• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Kocam bana evde güzel giyin dedi. Sizce ne yapmalıyım? (Sayfa 2)

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
916
Yapay Zekaya Sor
Kocam bana evde güzel giyin dedi. Sizce ne yapmalıyım?
Fal Soruları Aşk Soruları Güzellik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
25 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

85

Cevap

107

Cevap

Popüler Cevapları Göster(60)
  • Doraa_
    Doraa_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Bu erkekler bazen çok boş çok gereksiz oluyor boş yapmış işte

0
    0 Yorumla
  • Secretzone
    Secretzone Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    +1 yıl

Evde ikimizden başkası yoksa neden rahat edemiyorsun

0
    0 Yorumla
  • Emrah_81
    Emrah_81 Takip Et
    Bilge Yaş: 39 , eic 100%
    +1 yıl

alsın giy sende adam sexsi istiyor devamlı dikicek heralde 😂😂

0
    0 Yorumla
  • aJax20
    aJax20 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

çıplak ayak gez oje sür şort giy askılı giy ne biliyim :D

0
    0 Yorumla
  • _sencenasıl_
    _sencenasıl_ Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 61%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.

söylemiş işte adam ne yapacağını. daha kadınsı görmek istiyor seni demekki

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

bence haklı olabilir adam görsel şov arıyor gözleri. dışarıda bakmasındansa eşinden istemesi gayet doğal.

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bakmaya zaten Hakkı olamaz eşi evde çarşaf giyse yine de Hakkı olamaz böyle bir şey yok ne yani sen iyi giyinmiyorsun ya da karına güzel şeyler giyinmiyorsun karın başka erkeklere bakacak mı az bir şey ne

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

neden çemkiriyorsunki. evde çoluk çocuk yoksa giy ne olcak yani eşin sonuçta. sen istediğin kadar strech giy bakacak adam yine bakar dışarıda. kadın eşi için süslenir eşi için giyinir. abartılacak mevzu değilki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sen doğulu falan mısın kadın eşi için süslenir eşi için giyinir ne ya gerçekten senin gibi cahille konuşmak istemiyorum git buradan

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ben doğma büyüme iç anadolu bölgesinin göbeğinde yaşıyorum. Aslımda neslimde kütüğümde belli. senin kendini üstün görme , eşini sadece para babası olarak görerek yaşaman, adamın özel isteklerine cevap verememen senin bağnaz bir şekilde hayat yaşadığına delalet eder. ayrıca doğu insanı senin gibilerden kat be kat efendi ve saygıdeğerdir. cehalet sende kendini daha iyi gösteriyor. adam sanki sana çıplakmı gez dedi, bikini ilemi gez dedi. tayt+cropped istemiş. git kafa yapını değiştir. biraz eşine ayak uydur teyze.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben çalışan bir kadınım beyninde kurma. seni. Ciddiye almam bile hata

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

benimde çalıştırdığım personellerim var. çalışmak ya da çalıştırmak bağlayıcı bir unsur değil. siz hayatınızı bildiğiniz gibi yaşayın.

Yorumla
  • TauredKraliçesi
    TauredKraliçesi Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 25
    +1 yıl

Fantezi düşünüyor. <3

3
    0 Yorumla
  • _kirazçiçeği_
    _kirazçiçeği_ Takip Et
    Guru Yaş: 38
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.

Yabanci değilsiniz birbirinize adam makul bisey istemiş

0
    0 Yorumla
  • uyucamsessizolun
    uyucamsessizolun Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26
    +1 yıl

Evde özenli giyine bilirsin ama rahatını bozmayacak şekilde. Tayt filan bence rahatsız sen eşofman filan giy. Hep temiz ol temiz kok. Seksi gözükmeni istiyorsa gecelikler al gece giyersin tabi sen de istiyorsan.

1
    0 Yorumla
  • madam_loli3
    madam_loli3 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

Kendi güzel giyiniyor mu? Senden bunu bekliyorsa o da böyle yapmalı. Sen de ondan iste bakalım ne diyecek.

1
    0 Yorumla
  • TekAşkBeşiktaş
    TekAşkBeşiktaş Takip Et
    Master Yaş: 37
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.

Kısa şort ve sudyen giymeden farklı renklerde askılı ile dur. Hem rahat hemde seksi olursun onun gözünde.

0
    0 Yorumla
  • Duygusalsüvari
    Duygusalsüvari Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Bence olması gereken bu , hem erkek hem kadın birbirine karşı herzaman bakımlı , temiz , ve cezbedici olmalılar , sağlık evlilikte cinsellik ve birbirini arzulama çok önemlidir çünkü 🐥

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Guzel giyin sende kocan alalimndemis. bunun nesini soruyosun

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İstemem

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Kendin için kendine bakım yap öncelikle zaten eşin seni beğenmiş olacaktır

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kardeşim ben zaten bakımlarını temizliğime dikkat ediyorum saçlarıma bakım yapıyorum amma velakin evde üzerime pijama giymek istiyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

En doğal hakkın zaten kendine de baktığını söylüyorsun eee eşinin derdi ne daha bulmuşta beğenmiyor birde senin gibi birini. Aklı kıt biri olmalı her halde

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Ablacım, seni çok güzel buluyor. Eğer sem böyle giyinirsen oda senin için özel giyinmeye başlayacaktır.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Eğer kocanın başka kadınlara bakmasını istemiyorsanız istenilen kıyafetleri alın ve giyin.

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Vallahi biz de bir sürü erkeğe bakıyoruz bir sürü erkekle olan bizim kocamız da yok kusura bakmasın biz de ona mı diyoruz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

E bir zahmet istediğiniz bir iki parça da ona alın. Sizi anlar ve giyer

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O da bana alabilir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Mantıklı... Ona " sen bana görmek istediğin kıyafekleri al ben de sana alayım" diye bir öneride bulunabilirsiniz

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Yapmalısın. Bak eşim yapmıyor. Yapn kadınlara aklım kayıyor

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sende olan eksiklerde de karının gözü başkalarına kayıyor mesela genç yakışıklı kaslı kel olmayan göbekli olmayan erkeklere de karının gözünün kaydına eminim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

İsteklerini aldım ondan. Kaslı ol deseydi spor yapardım. Konuşmak önrmli. Eşin ne istediğini söylemiş. Çabalaması sana düşer. Göbek yok. Kel değilim. Saç dökülmesi için çabalamamı istedi. Çabaladım. Göbek olmasın dedi çabaladım. Kaslı değilim dedim. boş ver sevmiyorum dedi

Yorumla
  • YarabantlıRakıŞisesi
    YarabantlıRakıŞisesi Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 35
    +1 yıl

Kafana göre.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Ben ilerde bunu söylemesine bile firsat vermiycem gözü benden baskasını görmesin her baktığında aşkla baksın diye ;)

4
    17 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hayır tam tersi ben okudum oğretmenim ayrıca yazdığımda kötü bisey mi var anlayamadım kadın esine güzel gözukmek ister bende bunu yapacagimi soyledim sen neden bu kadar kendi uzerine alındın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben öğretmen falan değilsin yazdığında kötü bir şey var sen bir erkeğin evde eşi bakımsızsa dışarıya bakmasını normal görüyorsun ve hayatta tek amacın kocanı eve bağlamak olduğunu söylüyorsun Yani bu şekilde mantıklı bir insan değilsin çok kötü şeyler var bu kızlarımızı böyle düşürmemeliyiz ya sen bir erkek için mi yaşıyorsun bırak o senin için böyle çabalasın bırak o senin gözünü kendine çekmeye çalışsın az bir şey ağır ol ağır ağır kızların değeri var

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben kendi üzerime niye alınayım tatlım bunu benim gayet güzel bir evlilik hayatım var benim ağzımdan bir çıkan lafı kocam ikiletmiyor çünkü ağır bir kadınım ne dersem yapar benden çekinir bana istediğini söyleyemez çünkü ağır bir insanım niye alınayım bunu kendi üstüme basit gibi ben onu elimde tutmaya çalışmıyorum o beni elinde tutmaya çalışıyor bu farkı senin anlayabilecek

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Birincisi saygı ve statüsü olan güzel bi meslegim var ögretmenlik senin yazdıgın gibi biri degilim ikincisi insanların farkli fikirleri görüşleri bakış açıları olabilir kendinden farklı bi görüşte olan birini görünce vaaay senin soyun tülensin demek özgüvensizlik kendini ifade edemiyosun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ne güzel umarım cok daha mutlu olursunuz seni tanımıyorum neden kötülüğünü isteyim her ne kafar hakaret etmis olsan da bana. Evli degilim ama evlenince olur ya ben ne kadar ağır olgun bi kadın da olsam gözu dısarıya kaymasın diye güzel bakımlı olmaktan bahsettim. Kontrolün sadakat üzerinde hicbi etkisi yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben de sana diyorum ki demek ki kocan bakımsız olsa sen başka erkeklere bakacaksın bir öğretmen böyle düşünmez Bir eğitimci böyle düşünmez sen sanıyorsun ki sen bakımınla alakalı kocanın bir yere bakması hayır onun karakteriyle alakalı.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ya şu yazdıklarına dönüp bi baksana niye delirdin bu kadar😅 tamam senden değerlisi yok bu sadece benim fikrimdi bakimlı olunca belki yine kayacak dısarı napabilirim ki sadece bunu yapacagimi soyledim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Dostum ben tabii ki de deliriyorum bizim kadınlarımızın bu kadar basit olmasına deliriyorum gerçekten deliriyorum çok sinirleniyorum sizin bu kadar basit olmanız erkekleri bu kadar düşünmeniz beni çok sinirlendiriyor çünkü sizin erkeklerin gözünde değeriniz yok yani bu beni sinirlendiriyor gerçekten

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bende senin gibi kendini bisey sanan tipsiz kadınlara deliriyorum aşık olduğum erkek benim için tabi önemlidir seninkini bilemem ama ben sevgilimi sevip önemsemekle kendi degerimden bişey eksiltmem ama senin gibiler erkege köpek muamelesi yapar onun isteklerine buruk kıvırır o adam beni seviyosa cocugumun babasıysa neden önemsemeyim. Neyse sana çiçekli donunla başarılar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Öğretmene bak tipsiz diyor 😅😅 172 boyunda 59 kilo yeşil gözlü beyaz tenli göçmen bir kadınım... Bana boş şeylerden bahsetme benim kocamda benim için değerli öperek uyandırırım. Ama kölesi gibi davranmam. O beni kaybetmekten korksun ben niye onu kaybetmiyim diye kendimi köle yapayım? Eşim bana , kıymet verir bende ona veririm ama kölesi olmam beni aldatmasın diye içimden gelmeyebi yapmam

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bi psikolojik destek al belli ki mutsuzsun burada yorum yapan kisilere hep saldırmışsın üzüldüm senin adına

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ayrıca ben soru daha farkındaysan sen bana nasıl bunu dersin gibi bir şey kocama çemkirmedim yani fikrini önemsediğim için buraya sordum bağırmadım ona kötü davranmadım normal karşıladım bu isteğini Bir de buraya danışmak istedim ama velakin Ben bunu kocam başkasına bakmasın diye yapmadım ki ya da giyersen bu yüzden değil ki sadece ilişkimiz canlı dursun diye sen bunu çok yanlış anlamışsın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

burada böyle kendini anlatıyosan kesin bunlardan yoksunsun demektir gozu tok insanların kendini anlatmaya övmeye ihtiyacı olmaz bak ben kendimi anlattım mı sadece meslegimin olmadigini yazmişsın hangi meslegi yaptigimi söyledim onu da yazmazdım kendimi anlatmaya lüzum görmem senin gibi bi komşumuz var herkesin fikrine muhalefet eden laf sokmaya bayılan kendini övrn kocasıni da asagilayan size sadece uzuliyorum. Ne guzel sey sonradan görme olmayıp asil bi kız olmak ya iyi ki böyleyim 😅

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Dostum bir şeylerden yoksun olan tek insan sensin burada ezik hayallerini anlatıyorsun hayattaki tek hayalim böyle ezik şeyler olabilir zaten ancak Allah sana bir koca versin de hepimiz senden kurtulalım bütün erkeklerde Bir defol git ya milletin evde kalmış ezik kızıyla Ben mi uğraşacağım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Insanları aşağılama kompleksi seni kesin yaşlandırmıştır yüzüne bakilacak halin kalmamıstır benim gibi neseli bi kız olamadığın icin baya kudurdun hala kuduruyosun dimi😅😅 biz modern kadınlar evde kalma olayını aştık çoktan senin gibi ev kadınları kaçırmış bunu galiba biz ayaklarımızın üzerinde kendimiz duruyoruz ama daha da başarılı olalim daha da cok okuyalım derken senin gibi koca karılar önümüze taş koyuyo kıskanıyo çekemiyo evinde muge anlıyı izleyerek kudurmaya devam et sen

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Vallahi senin bu uzun ve ezik yazılarını daha fazla okumayacağım dediğim gibi İnşallah bir erkek seni riske girip alır hepimiz rahat ederiz ama seni kimsenin evine karı yapacağına inanmıyorum baba evinde

Yorumla
    • Buaskdegildenebeee
      Buaskdegildenebeee
      +1 yıl

Kocamın gözü dışarıya kaymasın , diye cümle kurup sonra evde kalmış kelimesinden sonra modernlik demek ahahaha baya güldüm. Eğitimci olduğuna emin misin. Vasat kokular geldi senden burnuma

Yorumla
  • meftunbiryolcu
    meftunbiryolcu Takip Et
    Xper 1 Yaş: 27
    +1 yıl

Abla o değilde sen niye millete saldırıyorsun adam akıllı cevap vermiş çoğu giyersen giy giymezsen giyme sana kalmış

2
    0 Yorumla
  • lavinya1023
    lavinya1023 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 22
    +1 yıl

Çok rahat olmak istiyosan bence sadece saten bir gecelik giy zaten yaz geldi🤷🏻‍♀️

2
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Geceleri giyerim arada. Ama ev içinde giymem

Yorumla
    • lavinya1023
      lavinya1023
      +1 yıl

Erkekleri etkilemek çok kolay olduğundan çok kapatmaya ak merak uyandıracak şekilde giyinmen yeterli bence 😅😅

Yorumla
  • SvLy95
    SvLy95 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

Eşin değil mi yap ne var ki bunda dışarıdakilere bakacağına sana baksın 😺

2
    15 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kocan da bulamadığın şeyleri dışarıdakilere bakarak gideriyorsun herhalde bu nasıl bir genişlik ya

Yorumla
    • SvLy95
      SvLy95
      +1 yıl

Evli değilim canım ben 🙂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bu düşünce tarzı ile evli olduğunda yapacaksın yani Kafa yapısı bu sendeki çünkü

Yorumla
    • SvLy95
      SvLy95
      +1 yıl

Senin zoruna giden durum nedir ilk önce onu bi öğren kendine mi yakıştırmıyosun bu kıyafetleri ya da özgüvensiz misin, adam seni bakımsız görmüş gözüne güzel görünmeni istiyo bana sitem edeceğine git eşine et 😂😂😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Benim eşim senin gibi ortaokul mezunu bir cahil değil sakin ol sen dışarıya bakmayı normal gören namussuzsun bu yüzden sana söyleyeceğim yani bunu yarın da kocan oldu mu başka erkeklerin altına toplar artık senin gibileri umarım soyun tükenir

Yorumla
    • SvLy95
      SvLy95
      +1 yıl

Senin eşin zaten beni pijamalı beğense giyin demez 😀 benim namusumun bekçisi ise sen değilsin hee sen çok namuslu olsan eşinle arandaki meseleyi buraya dökmezsin canım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Dostum benim eşimden bahsetmiyorum erkeklerin çoğu evde pijama giyiyor ama kadınlardan şıklık bekliyorlar Ben buna sinir oluyorum yoksa ben severim taytımı ait alırım yani ama ben bu düşünceye karşıyım bunu sana anlatamadıkça da sinirleniyorum

Yorumla
    • SvLy95
      SvLy95
      +1 yıl

Erkeklerin pek bi cazibeliği yoktur ki giyim anlamında geniş dolabı da yok ama şöyle bi durum var evet senden seksi kıyafetler giyinmesini isteyebilir fakat kendisi ter, pis kokuyorsa dişlerini fırçalamayıp senden istiyosa önce ona demelisin ki bi dön aynaya bak sonra beni eleştir o seni farklı görmek istiyorsa sende aynısını yap eşin sonucta aynı yastığa baş koyduğun insan içinden sanırım o paspal ben neden şık oluyorum diyosun sende şu şartı koy sen ne kadar kendine bakarsan bende kendime o şekilde bakıcam 🙂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kardeşim ben seni zihniyetine bir şey anlatamayacağım çok şükür keten şortlar var harika gömlek çeşitleri var çok güzel badi tişörtler var harika eşofman takımları var erkekleri çekici gösteren o kadar şey var ki ama onlar evde kareli pijama giyip kadınların pijamalarına laf ediyorlar kocaman göbekleri oluyor keltoş oluyorlar çoğu Türk erkeğinden bahsediyorum kendi işinden değil ama kadınlardan çok iyi şeyler bekliyorlar seste kadın olarak böyle deme çanak tutuyorsunuz hayatını göbekli ve keltoş iğrenç kıllı kocanı mutlu etmek için sana diyebilirsin ama ben bunu yapmayacağım o beni mutlu etmeye çalışsın

Yorumla
    • SvLy95
      SvLy95
      +1 yıl

Demek ki mutlu değilsin ayrıca seni eleştirenlere neden bu kadar önyargılısın bunu merak ediyorum sadece

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben mutluyum gayet ama benim çok acayip bir feminist damarım var eşimi öperek uyandırıyorum o da bana çok Sevgi davranıyor ama erkek kaybetme korkum yok o Beni kaybetmekten korkuyor genel olarak yani benim hoşuma gidiyor peşimden koşturmak bilmiyorum genellikle erkek peşinde koşuyor kadınlar ama benim böyle hoşuma gidiyor

Yorumla
    • SvLy95
      SvLy95
      +1 yıl

Bu feministlik değil bana göre kendine bi koruma kalkanı oluşturmuşsun seni eleştirenlere hakaret ediyosun senin erkeğin o sende onun kadınısın sevgili değilsiniz karı kocasınız bu normal bişey sen sanırım sana karışılmasın hoşlanmıyosun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Öyle mesela aşağıda bana giy tatlım kocişine falan gibi kibar sözler yazanların hepsine çok güzel cevap verdim ama sen gelip de dışarıdakilere bakacağını sana baksın bu nasıl bir cümle sen dışarıdakine bakması ne demek biliyor musun buna hiçbir şekilde haklı Yok ben evde çarşafla geçsem bile bakamaz

Yorumla
    • SvLy95
      SvLy95
      +1 yıl

7/24 yanında değilsin ki bakanda her türlü bakar açık da giyinsen bakımlı da olsan Rihannanın bile aldatıldıgı dünyada yaşıyoruz.. Adam sadece gözüne güzel görünmeni istemiş bunda pek bi sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Bi dene nasıl tepki veriyor bi gör merakta mı etmiyorsun 😅

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Can bakmaz demiyorum belki de bakıyordur bilemem bunu ama bu Hakkı değil diyorum yani bunu yapmaya hakkı yok bunun benimle alakası yok bakıyorsa zaten karaktersizdir benimle alakası yoktur diyorum anladın mı bundan bahsediyorum lütfen biraz kapasiteyi yükseltelim

Yorumla
  • Bukowski_ist
    Bukowski_ist Takip Et
    Master Yaş: 36
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.

senin yapman gerekeni kocan sana söylemiş ona rağmen ne yapmalıyım diyorsun :D

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Dostum kendisi çok iyi giyinmiyor evde ben niye giyiniyorum

Yorumla
    • Bukowski_ist
      Bukowski_ist
      +1 yıl

sende onu uyarmalısın

Yorumla
  • NiYaZiCaNvErDi
    NiYaZiCaNvErDi Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.

Denileni yapıp kocayı iyi bir masarfa sokmam gerekiyor 😂😂😂

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Abiye giyerek ev temizligi yapmanı bekliyor sanırım

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Erkekler zaten kafasız neyse dr bizim bu kadınlar da ne kadar bos beyinli empati yapmadan e sen de öyle ol yazmıslar pes

Yorumla
  • Benmaviiii
    Benmaviiii Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25
    +1 yıl

yine rahat edersin hemde koçişinin gönlü olur istedigi olur hayatınıza renk gelir kız

1
    0 Yorumla
  • kanka35
    kanka35 Takip Et
    Master Yaş: 38
    +1 yıl

DAHA ÖZEL GÖSTERİŞLİ ŞEYLER YAP ilgiçekici ol fanteziler geliştir biraz etkilenmek istiyor

0
    0 Yorumla
  • gümüşland
    gümüşland Takip Et
    Xper 1 Yaş: 22
    +1 yıl

Ee ne yapman gerektiğini eşin söylemiş zaten gidip öyle kıyafetler alıp giyin evde

0
    0 Yorumla
  • DanielBELL
    DanielBELL Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

kocan ilişkinizi ilk günki gibi olmasını istiyor sanırım

0
    0 Yorumla
  • pinkypink98
    pinkypink98 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27
    +1 yıl

Ev sonuçta senin konfor alanın. Bence buna karışmaması gerek.

0
    0 Yorumla
  • unripeman
    unripeman Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

Haklı. Ama unutma ki seninde ondan birşeyler isteme hakkın var.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Avrat dediğin ateşli gözlerle bakacak gözleri adeta alev çıkartacak kalçasını belli edecek erkeğe baktığında erkek nefes darlığı yaşayacak

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Erkek dediğin de öyle olmalı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Elbette erkek dediğinde böyle bir kızın karşısında odun gibi olamayacak iki tarafta istekli olursa zevk doruklara çıkacaktır

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Jsjdjdjdkdj

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ne oldu 😂

Yorumla
  • __ELfiDa25__
    __ELfiDa25__ Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38
    +1 yıl

Eşin istemiş demek ki öyle seviyor sende yap içinden geliyorsa

0
    0 Yorumla
  • deren2121
    deren2121 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 82%
    +1 yıl

Ay kıyamam napıcaksın ki?

3
    0 Yorumla
  • Mlee_sts
    Mlee_sts Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Hala napmalıyım diyo. Adam her seyi söylemiş aw

1
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yapmıyorum

Yorumla
    • Mlee_sts
      Mlee_sts
      +1 yıl

Neden

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kendisi evde pijama ile gezip bana neden pijama giyiyorsun diyemez

Yorumla
    • Mlee_sts
      Mlee_sts
      +1 yıl

Peki madem

Yorumla
  • hot_chocolate
    hot_chocolate Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 43%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.

Saten gecelik giy bari doğru diyor

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Zaten gecelik falan giymek istemiyorum

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Doğru diyor az seksi şeyler giyin işveli cilveli ol

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Emir cümlesi?

Yorumla
  • slowly33333
    slowly33333 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Arada bir öyle şeyler giymekten zarar gelmez

2
    0 Yorumla
  • Yesimcik__
    Yesimcik__ Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 57%
    +1 yıl

Seksi hiç mi biseyin yok

2
    0 Yorumla
  • varrohincco
    varrohincco Takip Et
    Guru Yaş: 87 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Kaç yaşında evleniyorsunuz 13 mu 😂

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

22

Yorumla
    • varrohincco
      varrohincco
      +1 yıl

18 24 yaş yazıyor anlattığım olay sanki 10 yıllık hikaye gibi 🤣

Yorumla
    • varrohincco
      varrohincco
      +1 yıl

Anlattigin

Yorumla
  • Sınanreıs12
    Sınanreıs12 Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 86%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Kocan tam abaza bir o çocuğu

0
    5 Yorumla
    • xdlxdlxdlxdl
      xdlxdlxdlxdl
      +1 yıl

Yabancıya değil karısına diyor kanka belki dışarıdakilere heveslenmemek için karısına istiyor

Yorumla
    • Coraline-0
      Coraline-0
      +1 yıl

ne alakaa nee adam karısından istemesin mii

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

@xdlxdlxdlxdl ya şu cümleyi bir kadın kuruyor ya çıldırıyorum desene sen kocan olduğu zaman başka erkeklere hevesleneceksin kocanda olmayan şeyler için ne kadar genişsin ya

Yorumla
    • Sınanreıs12
      Sınanreıs12
      +1 yıl

Herkese cevap veriyorum en basit haliyle iyi dinleyin. Şimdi bu adam karısının daha güzel gözükmesini hatta daha açık giyinmesini istiyor, dolayısıyla bu da daha seksi olmasını istiyor demek. Bu da kadına sadece seks objesi gözüyle bakıyor demek. Yani kocasının gözünde bu kadının bir seks oyuncağından tek farkı canlı bir insan olması.

Yorumla
    • Sınanreıs12
      Sınanreıs12
      +1 yıl

Yeterince iyi anlatabildim mi

Yorumla
  • Trilogy588
    Trilogy588 Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 97%
    +1 yıl

Güzel giyinin eşime bunu söyletmem

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kendisi de güzel giyiniyor biri

• AkrepDunyası
    AkrepDunyası Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

libidosunu dusuruyorsun demek

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yoo

Yorumla
    • AkrepDunyası
      AkrepDunyası
      +1 yıl

veya senın lıbıdon dusuk

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Kesinlikle sözünü dinle ve mutlu ol.

3
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Senin sözünü dinlemem tavsiye alırım o kadar

Yorumla
  • akincan1234
    akincan1234 Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 73%
    +1 yıl

g.. tünü başını aç demiş işte

1
    0 Yorumla
  • Aysee2001
    Aysee2001 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Öyle dediyse öyle ol nolcak sanki

1
    0 Yorumla
  • Cenk3501
    Cenk3501 Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 77%
    +1 yıl

Ne tür şeyler giyiniyorsun ki

0
    0 Yorumla
  • romantikseraeri
    romantikseraeri Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 35%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.

Adam evde seni Seksi göemwk sana yükselmwk iatiyor

0
    0 Yorumla
  • İlhann06
    İlhann06 Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 96%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.

Kocan seni seksi bulmak ister

0
    0 Yorumla
  • merakettimmişte
    merakettimmişte Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl

kocan diyorsa sende arada öyle giyin o hâlde

0
    0 Yorumla
  • Badboyalways
    Badboyalways Takip Et
    Bilge Yaş: 37 , eic 92%
    +1 yıl

Istemesi normal arada yap bari gönlü olsun.

0
    0 Yorumla
  • Batuhansolmaz
    Batuhansolmaz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 68%
    +1 yıl

İlgilenmeni istiyo olabilir

0
    0 Yorumla
  • HBsrr
    HBsrr Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 43%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Ayıcıklı pijama ne çocuk musun itici geldi bana

0
    0 Yorumla
  • emrecn34
    emrecn34 Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 76%
    +1 yıl

Güzel giyinmelisin tatlı kokular

0
    0 Yorumla
  • KırıKMerdane
    KırıKMerdane Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 63%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Onun dediğini bi dene

0
    0 Yorumla
  • İndeepth
    İndeepth Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 67%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.

Eylemi fitilleyecek demiş.

0
    0 Yorumla
  • Akrep11
    Akrep11 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 73%
    +1 yıl

Adam istiyor demek ki

0
    0 Yorumla
  • öküzruhluponçik
    öküzruhluponçik Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

güzel giyinmelisin :d

0
    0 Yorumla
  • çok_yaramazınız
    çok_yaramazınız Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 51%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 13,4b cevap paylaştı.

dediğini yap güzel giyin dikkat çek aklını uçur

0
    0 Yorumla
  • Engin28
    Engin28 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.

Mini şort tayt askılı ipli vs

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (72)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kocam bana evde güzel giyin dedi. Sizce ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kocam bana evde daha şık giyinsen diyor? 12 cevap verildi
Kocam geceliklerimi giyiyor ne yapmalıyım? 21 cevap verildi
Sadece kocama süslü ve cekici giyinmek istiyorum? 8 cevap verildi
Kocam bana bir kıyafet almış çok açık evde giy diyor? 19 cevap verildi
Kocam bana bi kıyafet almış çok açık evde giy diyor? 19 cevap verildi
Tesettürlüyüm, kocam evde açık saçık giyinmemi istiyor? 234 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Saçlarınızın doğal rengini seviyor musunuz?
  • Renklerin cinsiyeti var mı, pembe kız rengi mavi erkek rengi mi gerçekten?
  • İnstagramda tatile çıkıp belgesel çeker gibi her yeri çekip anlatan storyler atan kişiler hakkında ne düşünüyorsunuz😅?
  • Yasadıgınız yerde deniz var mı?
  • İnsanlarda ilk dikkat ettiğiniz özellik nedir?
  • Sağlıklı içecekler içince kendinizi sağlıklı hissediyor musunuz?
  • En kolay ev işi nedir?
  • Bir insanın size neler kattığına mı neler götürdüğüne mi bakarsınız?
  • Aşk için savaşmak mı, vazgeçmek mi?
  • Ne sıklıkla karpuz yiyorsunuz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨