AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
107Cevap
Bu erkekler bazen çok boş çok gereksiz oluyor boş yapmış işte
Evde ikimizden başkası yoksa neden rahat edemiyorsun
alsın giy sende adam sexsi istiyor devamlı dikicek heralde 😂😂
çıplak ayak gez oje sür şort giy askılı giy ne biliyim :D
söylemiş işte adam ne yapacağını. daha kadınsı görmek istiyor seni demekki
bence haklı olabilir adam görsel şov arıyor gözleri. dışarıda bakmasındansa eşinden istemesi gayet doğal.
Bakmaya zaten Hakkı olamaz eşi evde çarşaf giyse yine de Hakkı olamaz böyle bir şey yok ne yani sen iyi giyinmiyorsun ya da karına güzel şeyler giyinmiyorsun karın başka erkeklere bakacak mı az bir şey ne
neden çemkiriyorsunki. evde çoluk çocuk yoksa giy ne olcak yani eşin sonuçta. sen istediğin kadar strech giy bakacak adam yine bakar dışarıda. kadın eşi için süslenir eşi için giyinir. abartılacak mevzu değilki
Sen doğulu falan mısın kadın eşi için süslenir eşi için giyinir ne ya gerçekten senin gibi cahille konuşmak istemiyorum git buradan
Ben doğma büyüme iç anadolu bölgesinin göbeğinde yaşıyorum. Aslımda neslimde kütüğümde belli. senin kendini üstün görme , eşini sadece para babası olarak görerek yaşaman, adamın özel isteklerine cevap verememen senin bağnaz bir şekilde hayat yaşadığına delalet eder. ayrıca doğu insanı senin gibilerden kat be kat efendi ve saygıdeğerdir. cehalet sende kendini daha iyi gösteriyor. adam sanki sana çıplakmı gez dedi, bikini ilemi gez dedi. tayt+cropped istemiş. git kafa yapını değiştir. biraz eşine ayak uydur teyze.
Ben çalışan bir kadınım beyninde kurma. seni. Ciddiye almam bile hata
benimde çalıştırdığım personellerim var. çalışmak ya da çalıştırmak bağlayıcı bir unsur değil. siz hayatınızı bildiğiniz gibi yaşayın.
Fantezi düşünüyor. <3
Yabanci değilsiniz birbirinize adam makul bisey istemiş
Evde özenli giyine bilirsin ama rahatını bozmayacak şekilde. Tayt filan bence rahatsız sen eşofman filan giy. Hep temiz ol temiz kok. Seksi gözükmeni istiyorsa gecelikler al gece giyersin tabi sen de istiyorsan.
Kendi güzel giyiniyor mu? Senden bunu bekliyorsa o da böyle yapmalı. Sen de ondan iste bakalım ne diyecek.
Kısa şort ve sudyen giymeden farklı renklerde askılı ile dur. Hem rahat hemde seksi olursun onun gözünde.
Bence olması gereken bu , hem erkek hem kadın birbirine karşı herzaman bakımlı , temiz , ve cezbedici olmalılar , sağlık evlilikte cinsellik ve birbirini arzulama çok önemlidir çünkü 🐥
Guzel giyin sende kocan alalimndemis. bunun nesini soruyosun
İstemem
Kendin için kendine bakım yap öncelikle zaten eşin seni beğenmiş olacaktır
Kardeşim ben zaten bakımlarını temizliğime dikkat ediyorum saçlarıma bakım yapıyorum amma velakin evde üzerime pijama giymek istiyorum
En doğal hakkın zaten kendine de baktığını söylüyorsun eee eşinin derdi ne daha bulmuşta beğenmiyor birde senin gibi birini. Aklı kıt biri olmalı her halde
Ablacım, seni çok güzel buluyor. Eğer sem böyle giyinirsen oda senin için özel giyinmeye başlayacaktır.
Eğer kocanın başka kadınlara bakmasını istemiyorsanız istenilen kıyafetleri alın ve giyin.
Vallahi biz de bir sürü erkeğe bakıyoruz bir sürü erkekle olan bizim kocamız da yok kusura bakmasın biz de ona mı diyoruz
E bir zahmet istediğiniz bir iki parça da ona alın. Sizi anlar ve giyer
O da bana alabilir
Mantıklı... Ona " sen bana görmek istediğin kıyafekleri al ben de sana alayım" diye bir öneride bulunabilirsiniz
Yapmalısın. Bak eşim yapmıyor. Yapn kadınlara aklım kayıyor
Sende olan eksiklerde de karının gözü başkalarına kayıyor mesela genç yakışıklı kaslı kel olmayan göbekli olmayan erkeklere de karının gözünün kaydına eminim
İsteklerini aldım ondan. Kaslı ol deseydi spor yapardım. Konuşmak önrmli. Eşin ne istediğini söylemiş. Çabalaması sana düşer. Göbek yok. Kel değilim. Saç dökülmesi için çabalamamı istedi. Çabaladım. Göbek olmasın dedi çabaladım. Kaslı değilim dedim. boş ver sevmiyorum dedi
Kafana göre.
Ben ilerde bunu söylemesine bile firsat vermiycem gözü benden baskasını görmesin her baktığında aşkla baksın diye ;)
Hayır tam tersi ben okudum oğretmenim ayrıca yazdığımda kötü bisey mi var anlayamadım kadın esine güzel gözukmek ister bende bunu yapacagimi soyledim sen neden bu kadar kendi uzerine alındın
Ben öğretmen falan değilsin yazdığında kötü bir şey var sen bir erkeğin evde eşi bakımsızsa dışarıya bakmasını normal görüyorsun ve hayatta tek amacın kocanı eve bağlamak olduğunu söylüyorsun Yani bu şekilde mantıklı bir insan değilsin çok kötü şeyler var bu kızlarımızı böyle düşürmemeliyiz ya sen bir erkek için mi yaşıyorsun bırak o senin için böyle çabalasın bırak o senin gözünü kendine çekmeye çalışsın az bir şey ağır ol ağır ağır kızların değeri var
Ben kendi üzerime niye alınayım tatlım bunu benim gayet güzel bir evlilik hayatım var benim ağzımdan bir çıkan lafı kocam ikiletmiyor çünkü ağır bir kadınım ne dersem yapar benden çekinir bana istediğini söyleyemez çünkü ağır bir insanım niye alınayım bunu kendi üstüme basit gibi ben onu elimde tutmaya çalışmıyorum o beni elinde tutmaya çalışıyor bu farkı senin anlayabilecek
Birincisi saygı ve statüsü olan güzel bi meslegim var ögretmenlik senin yazdıgın gibi biri degilim ikincisi insanların farkli fikirleri görüşleri bakış açıları olabilir kendinden farklı bi görüşte olan birini görünce vaaay senin soyun tülensin demek özgüvensizlik kendini ifade edemiyosun
Ne güzel umarım cok daha mutlu olursunuz seni tanımıyorum neden kötülüğünü isteyim her ne kafar hakaret etmis olsan da bana. Evli degilim ama evlenince olur ya ben ne kadar ağır olgun bi kadın da olsam gözu dısarıya kaymasın diye güzel bakımlı olmaktan bahsettim. Kontrolün sadakat üzerinde hicbi etkisi yok
Ben de sana diyorum ki demek ki kocan bakımsız olsa sen başka erkeklere bakacaksın bir öğretmen böyle düşünmez Bir eğitimci böyle düşünmez sen sanıyorsun ki sen bakımınla alakalı kocanın bir yere bakması hayır onun karakteriyle alakalı.
Ya şu yazdıklarına dönüp bi baksana niye delirdin bu kadar😅 tamam senden değerlisi yok bu sadece benim fikrimdi bakimlı olunca belki yine kayacak dısarı napabilirim ki sadece bunu yapacagimi soyledim
Dostum ben tabii ki de deliriyorum bizim kadınlarımızın bu kadar basit olmasına deliriyorum gerçekten deliriyorum çok sinirleniyorum sizin bu kadar basit olmanız erkekleri bu kadar düşünmeniz beni çok sinirlendiriyor çünkü sizin erkeklerin gözünde değeriniz yok yani bu beni sinirlendiriyor gerçekten
Bende senin gibi kendini bisey sanan tipsiz kadınlara deliriyorum aşık olduğum erkek benim için tabi önemlidir seninkini bilemem ama ben sevgilimi sevip önemsemekle kendi degerimden bişey eksiltmem ama senin gibiler erkege köpek muamelesi yapar onun isteklerine buruk kıvırır o adam beni seviyosa cocugumun babasıysa neden önemsemeyim. Neyse sana çiçekli donunla başarılar
Öğretmene bak tipsiz diyor 😅😅 172 boyunda 59 kilo yeşil gözlü beyaz tenli göçmen bir kadınım... Bana boş şeylerden bahsetme benim kocamda benim için değerli öperek uyandırırım. Ama kölesi gibi davranmam. O beni kaybetmekten korksun ben niye onu kaybetmiyim diye kendimi köle yapayım? Eşim bana , kıymet verir bende ona veririm ama kölesi olmam beni aldatmasın diye içimden gelmeyebi yapmam
Bi psikolojik destek al belli ki mutsuzsun burada yorum yapan kisilere hep saldırmışsın üzüldüm senin adına
Ayrıca ben soru daha farkındaysan sen bana nasıl bunu dersin gibi bir şey kocama çemkirmedim yani fikrini önemsediğim için buraya sordum bağırmadım ona kötü davranmadım normal karşıladım bu isteğini Bir de buraya danışmak istedim ama velakin Ben bunu kocam başkasına bakmasın diye yapmadım ki ya da giyersen bu yüzden değil ki sadece ilişkimiz canlı dursun diye sen bunu çok yanlış anlamışsın
burada böyle kendini anlatıyosan kesin bunlardan yoksunsun demektir gozu tok insanların kendini anlatmaya övmeye ihtiyacı olmaz bak ben kendimi anlattım mı sadece meslegimin olmadigini yazmişsın hangi meslegi yaptigimi söyledim onu da yazmazdım kendimi anlatmaya lüzum görmem senin gibi bi komşumuz var herkesin fikrine muhalefet eden laf sokmaya bayılan kendini övrn kocasıni da asagilayan size sadece uzuliyorum. Ne guzel sey sonradan görme olmayıp asil bi kız olmak ya iyi ki böyleyim 😅
Dostum bir şeylerden yoksun olan tek insan sensin burada ezik hayallerini anlatıyorsun hayattaki tek hayalim böyle ezik şeyler olabilir zaten ancak Allah sana bir koca versin de hepimiz senden kurtulalım bütün erkeklerde Bir defol git ya milletin evde kalmış ezik kızıyla Ben mi uğraşacağım
Insanları aşağılama kompleksi seni kesin yaşlandırmıştır yüzüne bakilacak halin kalmamıstır benim gibi neseli bi kız olamadığın icin baya kudurdun hala kuduruyosun dimi😅😅 biz modern kadınlar evde kalma olayını aştık çoktan senin gibi ev kadınları kaçırmış bunu galiba biz ayaklarımızın üzerinde kendimiz duruyoruz ama daha da başarılı olalim daha da cok okuyalım derken senin gibi koca karılar önümüze taş koyuyo kıskanıyo çekemiyo evinde muge anlıyı izleyerek kudurmaya devam et sen
Vallahi senin bu uzun ve ezik yazılarını daha fazla okumayacağım dediğim gibi İnşallah bir erkek seni riske girip alır hepimiz rahat ederiz ama seni kimsenin evine karı yapacağına inanmıyorum baba evinde
Kocamın gözü dışarıya kaymasın , diye cümle kurup sonra evde kalmış kelimesinden sonra modernlik demek ahahaha baya güldüm. Eğitimci olduğuna emin misin. Vasat kokular geldi senden burnuma
Abla o değilde sen niye millete saldırıyorsun adam akıllı cevap vermiş çoğu giyersen giy giymezsen giyme sana kalmış
Çok rahat olmak istiyosan bence sadece saten bir gecelik giy zaten yaz geldi🤷🏻♀️
Geceleri giyerim arada. Ama ev içinde giymem
Erkekleri etkilemek çok kolay olduğundan çok kapatmaya ak merak uyandıracak şekilde giyinmen yeterli bence 😅😅
Eşin değil mi yap ne var ki bunda dışarıdakilere bakacağına sana baksın 😺
Kocan da bulamadığın şeyleri dışarıdakilere bakarak gideriyorsun herhalde bu nasıl bir genişlik ya
Evli değilim canım ben 🙂
Bu düşünce tarzı ile evli olduğunda yapacaksın yani Kafa yapısı bu sendeki çünkü
Senin zoruna giden durum nedir ilk önce onu bi öğren kendine mi yakıştırmıyosun bu kıyafetleri ya da özgüvensiz misin, adam seni bakımsız görmüş gözüne güzel görünmeni istiyo bana sitem edeceğine git eşine et 😂😂😂
Benim eşim senin gibi ortaokul mezunu bir cahil değil sakin ol sen dışarıya bakmayı normal gören namussuzsun bu yüzden sana söyleyeceğim yani bunu yarın da kocan oldu mu başka erkeklerin altına toplar artık senin gibileri umarım soyun tükenir
Senin eşin zaten beni pijamalı beğense giyin demez 😀 benim namusumun bekçisi ise sen değilsin hee sen çok namuslu olsan eşinle arandaki meseleyi buraya dökmezsin canım
Dostum benim eşimden bahsetmiyorum erkeklerin çoğu evde pijama giyiyor ama kadınlardan şıklık bekliyorlar Ben buna sinir oluyorum yoksa ben severim taytımı ait alırım yani ama ben bu düşünceye karşıyım bunu sana anlatamadıkça da sinirleniyorum
Erkeklerin pek bi cazibeliği yoktur ki giyim anlamında geniş dolabı da yok ama şöyle bi durum var evet senden seksi kıyafetler giyinmesini isteyebilir fakat kendisi ter, pis kokuyorsa dişlerini fırçalamayıp senden istiyosa önce ona demelisin ki bi dön aynaya bak sonra beni eleştir o seni farklı görmek istiyorsa sende aynısını yap eşin sonucta aynı yastığa baş koyduğun insan içinden sanırım o paspal ben neden şık oluyorum diyosun sende şu şartı koy sen ne kadar kendine bakarsan bende kendime o şekilde bakıcam 🙂
Kardeşim ben seni zihniyetine bir şey anlatamayacağım çok şükür keten şortlar var harika gömlek çeşitleri var çok güzel badi tişörtler var harika eşofman takımları var erkekleri çekici gösteren o kadar şey var ki ama onlar evde kareli pijama giyip kadınların pijamalarına laf ediyorlar kocaman göbekleri oluyor keltoş oluyorlar çoğu Türk erkeğinden bahsediyorum kendi işinden değil ama kadınlardan çok iyi şeyler bekliyorlar seste kadın olarak böyle deme çanak tutuyorsunuz hayatını göbekli ve keltoş iğrenç kıllı kocanı mutlu etmek için sana diyebilirsin ama ben bunu yapmayacağım o beni mutlu etmeye çalışsın
Demek ki mutlu değilsin ayrıca seni eleştirenlere neden bu kadar önyargılısın bunu merak ediyorum sadece
Ben mutluyum gayet ama benim çok acayip bir feminist damarım var eşimi öperek uyandırıyorum o da bana çok Sevgi davranıyor ama erkek kaybetme korkum yok o Beni kaybetmekten korkuyor genel olarak yani benim hoşuma gidiyor peşimden koşturmak bilmiyorum genellikle erkek peşinde koşuyor kadınlar ama benim böyle hoşuma gidiyor
Bu feministlik değil bana göre kendine bi koruma kalkanı oluşturmuşsun seni eleştirenlere hakaret ediyosun senin erkeğin o sende onun kadınısın sevgili değilsiniz karı kocasınız bu normal bişey sen sanırım sana karışılmasın hoşlanmıyosun
Öyle mesela aşağıda bana giy tatlım kocişine falan gibi kibar sözler yazanların hepsine çok güzel cevap verdim ama sen gelip de dışarıdakilere bakacağını sana baksın bu nasıl bir cümle sen dışarıdakine bakması ne demek biliyor musun buna hiçbir şekilde haklı Yok ben evde çarşafla geçsem bile bakamaz
7/24 yanında değilsin ki bakanda her türlü bakar açık da giyinsen bakımlı da olsan Rihannanın bile aldatıldıgı dünyada yaşıyoruz.. Adam sadece gözüne güzel görünmeni istemiş bunda pek bi sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Bi dene nasıl tepki veriyor bi gör merakta mı etmiyorsun 😅
Can bakmaz demiyorum belki de bakıyordur bilemem bunu ama bu Hakkı değil diyorum yani bunu yapmaya hakkı yok bunun benimle alakası yok bakıyorsa zaten karaktersizdir benimle alakası yoktur diyorum anladın mı bundan bahsediyorum lütfen biraz kapasiteyi yükseltelim
senin yapman gerekeni kocan sana söylemiş ona rağmen ne yapmalıyım diyorsun :D
Dostum kendisi çok iyi giyinmiyor evde ben niye giyiniyorum
sende onu uyarmalısın
Denileni yapıp kocayı iyi bir masarfa sokmam gerekiyor 😂😂😂
Abiye giyerek ev temizligi yapmanı bekliyor sanırım
Erkekler zaten kafasız neyse dr bizim bu kadınlar da ne kadar bos beyinli empati yapmadan e sen de öyle ol yazmıslar pes
yine rahat edersin hemde koçişinin gönlü olur istedigi olur hayatınıza renk gelir kız
DAHA ÖZEL GÖSTERİŞLİ ŞEYLER YAP ilgiçekici ol fanteziler geliştir biraz etkilenmek istiyor
Ee ne yapman gerektiğini eşin söylemiş zaten gidip öyle kıyafetler alıp giyin evde
kocan ilişkinizi ilk günki gibi olmasını istiyor sanırım
Ev sonuçta senin konfor alanın. Bence buna karışmaması gerek.
Haklı. Ama unutma ki seninde ondan birşeyler isteme hakkın var.
Avrat dediğin ateşli gözlerle bakacak gözleri adeta alev çıkartacak kalçasını belli edecek erkeğe baktığında erkek nefes darlığı yaşayacak
Erkek dediğin de öyle olmalı
Elbette erkek dediğinde böyle bir kızın karşısında odun gibi olamayacak iki tarafta istekli olursa zevk doruklara çıkacaktır
Jsjdjdjdkdj
Ne oldu 😂
Eşin istemiş demek ki öyle seviyor sende yap içinden geliyorsa
Ay kıyamam napıcaksın ki?
Hala napmalıyım diyo. Adam her seyi söylemiş aw
Yapmıyorum
Neden
Kendisi evde pijama ile gezip bana neden pijama giyiyorsun diyemez
Peki madem
Saten gecelik giy bari doğru diyor
Zaten gecelik falan giymek istemiyorum
Doğru diyor az seksi şeyler giyin işveli cilveli ol
Emir cümlesi?
Arada bir öyle şeyler giymekten zarar gelmez
Seksi hiç mi biseyin yok
Kaç yaşında evleniyorsunuz 13 mu 😂
22
18 24 yaş yazıyor anlattığım olay sanki 10 yıllık hikaye gibi 🤣
Anlattigin
Kocan tam abaza bir o çocuğu
Yabancıya değil karısına diyor kanka belki dışarıdakilere heveslenmemek için karısına istiyor
ne alakaa nee adam karısından istemesin mii
@xdlxdlxdlxdl ya şu cümleyi bir kadın kuruyor ya çıldırıyorum desene sen kocan olduğu zaman başka erkeklere hevesleneceksin kocanda olmayan şeyler için ne kadar genişsin ya
Herkese cevap veriyorum en basit haliyle iyi dinleyin. Şimdi bu adam karısının daha güzel gözükmesini hatta daha açık giyinmesini istiyor, dolayısıyla bu da daha seksi olmasını istiyor demek. Bu da kadına sadece seks objesi gözüyle bakıyor demek. Yani kocasının gözünde bu kadının bir seks oyuncağından tek farkı canlı bir insan olması.
Yeterince iyi anlatabildim mi
Güzel giyinin eşime bunu söyletmem
Kendisi de güzel giyiniyor biri
libidosunu dusuruyorsun demek
Yoo
veya senın lıbıdon dusuk
Kesinlikle sözünü dinle ve mutlu ol.
Senin sözünü dinlemem tavsiye alırım o kadar
g.. tünü başını aç demiş işte
Öyle dediyse öyle ol nolcak sanki
Ne tür şeyler giyiniyorsun ki
Adam evde seni Seksi göemwk sana yükselmwk iatiyor
Kocan seni seksi bulmak ister
kocan diyorsa sende arada öyle giyin o hâlde
Istemesi normal arada yap bari gönlü olsun.
İlgilenmeni istiyo olabilir
Ayıcıklı pijama ne çocuk musun itici geldi bana
Güzel giyinmelisin tatlı kokular
Onun dediğini bi dene
Eylemi fitilleyecek demiş.
Adam istiyor demek ki
güzel giyinmelisin :d
dediğini yap güzel giyin dikkat çek aklını uçur
Mini şort tayt askılı ipli vs