Düğün için sizce bunlar nasıl, çok mu abartı?

Kuzenin düğünü için abartı olur mu? (Sadece elbise ve ayakkabı)
Elbise çok hoş zaten kumaşları bende seviyroum düğün için de gayet hoş duruyor ama ayakkabı gerçekten olmamış djdjdjdj😂 önü taşlı ayakkabılar var onlardan olabilir gümüş güzel gider bej gider zaten elbisen de taş falan yok sade altına ayakkabı seçerken sıkıntı yaşamazsın hatta bulabilirsem atayım
Bu linkdeki ayakkabıların farklı çeşitleri de var ama bunlar çok hoş olur ki zaten aynı renk şal yapacaksan altına siyah topuklu bile olur o ilk attigimin siyahi ama gümüş detaylisi öyle düşün
Buraya link atılmıyormş herhalde😂özelden atarım
Evet link gelmedi ben de farklı bir ayakkabı alıp şalı aynı renk almayı düşündüm sanırım öyle daha iyi olur
Evet aynı renk şal kullanman bütünlük sağlıyor çok hoş durur
Niyeyse ben size mesaj atamıyorum 1xper olduğum ickn sanırım siz deneyin birde 🤔neden olduğunu anlayamadım
Tamam mesaj atıyorum hemen☺️
Elbise hışır hişir ve kötü görünüyor kapalı giyim için daha zarif duran modeller var bu üzgünüm ama çok kotu rengi beni benden aldı rengi denkotu hep siyah giymek zorunda değiliz düğün vs için ama bu renk de olmamış ve kuzu hele hele i ayakkabı takoz gibi langidi langidi bununda yürümek ayrı oynamak ayrı dert güzel değil
Ben normalde hep siyah giyerim ilk defa renkli giyinmek istemiştim çünkü herkes düğüne mi geldin yoksa cenazeye mi diye soruyor kumaşı saten kumaş siz sanırım tafta ile karıştırdınız saten kumaşlar yumuşaktır ve ses çıkarmazlar. Ayakkabılar da bu sene moda oldu zara model ayakkabılara benziyor ve onun kumaşı da saten. Teşekkür ederim yine de.
Görüş
34Görüş
Düğün sahibi yabancı değil neden abartılı olsun? Elbise güzel renk açısından da bence giyilir ayakkabılar da güzel.
Gayet güzel
Ya teşekkür ederim ☺️
Şeffaf taşlı ayakkabı olabilir bence anladığım kadarıyla tesettürlüsun böyle bı kıyafete bu renk tonlarında eşarp takacaksin o yüzden bütün parçaların aynı renk olması gözü yorar gibi geldi. Ayakkabıdan yana farklı bir renk tercihi yapabilirsin. Şeffaf renkte çok hoş ayakkabılar da var. Bı göz at derim.
Aynen ben de şal hangi renk takabilirim diye düşünmüştüm dediğiniz gibi yapsam daha uyumlu olur çok teşekkürler ☺️
Rica ederim 😊
Elbiseyle ayakkabıyı aynı tonda, aynı kumaşta nasıl buldun? Bence çok sırıtmaz, güzel görünüyor ¢
Kolay olmadı 😄 teşekkür ederim
Gayette güzel rengi de çok hoş ama ayakkabı seçimi biraz kibar olabilir çanta olarak açık renk kullanmalısın
Evet değil mi daha iyi olur
Abartı değilde ayakkabı ve elbisenin aynı renk olması hoşuma gitmedi
Hm sizce ne renk olabilir
Evet bej bence de güzel olabilir teşekkür ederim ☺️
elbise çok tatlı çok naif ama ayakkabı bi tık kaba sanki
Sanırım daha kibar bir ayakkabı seçmeliyim biraz farklılık yapmak istemiştim herkes aynı ayakkabıları giyiyor 😄
Ben bu ayakkabılardan nefret ediyorum, stiletto zarifliği dururken bunu giyme lütfen 😊
Farklılık yapmak istemiştim aslında herkes aynı giyiniyor ama insanların gözleri de aynı şeylere alışkın olduğu için kimi çok beğendi kimi de beğenmedi klasik stilettodan devam o zaman ☺️
Yani bence senin gibi zarif birine stiletto daha güzel yakışır 🧚💐
Teşekkür ederim çiçeğim 🌼🌷
🧚❤️
Ayakkabı çok kaba sanki estetik daha ince topuklu olabilir
Aslında ben biraz farklı giyiniyorum sanırım herkes aynı geliyor bana ☺️
Bunun altına gri stiletto daha güzel olur sanki. Bu tarz ayakkabı illa giyeceksen rengi değiş
Ya da açık bir bej rengi de olabilir çünkü şal da aynı renk olacak o yüzden çok boğar teşekkür ederim
Elbise güzel, ayakkabıyı farklı renk tercih etsen daha iyi sanki
Bence de öyle yapayım
Ayakkabı o kadar güzel ki😍bence abartı değil ben düğünüme herkesin özenerek gelmesini isterdim
Ya teşekkür ederim genelde kaba bulundu aslında ben de beğenmiştim
Ayakkabı farklı renk olabilir siyah ya da beyaz ya da bej rengi ama siyah daha güzel tabi
Bej düşünmüştüm ben de
Düğün için normal bence. Ama aynı renk olmamalı bence mavi boğar. Ve modelleri pek beğenemedim
Anladım teşekkür ederim ☺️
Abartı değil. Sana kedimi gösterecektim ama göstereyimiyorum :d
Göstermen için seni takip etmeliyim 😄
İkisi de güzel değil özellikle ayakkabı çok kötü elbise de günlük görünüyor
Bu elbise mi günlük kumaşı saten modeli de sade bir model. Ayakkabı bu senenin moda ayakkabılarından yani ben modaya uyan biri değilim ama hoşuma gitmişti teşekkür ederim yine de ☺️
Sonuçta dümdüz bi elbise benim yaşadığım yerde insanlar günlüğe giyiyor her herde farklı olabilir tabi
İyi de bu abiye olarak geçiyor siz nasıl bir yerde yaşıyorsunuz 😂
Tabaka farkı kısaca sonuçta herkes aynı hayatı yaşamıyor bizim standartlarımız da insanlar kot pantalon giyip çıkmıyor günlüğe. Tam olarak açık söylemedim kabalık olarak görülmesin diye.
İyi de bu abiye olarak geçmesini değiştirmez ve yüksek tabakadaki insanların sade giydiğini biliyorum acun bill gates zuckerberg musk... çok sade insanlardır. Genelde alt tabaka ve basit insanlar şaşalı görünmeye çalışır benim öyle bir kaygım yok
Benim hayatım basit çünkü ben çoğu şeye doymuş bir insanım görmemiş insanlar pahalı bir hayatı varmış gibi davranır ve bilmediği insanları aşağılar çok acınası Türk halkının büyük bir kesimi böyle sizin tabakanın sorunu bu
Derdin ne kimin ne giydiğinden banane gelmişsin dünyanın en zengin insanın ne giydiğini söylüyosun bana düzgünce anlatınca anlamıyosun direkt söyleyince sizin tabakanın sorunu bu insan gibi fikrimi belirttim kırıcı olmadan gayet anlamadım açıkladım nasıl bi yüzsüzlük nasıl bi rahatlık bi de bana saldırıyorsun tabakanızın tibik bi örneğisin sizin gibilerle insan gibi konuşulmuyo cidden hayvan muamelesi yapmak lazım sana parası olmayana varoş olana züppe diyen tipsin tam mide bulandırıcı şey
Sen bana nasıl konuştuysan ben de sana öyle konuştum
Güzel ama elbisenin boyun kısmı görselde tam gözzükmüyor nasıl bi şey o
Tesettür modasından pek anlamam. Tuhaf giyindiklerini biliyorum sadece.
Bunlar tuhaf mı sade bir elbise ve ayakkabı. Bizi tuhaf gösteren sizin kalıplarınız biz de herkes gibiyiz giydiklerimiz de öyle. Açık kapalı diye ayırmak istemiyorum ama açıkların modası çok mu normal geliyor size
Aslına bakarsan tuhaf giyinmelerinden kastını ettiklerim sadece kapalılar değildir. Yani annem de kapalı biridir. Kastettiğim tesettürü yakıştığı için ya da aksesuar maksatlı kullananlardır. Hani Allah'ın rızası için ve içinden geldiği kapanır kadınlar. Kısaca genel bir yorum kesinlikle değildir. Eğer bu şekilde algılamanıza vesile olduysam affedin.
Bebeğim ayakkabı iyi ama elbise için aynı şeyi diyemem. Çok aşırı kapalı. Siz kapalılar bu kıyafetlerle nasıl rahat ediyorsunuz anlam veremiyorum
Mecburiyet 😄
Niye mecburiyet
Merhaba,
Yani çok abartılı olduğunu düşünmüyorum bence gayet yakışabilir
En İyi Görüş