Moda & Stil Sünnet düğünü için çok mu abartı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Kuzenimin oğlunun sünnet düğünü var Eylül'de bu elbise çokmu abartı olur acaba ya da ne tarz bi elbise almalıyım Sünnet düğünü için çok mu abartı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
DuruHanımcık Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl sünnet olacak çocuğa zorluk çıkarma bence bunu giyerek :D :D 3 0 Yorumla
AsabiÖküz Takip Et Master Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Ben çıplaklığı itici buluyorum O yüzden bunun yerineUzun elbise giymeni tavsiye ederim Ama senin tercihin tabi 0 0 Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Güzel elbise arkası çok iimiş. Yani bilemiyorum abartı durmuyo ama salonda mı yapılcak? 1 0 Yorumla
escinselbiri Takip Et Xper 6 Yaş: 63 , eic 100% +1 yıl sunnet dugunune degil baska bir dugune gidiyorsun belli ki 0 1 Yorumla escinselbiri +1 yıl sen daha cok insanlari tahrik etmek icin giyeceksin belli Yorumla
Rookie_99 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Too normal. Güzel elbiseymiş. Bu elbise ile görmek isterdim seni :)) 0 0 Yorumla
Öylesine1üye Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Güzel olmak hiç bir zaman abartı olamaz :) beğendim 0 0 Yorumla
TheBerto Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 47% +1 yıl E herhalde abartlı balo kıyafeti gibi bir şey bu :d 0 0 Yorumla
_Bendis-_- Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Güzelmiş ama başka renk olsa daha güzel olur sanki.. bu renk basit kılmış elbiseyi 0 2 Yorumla Reisaga55 +1 yıl @duruhanimcik sence bir erkek sünnet olmalı mı Yorumla Reisaga55 +1 yıl Bence de zorluk çıkar yeni sünnet olmuş çocuk tahrik olur Yorumla
cenkalmanya1 Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl la oglum turkıyede kac kadının fızıgı bu kıyafetı kaldırır he dolgun gogus ınce bel genıs kalca kac kadnda var KONUSTURMA SIMDI ılgı amaclı sacma paylasım 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Zaten fiziğim aynı kalcam geniş göğüslerim 85 b belimde ince Yorumla cenkalmanya1 +1 yıl zıyaaaa Yorumla cenkalmanya1 +1 yıl zıyaaaa bıraz ufak at muhabbet kusu da yesın dhahsdha uan zıya bır de fotodakı gıbıyım demez mı ULA HARBI SAKACISINIZ SIZ Yorumla cenkalmanya1 +1 yıl kendınızı bıle kandırmıssınız Yorumla
Hendestra Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Sünnetçi yi baştan mı çıkaracaksın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Abartna Yorumla Hendestra +1 yıl Abartı kıyafet seçimi Yorumla
MacHardworker Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl Sünnet bahane, görünüşüm şahane olsun diyossuun :D 0 0 Yorumla
ecstasy11 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 79% +1 yıl adamın seyı kalkar daha ıyı keser sunnetci :) 0 0 Yorumla
Yamaç3553 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Güzel güzel yerine göre de günlük giy 0 0 Yorumla
lovbdy Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Gayet normal ugun bir elbise 0 1 Yorumla lovbdy +1 yıl Arkadan bakinca biraz açık gibi Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Sırt kısmı biraz abartılı gibi duruyor. 0 0 Yorumla
Terazideli Takip Et Guru Yaş: 49 +1 yıl pipisi kesiliyor diye bu kadar sevinmene anlamadım 0 0 Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,8b cevap paylaştı. Ya mevlütlü yapıcaz diyorum okumalı, mevlütlü 0 0 Yorumla
meraklıoğlann Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Çocuğun dikişlerini zorlayacak şeyler giymeyin 0 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bune aga partiyemi gidiyon sgjf 0 0 Yorumla
Esmergenc41 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Eskidenmiş o abartmalar gayet iyi 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı. Normal düğün kiyafeti bu 0 0 Yorumla
serdarcihan5 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. çok seksi 0 0 Yorumla
Derman034 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 550 cevap paylaştı. Normal elbise 0 0 Yorumla
AtHırsıȥı Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Çok abartılı, sünnetçiye yörüngeyi şaşırttırırsın 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bence güzel 0 0 Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 407 cevap paylaştı. Gecelik gibi 0 0 Yorumla
ErayCsrr Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Gelinlik giy 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Haha komik mj Yorumla ErayCsrr +1 yıl Yooo Yorumla ErayCsrr +1 yıl Gelinnn olmuş gidiyorsunnnnnn beyaz kefennnn giyiyorsunnnn kimseee bilmez görmezzz amaaaaaaaa sen adın gibiiii biliyorsunnnnnn Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bence güzel 0 1 Yorumla Reisaga55 +1 yıl Sence bir erkek sünnet olmalı mı @trilogy588 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
sünnet olacak çocuğa zorluk çıkarma bence bunu giyerek :D :D
Ben çıplaklığı itici buluyorum
O yüzden bunun yerine
Uzun elbise giymeni tavsiye ederim
Ama senin tercihin tabi
Güzel elbise arkası çok iimiş. Yani bilemiyorum abartı durmuyo ama salonda mı yapılcak?
sunnet dugunune degil baska bir dugune gidiyorsun belli ki
sen daha cok insanlari tahrik etmek icin giyeceksin belli
Too normal. Güzel elbiseymiş. Bu elbise ile görmek isterdim seni :))
Güzel olmak hiç bir zaman abartı olamaz :) beğendim
E herhalde abartlı balo kıyafeti gibi bir şey bu :d
Güzelmiş ama başka renk olsa daha güzel olur sanki.. bu renk basit kılmış elbiseyi
@duruhanimcik sence bir erkek sünnet olmalı mı
Bence de zorluk çıkar yeni sünnet olmuş çocuk tahrik olur
la oglum turkıyede kac kadının fızıgı bu kıyafetı kaldırır he dolgun gogus ınce bel genıs kalca kac kadnda var KONUSTURMA SIMDI ılgı amaclı sacma paylasım
Zaten fiziğim aynı kalcam geniş göğüslerim 85 b belimde ince
zıyaaaa
zıyaaaa bıraz ufak at muhabbet kusu da yesın dhahsdha uan zıya bır de fotodakı gıbıyım demez mı ULA HARBI SAKACISINIZ SIZ
kendınızı bıle kandırmıssınız
sünnete bu kıyafet ne alaka gece kulübüne mi gidiyorsun
Sünnetçi yi baştan mı çıkaracaksın
Abartna
Abartı kıyafet seçimi
Giyilir akşam eğlencede
Evet çok dikkat çeker
Parti elbisesi bence :)
Sen sünnet olacaksan ideal.
asddsa yataga gırmicen sünnete gitcen
abartı değil de begenemedim
Güzel ama sırt kısmı keşke düz olsaymış.
Sünnet bahane, görünüşüm şahane olsun diyossuun :D
adamın seyı kalkar daha ıyı keser sunnetci :)
Güzel güzel yerine göre de günlük giy
Gayet normal ugun bir elbise
Arkadan bakinca biraz açık gibi
Sırt kısmı biraz abartılı gibi duruyor.
pipisi kesiliyor diye bu kadar sevinmene anlamadım
Ya mevlütlü yapıcaz diyorum okumalı, mevlütlü
Çocuğun dikişlerini zorlayacak şeyler giymeyin
Bune aga partiyemi gidiyon sgjf
Hayır baya güzelmiş elbise
abartımı pardon bence basit
Eskidenmiş o abartmalar gayet iyi
Normal düğün kiyafeti bu
Hayır
Değil
Asiri abarti
biraz abartı gibi
Yazlık pastel
Değil
çok seksi
Elbis güzel değil
Normal elbise
Çok abartılı, sünnetçiye yörüngeyi şaşırttırırsın
Olsun ama güzel.
Bence güzel
Bu fizik var mı
Gecelik gibi
Çok abartı
hayır güzelmiş.
Fazla abartı bence kanka
Gelinlik giy
Haha komik mj
Yooo
Gelinnn olmuş gidiyorsunnnnnn beyaz kefennnn giyiyorsunnnn kimseee bilmez görmezzz amaaaaaaaa sen adın gibiiii biliyorsunnnnnn
Değil
Bence güzel
Sence bir erkek sünnet olmalı mı @trilogy588
Normal
Mini etek bu