akşama yaaaap.
110 Yorumla
Soran+1 yılBen bunları giyeyim o evde pijamayla geçsin öyle mi
Cevap sahibi+1 yılHayır ama önce sen kendine dikkat et. Dinime küfreden müslüman olsa, lafını düşün. Sonra sen işte. Kısa eşofmanlar giyebilir yani erkek ne giyebilirki? Dantel şort giyemeyeceğine göre.
Soran+1 yılTarz gömlekler giyebilir güzel keten şortlar
Cevap sahibi+1 yılBebeğim evde keten şort mu giysin? İnat yapma. Adam sana abiye kıyafet giy dememiski
Cevap sahibi+1 yılŞöyle yap o halde. Aynads kendini nasıl hem tarz hem seksi hem rahat görmek istiyorsan öyle giyin.
Soran+1 yılGözüme hitap etmek için giyebilir ! Ben de evde pijama ile rahat ediyorum o da pijama giyiniyor kendisi çok şık değil benden de beklemesin
Cevap sahibi+1 yılSen onu nasıl görmek istiyorsan öyle giyin. Bu teklifinj ona sunmaya ne dersin? Umarım bu inadın aranızda bir şeylerin kopmasına sebep olmaz. İlişkisel bir probleme girmeden ortayolu bulmanız dileğimle. Iyi geceler 🌸
Soran+1 yılOnun böyle yapması da benden birşeyler koparsabilir. Sadece erkeklerin duyguları yok. Bix birlikte alışverişe gidince bende ona söyletim
Cevap sahibi+1 yılSöyle tabiki. Ama bunu hırslanmış, nefretini, öfkesini çıkarırcasına degil.
Cevap sahibi+1 yılSen diyorsunki kendi yapmıyorken benden istiyor. Haklısın. Ve tabiki sen de söyle ona istediklerini.
Kendisi çok mu s*ksi dolanıyor evde merak ettim, dizi çıkmış gri eşofman ile geziniyor olma ihtimali neredeyse yüzde yüz. Ay gören de jartiyer kullanıyor zanneder, evet erkekler de jartiyer kullanabilir çorapları ve gömlekleri için.
10 Yorumla
+1 yılHaklı adam. Ayıcıklı pijama kötü değil oda güzel ama O üstü açık t-short ve tayt ile daha güzel olacaksın hemde dışarı çıkarken üstünü değiştirmene gerek kalmaz direk o kıyafetlerle çıkarsın işte ne güzel. Eşin senin kötülüğünü düşünmüyor ki
22 Yorumla- +1 yıl
Ya da t-shirt
Soran+1 yılEvde pijama giyiyor ben ona
Arada sırada bu kıyafetleri giymek ilişkideki heyecanı artırır bence. Giyilmeli bence de. Bellli ki tayta göbeği açık kıyafetlere ilgisi var dışarı da bakacağına evde sana baksın
33 Yorumla
Soran+1 yılYani sana göre dışarıda bir erkeğini birilerine bir sebeple bakması normalse bir şey diyemiyorum demek ki sen de yarın kocan da bulamadığın şeyleri dışarıda bakacaksın Ben bu düşünceyi kabul etmem mümkün değil
- +1 yıl
Yapılan yorumlara baktımda herkese saldırmışsın. Benim ağzımdan onun yaptığı normal diye bir söz çıktı mı. Ben böyle birşeyi asla desteklemiyorum. Ama demek istediğim adam seviyor demek ki o kıyafetleri. Sana demeyecekte kime diyecek. Her lafı kendinize göre çevirmeyin ya. ayrıca Ne iğrenç tabir bu yazdıkların kaliteni gösteriyorsun burada herkese.
Soran+1 yılGüzelim ben sana anlatamıyorum dediğimi bir erkek dışarıdaki kadınlara bakıyorsa bunun sebebi karısı değildir onun karaktersizliğidir ayrıca ben de seviyorum birçok şeyi o yapıyor mu yani lütfen
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Adam doğru söylüyor biraz seksi ol demiş. Güzel çekici seksi olmayı öğrenin. Yoksa erkekten iyi cinsel performans beklemeyin. Ayıcıklı pijamayı kız kardeş bile giyer.
Dürüstçe gerçekleri söyleyen delikanlı erkeklerin kıymetini bilmiyorsunuz. Söylemeyip arkadan iş çevirip aldatsa daha mı iyi?07 Yorumla
Soran+1 yılKocam da evde seksi giyinmiyor
Soran+1 yılZaten aldatmaya hakkı yok Ben de onda bir sürü eksik var gidip aldatıyor muyum
Soran+1 yılNe bin bir çeşit kadın kıyafeti var erkek kıyafeti yok ya çok güzel keten şortlar var erkekler için çok güzel badi tişörtler var harika gömlek çeşitleri var mükemmel eşofman takımları var ama o da evde pijama giyiyor Ben pijama giyince sıkıntı o giyebilir Ben giyemem öyle mi
Soran+1 yılBen de sana diyorum ki erkek de şık giyinebilir ama giyinmiyor bana hitap etmiyor
Soran+1 yılMesela böyle ben altta keten şort üstü tamamen çıplak tarzı çok seksi buluyorum ama hiç onu da görmedim
+1 yılTaytta şortta en rahat kıyafet , ayıcıklı kıyafetide saçma buluyorum kusura bakma. Bir tayt tişört giyinsen paspal durmazsın fakat ayıcıklı pijama bildiğin paspal gösteriyor birde gri eşofman
33 Yorumla
Soran+1 yılDostum kocam da pijama giyiyor evde
- +1 yıl
Sende aynısını ona de
Soran+1 yılYani ben niye karışayım ona istediğini giysin ben böyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsanlar gerçekten garip. Evlilik yıl dönümünde etek filan giymiştim seksi de değildim kendimce, eşim o şekilde pek sevmiyor şort thshirt daha cok seviyor. Bir kere ağzından duymadım bakımsızsın evde diye. Kişiden kişiye değişiyor öncelikleri farklı demekki
01 YorumlaSalmissin kendini adamda seni uyarmış çeki düzen ver giyimine yoksa seni aldatırsa kocamda kocam diye ağlama sonra
322 Yorumla
Soran+1 yılBen beni aldattı diye ağlamam boşanırım senin gibi gurursuz kadınların yapacağı iş o...
Soran+1 yılÖnce kadın hesabı kullanmayı kes,
Soran+1 yılÜniversite mezunuyum senin gibi ortaokul mezunu işsiz güçsüz canımsın fakir aç köpek değilim korkmana gerek yok hadi şimdi işine bak enbesil senin kiminle konuştuğunu bilmiyorsun bile seni buradan ağlatarak gönderirim
Soran+1 yılAğla ve günlüğüne yaz
Soran+1 yılVallahi aldatma tazminatı 800.000 lira olmuş parayı kırarım çok da umurumda değil zaten malların yarısı da bana geçiyor sen bırak yani 😛😛😛
Soran+1 yılKardeşim ben hukuk fakültesi mezunuyum lütfen güldürme beni sen ortaokul mezunu olduğu için herkes öyle sanıyorsun ne olur sal beni Git artık hadi ikili yazı yazmayı öğren önce senin bu yazı yazmayan haliyle hangi erkek seninle birlikte olur git Allah aşkına ya ki kadın değilsin onu da biliyorum çünkü asıldığın kadınlar ekran görüntüsü atıyor
Soran+1 yılKardeşim türk'üm ben Türkçe yaz Türkçe 😛😛😛
Soran+1 yılYa bir defol git ya bir defol ya
Soran+1 yılSal beni sus artık ne kadar boş bir insansın yafkekf uğraşın mı yok fkekdkd.
Soran+1 yılAldatılıldığıma çok eminsin ananı mı s... kiyor kocam 😛😛😛😛
+1 yılBu sıcakta ne taytı kıro ya kusura bakmada tam kıro seninki
31 Yorumla- +1 yıl
Tayt dediysek bağazına kadar demedik, tayt şortlar var kalçada biten
Hem rahat hemde seksi olan kıyafetler var onlardan giyebilrsn canım ve bnde senin gbiyim rahatlig önem veriyrm ama dedgm gbi hem seksi hemde rahat kıyafetler var gt penti ye boşalt rafları alsn o
26 Yorumla
Soran+1 yılKendini çok mu seksi giyiniyor
Soran+1 yılKocam da evde pijama giyiniyor
Soran+1 yılYani birlikte gideriz büyük ihtimalle alışverişe Ben de ona söyleyeceğim istediklerimi
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kadinlarin en büyük hatasi evde paspal giyinip disarida süslemeleri
56 Yorumla
Soran+1 yılBunu evde göbeğini kaşıyıp kıllı göbeği ile gezen keltoş 2-3 yıl sonra göbek yapan iğrenç evde pijama ve kareli donla gezen erkekler mi söylüyor güldürme
Soran+1 yılDostum ben de sana söylüyorum okumadın mı siz ezik erkekler hak ediyor musunuz evde süslenmeyi Türk erkeğinin göbeği ve kel kafası çok meşhur mesela size niye birisi kadın süslensin Allah aşkına
Soran+1 yılBen de sana şunu diyorum o zaman sen niye evleniyorsun andaval o zaman memnun olmayan Türk erkekleri niye evleniyor işte beynin bu kadar yok işte bu kadar düşünemiyorsun kurduğun cümleleri düşün
Haklı. Evliyken evin içinde çok seksi gezilmeli. Hem rahat hem seksi olmak zor değil. Ayıcıklı pijama ne :D sen bekar değilsin artık.
37 Yorumla
Soran+1 yılapijama giyiniyor kocam
Soran+1 yılMesela ben gömlekten çok hoşlanırım akşam yatarken değil ama ev içerisinde bir gömlek yiyebilir mesela kısa keten şortlardan çok hoşlanırım body tişörtlerden çok hoşlanırım o da kareli pijama giyiyor mesela bunları giyebilir böyle güzel eşofmanlar var güzel eşofman takımları var bunlardan hoşlanırım Yani?
Soran+1 yılYani zaten söyleyeceğim alışverişe çıktığımızda madem orada rahatsız evde bana rahat vermiyor Ben de ona vermeyeceğim her gün gömlekle gezdireceğim onu evde
Soran+1 yıl♥️
Yani ayıcıklı pijama da giy de bazen daha açık ve seksi şeyler tercih edersen sorun ortadan kalkar bence. Senin de ondan böyle bir isteğin varsa bence o da sorun çıkarmadan kabul eder. Sonuçta ev sizin, özel hayat sizin hayatınız.
00 Yorumla
+1 yılYapman gerekeni söylemiş ve ayrıca demekki seni daha güzel görmek istiyor ki herkesde eşinin gözünde güzel ve Seksi görünmek ister sende yap
23 Yorumla
Soran+1 yılEvde çok mu güzel giyiniyor o da pijama giyiniyor biz ona bir şey diyor muyuz
- +1 yıl
Tabiki haklısın bak herkes eşinin gözünde güzel görünmek ister dedim ben o da özen gösteriyor ki senide öyle gormek istiyor sanmistim tabi o özenli ve senin için kendine bir şeyler yapmaya çalışmıyorsa sende bunu ona soyleyebilrisin
Soran+1 yılÖzen'den kastı evde pijama giyiyor eşofman giyiyor hani böyle ne ben ondan beklemiyorum gömlek pantolon giymesin o da benden beklemesin diye düşünüyorum ha böyle gerçekten seversem alırım ama bir bakacağım birlikte gittiğimiz bir gün
Gizli Üye(25-29)+1 yılEee ne var bunda adam haklı ayrıca sana kot pantolonla otur demiyor yani şort diyor tayt diyor yani giysen nolacak şu evlilikten sonra kadınların kendini saldığı gerçeğini kabullenemiyorum yapmayin böyle ablalarım nolur sgdhdjdjdj
27 Yorumla
Soran+1 yılGüzel kardeşim erkeklerde evde çok şık giyinmiyor ya pijama giyiyorlar ya şort yani böyle aşırı şık giymiyorlar neden bu kadar cinsiyetçilik davranıyorsun
Cevap sahibi+1 yılOha cinsiyetcilikle ne alakası var sen bu durumdan rahatsizsan sende şunu giyinsen şuna dikkat etsen diye uyarabilirsin bu kadınında erkegin de en doğal hakkı. Cinsiyetçilik bunun neresinde acaba?
Soran+1 yılEvlendikten sonra kadınların kendini salmasını kabul edemiyorum burada cinsiyetçilik var çünkü göbeğini salan erkekler iğrenç kıllı vücutlarını salan erkekler keltoş olan erkekler ama sen hala kadınlara salıyorsun işte Ben senin gibileri anlamıyorum Bir de cinsiyetçilik yapmadığını söylüyorsun insanlar diyebilirken kadınlar dedin bu bir cinsiyetçilik
Cevap sahibi+1 yılYa saçmalama Allah aşkına olaya nerden bakiyrosun? Senin uzerinden konuştuğumuz için öyle dedim ve bu tarz seyelre gözümle şahit oldugum için soyledim. Ve şahit oldugum birsey daha varki erkeklerin o özelliklere bürünmesi bazi kadinlar icin normal geliyo sorun etmiyo ha sen sorun ediyorrsan burada gelip konuşuyorsan eşini uyarabilirsin. Erkekler nasıl seksi ol evde söyle ol boyle ol diyorsa buna BİZ KADINLARIN da hakkı var. Erkekler bunu daha cok dillendirdigi için öyle söyledim sen ne anliyrosun
Soran+1 yılMadem böyle bir niyetin yoktu neden bu kadar sinirlendin suçluluk psikolojisi Bence neyse en azından eğer cinsiyetçilik yapmadığını söylüyorsan sana inanıyorum tabii ki de ben yanlış anladım deyip konuyu kapatayım umarım öyledir umarım Türk kadınlarımız böyle bir şey
Cevap sahibi+1 yılŞimdi de suçlu olduk ne alakasi var olaylara farkli yerden baktık sen yazdigim seyi yorumladın bende sana asıl baktığım yerden ne anlatmak istediğimi soyledim hepsi buuu
Soran+1 yılOfff tamam konuşmak istemiyorum.
+1 yılErkek olsaydım ben de evde ayıcıklı pijama giyen biriyle birlikte olmak istemezdim, göz zevki diye bir şey var adam haklı.
119 Yorumla
Soran+1 yılO da evde pijama giyiyor ben birlikte oluyorum ama onunla
- +1 yıl
O senin kendi zevksizliğin yapacak bir şey yok adam göz zevki bozulsun istemiyor demek ki
Soran+1 yılDostum kendisi bir bok olmayıp bana eleştiri yapamaz kendisi evde çok şık giyinmeyip bana söyleyemez biraz kadın ol biraz insan ol tamam mı erkek düşkünü olma korkma seni de bir gün bir erkek alır korkma kalmazsın evde
- +1 yıl
Öyle bir korkum yok. Sen onun bakımsızlığından rahatsız değilsin ancak o senin bakımsızlığından rahatsız bu da en doğal hakkı. Kaç yaşındasın da ayıcıklı pijama giyiyorsun. Aşırı itici
Soran+1 yılYavrum Ben bakımlı bir insanım ben bir 72 boyunda 59 kilo bir insanım tamam mı yeşil gözlüğün beyaz tenliyim göçmenim çok güzel elbiseler giyiyorum çok güzel elbiselerim var kıyafetlerim var dışarıya çıktığımda ama velakin ev benim konfor alanım insan evinde konfor alanında istediği gibi giyinir Ben mesela bakım yaparım ayda bir güzellik merkezine giderim saçlarımı ayda bir kırıklarını aldırıyorum makyajımı yapamıyorum kremlerimi sürüyorum güzel kokular sürüyorum bakın budur evde tayt giymek değildir yani sen zihniyetini değiştir
Soran+1 yılArada hala erkeklerin evde pijama giymesine yaptığım yorumu söylemedin işine gelmedi değil mi
- +1 yıl
Sen zihniyetini değiştir. Tayt ve şort dünyadaki en konforlu, rahat giysiler zaten neyin kafasındasın? İnsan aynaya bakınca kendini nasıl çirkin uyumsuz pijamalarla görmekten rahatsızlık duymaz çok kötü ya kocana acıdım.
- +1 yıl
Erkek ne giymeli mesela evde, jartiyer mi giysin? Tanga mı giysin gecelik mi giysin? Bir erkek nasıl seksi olabilir?
Soran+1 yılKocam da evde pijama giyiyor kareli pijama giyiyor diyorum 3 kere söyledim bunu niye buna cevap vermiyorsun işine mi gelmiyor erkek düşkünlüğünü engel mi oluyor Buna cevap versene o evde pijama giyerken Ben niye ayrı şeyler giymek zorundayım bu kadar her şeyin cinsiyetçiliğini yapmak zorunda değilsin bu kadar erkek meraklısı olmak zorunda değilsin cevap versene buna ver
- +1 yıl
Verdim yakarsa bir erkek evde ne giyebilir? Tayt mı giysin 😄
Soran+1 yılSenin gibi en fazla doğunun kürdi olan ya da iç Anadolu'nun bir çomarı olan Karadenizli ya da en fazla olan ezikler zaten anca böyle düşünür çok güzel badi tişörtler var harika gömlekler var çok güzel erkeklere göre kısa şortlar var eşofman takımları var ama senin o erkek düşkünlüğü zihniyetin ve ezik coğrafyam bunları kaldıramıyor sana göre erkekler evde pijama giyebilir işte bu kadar ezik bir cahilsin bize göre kıyafetler vardı onlara göre yok mu şık kıyafetler senin neden evde kaldığında belli oldu zaten seni kimse almaz
- +1 yıl
O sırada Kıbrıslı olan ben 😄 Senin gibi beni ezen, güzel görmeyen, beni beğenmeyen bir eşim olacağına evlenmemeyi tercih ederim zaten. Madem erkeklere karşı düşkün değilsin onları sevmiyorsun neden evlendin? Çünkü başka yapabileceğin bir şey yok dimi? Hayattaki tek başarın koca bulup ayıcıklı pijamalarınla evde oturmak 😄 Mutsuz bir evliliğin sonucunda da burada hesap açıp kocanı gece erkeklerle aldatıp, ilgi bekleyip, burada bize ağlıyorsun. Ayıcıklı pijama sana yakışıyor diyecek seni övecek bir erkek bekledin dimi, zavallı seni 😄
Soran+1 yılAy Kıbrıs'ı da unutmuşsun doğru ya Kıbrıslı kadınlar en geniş kadınlar kocaları aldatır aldatır barışırlar haklarında tez yazmıştım o kadar eziksiniz ki bu arada siz niye bu kadar genişsiniz sürekli böyle ezik gibi hem temizlik yapıyorsunuz evlerde hem de her hali ile koca düşjünüsünüüx Kıbrıslı kadınların genişliği Asya kıtası'nda yok 😅😅
Soran+1 yılGüzelim ben hayattaki tek başarım koca olarak görseydim onu kaybetmemek için varımı yoğumu harcardım aynı senin gibi ben üniversite okudum şu an bir mesleğim var çalışıyorum aynı zamanda bir anneyim Ve evlendim çünkü aşık oldum ama evlendim aşık oldum diyorum erkek düşkünüm erkeksiz yapamam erkeksiz yapamam demiyorum o sizin gibi geniş Kıbrıslı kadınlara ait biz öyle değiliz İzmirliler olarak erkekleri genellikle peşimizde koştururuz peşlerinde koşmayız
- +1 yıl
Rüyanda mı yazdın bu tezi 😄
Soran+1 yılSenin gibi ortaokul mezunu evde kalmış hiçbir işi olmayan tek işi evde koca yolu beklemek olan babası tarafından baskı ile büyütülmüş eziklerle muhattap olduğum için kendimden özür diliyorum şimdi işine bak tamam mı umarım bir erkek seni alır umarım bir erkek Seni evine kadın yapar ama hiç sanmıyorum genel olarak ezik gibi kalıyorsun zaten yaşta ilerliyor bak dikkat et ha 😛😛
- +1 yıl
Erkeğini çok peşinde koşturmuşsun aynen, ayıcıklı pijamanla hdjdjdjd adam artık yeter demiş bıkmış yani hdjdjdj
- +1 yıl
Hadi sen de mesajdan mesleğini belgeleyecek bir şey at ben de atayım 😄
Soran+1 yılSal beni ya sal erkek düşkünü or os pu kapalılar ile konuşmal istemiyorum. S.. kenin yok başına vurmuş
Haklı, bırakın şu ayıcıklı pamuklu pijamaları artık
23 Yorumla
Soran+1 yılO da pijama giyiyor
Soran+1 yılEminim
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence sen nasıl rahatsan öyle durmalısın. O zaman onun giyeceği şeylere de karış evin içinde oda göbeği açık giysin😃
20 Yorumla
+1 yılbence kocanın sözünü dinlemelisin.
evde rahatlık ayıcıklı pijama dışında da mümkün31 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum
+1 yılSen bilirsin de tayt rahat. Bana göre giyebilirsin Göbeği açık şey hakkımda yorum yapamayacağım. İkinci defa iki hafta içinde üşüttüm. Bence önemli olan sağlık.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen istediklerini giyiyim ama o pijama giysin öyle mi diyosun da 1. Tayt falan da gayet rahat güzel görmek istemiş eşin seni öyle giyin zor bişey mi? 2. Sen değişirsen o da bende ıyi gözükeyim der farklı giyinir belki giyinmezsede sen söylersin
03 Yorumla
Soran+1 yılMesele kendine bakmadan konuşması o , değişsin bakalım bende değişirim belki
Cevap sahibi+1 yılIlk sen değiş sonra oda değişir belki dedim bende
Soran+1 yılSenlik değil
- Aşk İlişkileri konusunda 347 cevap paylaştı.
+1 yılYahu adam karısını evde gözüne hitap edilmesini istiyor ne var bunda Buyutecek belki canı ceksinde akşam yıldızları seyrettirecek :)))
03 Yorumla
Soran+1 yılAma o benim gözüme hitap etmiyor
- +1 yıl
Ozaman bunu kendisine söyleki adamda icabına baksin yoksa haşa senin de aklın sağa sola kaymasın
- +1 yıl
Çalıştığını sonradan okudum valla onade hersey karşılıklı olmanın adaletli olacağını söyle :))
Bence bu durumu değerlendir, adamın dediklerini yap ki dışarıda gördükleriyle temasa geçmesin. Hem evde çıplak da olsan sadece eşin görecek zaten.
04 Yorumla
Soran+1 yılBende dışarda ne jet hetifler görüyorum temasa geçsem o ook
Soran+1 yılEşime söyleyeceğim benden bunu bekliyorsa kendisi de güzel bir şekilde giyinmeli
İnce kumaştan dar minicik şortlar var üstüne kısa askılı penye ve sütyensiz giymelisin bence rahat ve seksi olursun ev hali için idela ve güzel bir giyim. Her fırsatta da ellenmeye hazır olursun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 759 cevap paylaştı.
+1 yılHer gün giymezsin monotonluk olur sıkılır arada giyersin seni öyle görmek istiyordur evdesin sonuçta dışarda değilsin bide onun görüş acısından bakmalısın
00 Yorumla Yani emir kipleri hakkında haklısın bencede. Bir gün öncesinden maid kostümleri alıp, ertesi gün temizlik işlerini benim geleceğim saatlere bırakırmısın diyebilirdi.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılbence de seksi giyin. kocan doğru demiş.
mini şortlar al askılı giyin.40 Yorumla
+1 yılDeseydin ya sanki sen cok guzel giyiniyorsun ya diye, once kendisini duzeltsin sonra senden istesin... nasil rahatsan onu yap bence
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 397 cevap paylaştı. olabilir neden olmasın. evliliği çokta monotonlaştırmamak lazım bence. arada bırbırınız için sürprizler ya da bole seyler yapabilirsiniz
10 YorumlaArada alev saçmak lazım 😃 ayıcıklı pijama pek alevlendirmiyor erkekleri 😅
rahat ve seksi şeyler bulabilirsin 👍🏼10 YorumlaKötü bir şey dememiş. Kısa şort, askılı ve göbeğini açabilirsin.
14 Yorumla
Soran+1 yılAslında kötü bir şey Bence de söylemiyor ama ben biraz feminist bir insanım yani bana hiçbir şekilde karıştırmasından hoşlanmıyorum hele ki bir erkek tarafından yönetilmekten nefret ederim
Soran+1 yılBen de çok şey istiyorum mesela gömlek pantolon çok hoşuma gider ama pek fazla giymiyor zorluyor muyum
Gizli Üye(36-45)+1 yılşu kadnlar bir trlü erkeğini mutlu etmeyi bilmiyor benm ki de evde bıçkın delikanlı gibi geziyor birlikte olasım gelmiyor sanki mahalleden bıçkın arkadaşım
13 Yorumla
Soran+1 yılDostum sen de yazı yazmayı bilmiyorsun cehaletin buradan füzan'a yol olur ama seni böyle kabul eden kadın bulur musun çünkü cehalet tipten daha
Cevap sahibi+1 yılhe he
Soran+1 yılHe he dediğin zaman Yazı yazmayı bilmeyen bir cahil oldun kaybolmuyor Seni bir tane isteyen kadın yoktur zaten yaşın da ilerlemiş
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenim işime gelirdi bana böyle demesi, ben çok yükselirdim valla çok hoşuma giderdi onun karşısına öyle çıkmak
217 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAynen
Soran+1 yılYani kendisi de evde pijama ile gezdiği için beni pek hoşuma gitmedi açıkçası söylediği cümleler Hani kendisi şöyle bir şort giysek keten ya da şöyle güzel bir gömlek falan giyse beni etkilemeye çalışsa Ben de derim
Cevap sahibi+1 yılSana öyle şeyler almak için alışverişe gittiğinizde sen de ona beğen ve ona giydir. Hanımcılık kazanacak her türlü ahahahaha
Cevap sahibi+1 yılBen erkeğimin evde şort ve tişört atletle gezmesini isterdim
Cevap sahibi+1 yılOff çok yükselirim
Soran+1 yılYani böyle güzel oluyor keten şortlar falan
Cevap sahibi+1 yılTahrik etmek erkeğimi yükseltirim demek ve ben buna bayılırım
Soran+1 yılSanırım hayattaki tek başarısı erkek düşkünlüğü olan bir kızsın evde koca yolu beklemekten başka işin yok çok basit geldin gözüme
Cevap sahibi+1 yılÇok önyargılısın insanları tanımadan bu şekilde yargılaman hiç hoş değil. Belki akrep burcu olduğum içindir
Soran+1 yılAkrep burcu değilim ikizler burcuyum teşekkür ederim
Soran+1 yılOkumuşum sen mi akrep burcusun pardon evet olabilir biraz libodonu hissettim
Cevap sahibi+1 yılZaten dışarıya asla belli edemem ben libidomu, burada kimse beni tanımıyor diye açık açık konuşuyorum
Soran+1 yılYok belli de edebilirsin hiçbir sıkıntı yok. Ben sadece hani cinselliğe düşkün olmak Bence normal ama böyle bir erkeğe bağlı olmak aşırı derecede normal değil
Cevap sahibi+1 yılşu an sevdiğim hatta çok sevdiğim bi adam var, onu düşündüğüm için bu kadar yükseldim rahatsız ettiysem kusura bakmayın
Cevap sahibi+1 yılSilinmiş
Soran+1 yılBen siliyorum şu evli abazanun yorumlarını cevap verme
Cevap sahibi+1 yılHaa tamamdır
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılYani biraz gözünü doyursan tamam bu iş🤷♀️yaz günü zaten
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdam açık açık söylemiş. Giyin ki seni istesin daha çok. Erkekler seviyor böyle şeyleri salmayın kendinizi.
32 Yorumla
Soran+1 yılDostum kendisi çok yakışıklı ya da çok iyi giyinen birisi değil
Cevap sahibi+1 yılHiçbiri değil canım ama kendilerine çok iyi gözükmemizi bekliyor dan.. galaklar
+1 yılyani dekolteli giyin diyor bana firikler ver diyor seksi iç çamaşırı giyin diyor bazende hiç giyme diyor
00 Yorumla
+1 yılKocana süslenmen caizdir dediğini yap. dışarda örtün evde en güzel şekilde giyin güzel kokular sürün
06 Yorumla
Soran+1 yılÖrtün Felan hayırdır? Sen örtün?
- +1 yıl
Ben zaten edebimle giyiniyorum bir erkek olarak merak etme.
Soran+1 yılBeni sen ilgilendirmiyor sun sen benim. Tesettür olup olamma karışmaz sın ! Haddini bil.
- +1 yıl
Yahu yorum yazanda kabahat. Neyse sana bir şey söyleyen beynime tüküreyim
Soran+1 yılMüslüman bu şekilde kırıcı konuiur mu? Birkez daha dini kullanan birisni
- +1 yıl
Bana verilen tepkiye değilde bana tepki gösteriyorlar neyse iyi günler
+1 yılhaklı adam akşama kadar çalıyor akşam olunca bari sen göster
04 Yorumla
Soran+1 yılBen de akşama kadar çalışıyorum Eve geliyorum pijamalı o da
Soran+1 yılÖncelikle üslubunu takın mersem mersen ne biçim konuşuyorsun
- +1 yıl
Ama sen baya haklısın
- +1 yıl
sende rahatsız olma dedıklerıne uyabilirsin eşin sonuçta
+1 yılKocana göre giyinmen lazım yoksa gözü gönlünü başka yerlere kaçabilir sende sorun etme
01 Yorumla
Soran+1 yılO da bana göre giyinmiyor o zaman benim de gözüm kayabilir
+1 yılEğer kendisi evde salaş pespaye duruyorsa sen niye onun dediğini yapacaksın ki boş ver kafana göre takıl
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 594 cevap paylaştı. Evlendikten sonra salmayın ki kendinizi. Adam söylemiş, azıcık özen göster.
02 Yorumla
Soran+1 yılSanki kendisi Brad Pitt ya
+1 yılAdam haklı bekar ergen kız değilsin ki atıcılık takıl
04 Yorumla
Soran+1 yılYa vallahi bir o var. Birde gömlekli
- +1 yıl
Bence ona bırakma kendin al onun hoşlanacağı şeylerden sürpriz olsun
Soran+1 yılBu kadar kasmaya gerek yok alışverişe gittiğimiz bir gün bakarım
- +1 yıl
Sürpriz yap bence
+1 yılHakli kocan disarda guzel giyinen kizlari gorunce evde eşinide oyle gormek istiyor
03 Yorumla
Soran+1 yılKocam dışarıdaki güzel giyinen kadınlara bakıyorsa ya da görüyorsa zaten bu Bir boşanma sebebi beyefendi bunu normal gibi göstermeyin o zaman ileride karınız dışarıda gördüğü erkeklerden siz
- +1 yıl
Bakiyordur bence yoksa neden oyle desin sana
Soran+1 yılSenin karın da bakıyordur sıkıntı yapma
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen hiçbir şey giyinmiyorum daha rahat. Yine de sen al bir sürü şey ocağına incir ağacı dik dediğine pişman olsun.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYorumlarda kadınların haklarını savunmaya çalışıp aynı zamanda her bölgenin kadınını ezmeye çalışmışsın. Midem bulandı. Zihniyete bak
19 Yorumla
Soran+1 yılBen kadın haklarını savunmuyorum Ben asil kadın haklarını savunuyorum böyle ezik erkek düşkünü bunlar benim gözümde kadın değil ki bok sineği bunlar benim gözümde
Cevap sahibi+1 yılLütfen daha fazla açıklama yapmayın. Nasıl düşünce tarzına sahipsiniz hayret ediyorum.
Kendinize feminist demeyin o zaman. Feministlik bu degil.
Soran+1 yılBen feminist değilim ben erkek düşmanıyım ben insan düşmanıyım asil olmayan her insanın düşmanıyım böyleyim kabul etmiyorsan yazma sana ne sana mı soracağım açıklama yaparken
Cevap sahibi+1 yılAsil olmayan insanların düşmanıysanız baş düşmanınız kendiniz olmalı. Bu üslup ve zihniyetle asil kelimesinin yanından geçmiyorsunuz. Mahalle ağzınızla size asil bulan biri varsa o da sadece Pollyannadır.
Soran+1 yılSanane ya s. Git
Cevap sahibi+1 yılGörüşümü yazdım sadece ve gerçekleri duyunca hemen küfür edin 😅 Şimdi ayıcıklı pijamanızı giyip bunu ağlayarak günlüğünüze yazabilirsiniz. Siz de bu zihniyet varken asili bırak varoşluktan bir adım öteye gidemezsiniz.
Soran+1 yılEvet öyleyim şimdi beni rahat bırak
Cevap sahibi+1 yılCevap yazmaya devam eden sensin.
Soran+1 yılPekiiii😛😛
+1 yılSen eşini sevmediğin için giymek istemiyorsun sanırım. O zaman zorla giyemezsin zaten
10 Yorumla
+1 yılEve geldiğinde seksi görmek istemiş belki de dışarıdakilere gözü düşmesin diye demiştir istediği gibi giyinmelisin
44 Yorumla
Soran+1 yılO giyinmek zorunda değilim ikincisi dışarıdakilere bakacak kadar aşağılıksa zaten Hemen baksın da boşanayım
- +1 yıl
Sana kalmış bir şey erkeklerin beyni penislerindedir mutlulukta orada
Soran+1 yılBenim de vajinamda mutluluk sadece erkeklere özel mi olduğunu sanmıştın cinselliğin
- +1 yıl
Vajinana göre hareket et o zaman bacım
+1 yılaçık açık söylemiş işte ne güzl. sende rahatsız olmuyorsan dedıklerıne uyabilirsin eşin sonuçta
00 Yorumla
+1 yılSende alsana güzel gecelikler o ne öyle ayıcıklı barbili pijama😃
00 Yorumla
+1 yılDaha ne kadar açık konuşabilir ki yani giymenin istediği şeyleri giy
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKocan beğenmiyor demek ki seni, ne yapacağını bize sormamalısın.
00 Yorumla
+1 yılAdam evde ortam arıyor. Canı çekmiş dışarda gördüklerinden. Sonra kuş evden uçar bak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunu hala sormanda nebilim.. ben kendim icin bile seksi giyiniyorum sen evlisin ve bunu yapmiyosun cok ilginc
031 Yorumla
Soran+1 yılEvli ne fark eder ben böyle rahat ediyorum kendisi kocam da yani çok evde seksi giyinmiyor normal pijama giyiniyor Ben giyinince bir sıkıntı
Cevap sahibi+1 yılCok fark eder ben olsam kocama herzaman güzel görünmek isterim ayrica tayt ve sortta rahat
Soran+1 yılBen öyle zihniyette bir insan değilim çünkü kocam evde gayet pijamayla geziyor Ben niye özel olarak giyiniyorum kadınım diye mi
Cevap sahibi+1 yılTakmissin bi kocana ne alaka sen bir kadin olarak kendine bakmalisin. Sende rahatsizsan söylersin bunu ona ama bir kadin olarakta bence giyimine özenmelisin evdesin diye salmamalisin.
Soran+1 yılKardeşim Ben evimde rahat olmak istiyorum ve dediğimi hala tekrar ediyorum Ben kocama takmışsam kocam da bana takmıştır demek ki ben de onu giyimini beğenmiyorum
Cevap sahibi+1 yılEe bende söyle diyorum? Ayrica kimse sana rahat olma demiyor tayt ve sort zaten rahat seyler bi insan hem rahat hemde seksi olabilir yani anlatabiliyomuyum. Sen belliki anlamak istemiyosun
Soran+1 yılKardeşim kocam seksi mi diyorum ben sana o da evde pijamayla geziyor diyorum neyini anlamıyorsun o da evde aynı şeyleri giyiyor Ben niye ayrıyetten giyiyorum o niye seksi olmak için çabalamıyor
Cevap sahibi+1 yılSen beynsz flnmisin acaba sana diyorumki sende söyle ona diyorum anlamiyomusun? Sen bu kafayla nasil evlendin ya
Soran+1 yılVallahi benim beynimi sorgulayabilmek için öncelikle bir yazı yazmayı bilmen gerekiyor yazı yazmayı bilecek kapasiten yok kelimelerin hepsi hatalı ve eksik iki cümleyi bir araya getirip cümle kuramıyorsun ben sana şunu anlatamıyorum bak malı anlatırım çocuğu anlatırım şundan bahsediyorum ben ona söylerim bu sıkıntı değil ama velakin onun kendisi yapmayıp da bana söyleyebilmesi büyük bir hadsizlik bak bunu anlatmaya çalışıyorum işte senin beynin bunu basmıyor ne yaparsın evde kalmışsın okumamışsın bir tane erkek suratına bakmıyor sen de haklısın bu yazı yazmayı bilmeyen cahil halinle Seni kimle yapsın
Soran+1 yılHa bu arada ben bu beyinli üniversite mezunu oldum meslek sahibi oldum evlilik bir ölçüt değil mesela senin gibi aptalların çoğu evlenebilir bir başarı da değil ama sen bayağı gözünde abartmışsın nasıl evlendin falan zor bir şey gibi çünkü sana zor geliyor değil mi
Cevap sahibi+1 yılCümle kuramamamin sebebi yurtdisinda dogup büyümüs olmam bisey bilmeden bos bos konusma. Ayrica okudum ve evdede kalmadim bana bakan cok ama ben bakmiyorum 😇 kendimi bildigim icin yazdiklarini gülerek okudum 😂
Cevap sahibi+1 yılAyrica herkese yorumda saldirmandan belli oluyor hersey ama neysee 😄
Cevap sahibi+1 yılSana tavsiye karsindakini tanimadan yorum yapma bence cünkü komik duruma düsüyosun benim kim oldugumu bilmiyosun sonucta 😂
Cevap sahibi+1 yılHahaahahhahahahshshshau
Cevap sahibi+1 yılYa yemin ederim kahkaha attim sagol ya güldürdün hahahahatazaa
Cevap sahibi+1 yılDu vollidot hahahahatahahaha
Cevap sahibi+1 yılKomm und rede mit mir du blödes stück scheiße 🤣🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılAlmancan vardir umarim hahdjskskskal
Cevap sahibi+1 yılHala gülüyorum ya danke das du mich zum lachen gebracht hast 😚😂
Cevap sahibi+1 yılDu bist noch zu kindisch aber das Leben wird dich schon reifer machen, keine Sorge 😇
Bu arada almanca konusuyorum ama anliyosundur umarim 😂😂
Cevap sahibi+1 yılYa sen nekadar rezilsin baskalarini taklit etmissin resmen baskasi sana agla günlügüne yaz diyo sen gelmis kopyaliyip bana yaziyon omg rezilllll seni 😂😂😂
Soran+1 yılÜst üste yazıyor birde kfkwkdkekejejejejejjrrnbfjejejfn
Cevap sahibi+1 yılYazik ya dicek bisey bulamadi üst üste yazmama takildi ezik seni git ayicikli pijamani giy sen ykdkkdisa
Soran+1 yılAhahahahah milletin evde kalmış koca hayali ile yanan ezik kızı ile uğraşamam ben.😛😛 Boşuna gelme bana
Cevap sahibi+1 yılSen niye herkese saldiriyosun böyle. Biri kuyrugunami basti heralde kudurtmuslar seni 😂
Soran+1 yılBeni artık sal ya
Cevap sahibi+1 yılNoldu almanca konussam gikin cikmaz dedin bakiyorumda senin gikin cikmadi kalirsin öyle klavye artisti seni sdkkdkska
Soran+1 yılGik 😅😅😅
Cevap sahibi+1 yılTam bir beynsz ya bosuna yazdigima üzülüyorum ceviriden bakmissindir umarim bosuna yazmis olmim cahil sey 😂
Soran+1 yılKanka sen yurt dışında büyüdün ya orada boşluk çubuğu yok muydu? Çünkü sen çoğu kelimenin arasında boşluk bile koymamışsın bu da cahilliğinden kelime bilgin olmadığından değil evde kalmış yanık or os pu xıwlwşwö
Cevap sahibi+1 yılNasilda konuyu degstrmeye calisiyor ya hani almancan vardi nolduuuu niye cevap veremiyosun du missgeburt dkdkdkdkslso almanca küfür edimde sansürlenmesin dkkfldosoq
- Devamını Gör (128)
Devamını Gör(173)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem