Pürüzsüz bacakları gizlemenin en iyi yolu ten rengi çorapları bacakları daha estetik gösterdiğini düşünüyorum sizin düşünceniz nedir çıplak bacakla mi giymeyi tercih edersiniz yoksa ten rengi çoraplar vazgecilmeziniz mıdır?
Güncellemeler
+1 yıl
Yazın etek ve elbiseyi çorapla mı giyersiniz yoksa çorapsız mı giyersiniz?
Yazın etek elbiseyi çoraplı mı giyersiniz yoksa çorapsız mı?
Sen bilirsin nasıl rahat ediyorsan öyle giy ama herkesin ufak tefek kusurları var ki bunlar çok doğal şeyler küsür bile değil bu kadar kafana takma bence
Evet hasta olursun. Kış günü kız arkadaşımla gezmeye çıkmıştık mini etekli biri vardı. Yanıyor dedi ben de evet kızların bedeni daha sıcak oluyormuş bir yerde okudum demiştim. O da ben başka anlamda söylesim demişti. Üşümüyorlar mı öyle gezmeye?
Geneli dikkat çekmek için yapıyorlar bunu ben kışın mesela eğlenmek dışında giymedim hiç etek elbise daha yeni yeni giymeye başladım havada baya sıcaktı herkesin amaci farklı ben biri baksın diye giymiyorum aynada gördüğüm kızı beğeniyorum o şekilde niyet önemli anlarsın zaten bir kıyafeti taşınmasından
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yazın sıcağında hiç çekemem çorap falan. Altına topuklu giyeceksem giyerim sadece
Hava şu an burada serin icindeki topuklu spor ayakkabıyla giyicem kararsız kaldım
Sen bilirsin nasıl rahat ediyorsan öyle giy ama herkesin ufak tefek kusurları var ki bunlar çok doğal şeyler küsür bile değil bu kadar kafana takma bence
Teşekkür ederim ☺️
Kısa etek giydiğiniz alttan her an açılacak korkusu ya da huzursuzluğu olmuyormu?
Oluyor ama oturan etekse sorun olmaz genelde pileli eteklerde var bu sorun
Bence çok. asiri sıcaklar haric giyilmeli aşırı iyi oluyor görünüyor
Çorapla diyorsun
Evet hepsinin olmasada çoğu bayanın bence giymesi gerek emin olabilirsin çıplak bacakdan daha iyi duruyor
Evet daha bir estetik katıyor bacağa
Evet demek istediğim de bu zaten
Çorap giymeyin bi zahmet
Neden 😂
İğrenç duruyor
Ne alaka canım ten rengi çorap belli bile olmuyor
Gerçi bacaklarına güvenmiyorsan o ayrı
Ama herşeyin orjinali güzel
Yok güveniyorum ama lazere gidiyorum küçük küçük kıllar çıkmaya başladı bu durum rahatsız ettiği için giymek istiyorum
Elbise altında çorap araba kaputunda boya koruma gibi duruyor
Fiziğin nasıl ki
Elbet çıkacak onu kim dert edecekki
Ben ediyorum minik minik olsada bana batıyor
Olsun ne varki bunda. Hem bi sır vereyim. Karınca yumurtası yağı kullan bayağı azaltıyor o tüyleri
şu an lazere gittiğim için kullanmıyorum ama bir ara kullanmıştım pek bir faydasını göremedim
Uzun süreli kullanımda faydasını görürsün
Lazerde bir sıkıntı olmazsa başlarım bacağıma krem bile kullanmamı istemiyorlar
Ssçma
mümkünse çamaşırsız... antalya'da hava çok fena
Canakkelede okuyorum burası bugün serin
çorapsız yaz boyu
Parlak ten rengi çorapla çok güzel görünüyor
Evet benim çorabın bacağıma bir ton koyu 🤦
Açık renk yok mu
Yok şu an
Hemen almalısın
Siyah çorap olmasında :))
Kesinlikle incecik ten corap
Bencede bacak daha pürüzsüz duruyor birde tam tenimin renginde bulsam🤦
Evet ten rengini bulmak cok onemli bazen var mi yok mu biz bile anlamiyrz
Benim şu an yurtta olan bir ton koyu bacağıma ucuz diye marketten almıştım esmerim iyice esmer yaptı bacağımı 😂
😀😀
Çorapsız daha hoş durur bence
Pürüzler varsa bacakta maalesef tercih ediyoruz
Kızlara sornuşsun ama kızlar cevap vermemiş 😄 Ben onların yerine sama cevap vereyim. Genelde çoraplı giyiyorlar
Hahahha evet
Sen nasıl giyiyorsun? Cevabım yanlış mu oldu
Normalde çorapsız ama minik minik kıllarım çıkmaya başladığı için bugün çorap giymeyi düşünüyorum havada soğuk belki etekte giymem
Evet hasta olursun. Kış günü kız arkadaşımla gezmeye çıkmıştık mini etekli biri vardı. Yanıyor dedi ben de evet kızların bedeni daha sıcak oluyormuş bir yerde okudum demiştim. O da ben başka anlamda söylesim demişti. Üşümüyorlar mı öyle gezmeye?
Geneli dikkat çekmek için yapıyorlar bunu ben kışın mesela eğlenmek dışında giymedim hiç etek elbise daha yeni yeni giymeye başladım havada baya sıcaktı herkesin amaci farklı ben biri baksın diye giymiyorum aynada gördüğüm kızı beğeniyorum o şekilde niyet önemli anlarsın zaten bir kıyafeti taşınmasından
Ben de aynaya bakıp ne güzel olmuşum diye şık giyiyorum açıkçası kızlar baksın diye değil ama herkes inanmıyor 😄
Ben çok istiyorum