Moda & Stil Eteği çorapla mı yoksa çorapsız mı giyersiniz? Cansu2324 Takip Et Xper 1 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Oylarsaniz ve görüşlerinizi belli ederseniz çok mutlu olurum. Külotlu çorapla (sık sık giyerim) Çorapsız (asla çorap giymem) Çorapsız (çok nadir çorap giyerim) Külotlu çorapla (sürekli giyerim) Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Erkeklerde beğendikleri tarzı isaretleyebilirler soru herkese açık Güncellemeler+1 yıl Guncelll Eteği çorapla mı yoksa çorapsız mı giyersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Felicita___ Takip Et Xper 3 Yaş: 42 +1 yıl Erkeklerde külotlu çorapla etek giymek moda sanırım.:) 0 5 Yorumla Cansu2324 +1 yıl Keşke soru güncellemesini okusaydin Yorumla Felicita___ +1 yıl Soru tekniği yanlış geldi. Neyse eğlencesine bir anket.Koyu renk çorap ve bacaklar kalın değilse nispeten kısa etek estetik durur bence. Yorumla Cansu2324 +1 yıl Heh işte beklediğim yorum teşekkür ederim Yorumla Felicita___ +1 yıl Bu arada bunu yazmam gerek. Yüzün, bakışın çok hoş. Allah sevdiğine bağışlasın:) Yorumla Cansu2324 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
SılaBa Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Genelde külotlu çorapla giyerim 💁♀️ 0 10 Yorumla Cansu2324 +1 yıl Ne güzel yazın ne tür çorap giyiyorsun ya zor oluyor mu beni baya sıkıyor Yorumla SılaBa +1 yıl Yazın daha çok ince siyah veya ten rengi ya da hiç giymiyorum ama giysem de oldukça ince olanlar💁♀️ Yorumla Cansu2324 +1 yıl Ben genelde ten rengi giyiyorum ya açık ayakkabıyla bence abartıldığı kadar kötü değil yani tabi en inceleri ten rengi olanlar Yorumla Cansu2324 +1 yıl Burda mısın Yorumla Cansu2324 +1 yıl Öhm öhm Yorumla SılaBa +1 yıl Ay ne 😂 Yorumla Cansu2324 +1 yıl Ya külotlu çorap seven biri buldum kırk yılda senle konuşmadan bırakmam bak cidden seni Türkiye dişi armutlar derneğine şikayet ederim gel buraya :) Yorumla Cansu2324 +1 yıl Bak ya kız gelsene :) Yorumla SılaBa +1 yıl Ya rahat bırak hahaa🤦♀️ Yorumla Cansu2324 +1 yıl Külotlu çorap hakkında konuşmadan birwkcmicam işte banane ben gibi tatli birini neden bırakırsın küstüm ☺️☺️ Yorumla
LilaKansiz Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl çok nadir çorap giyerim canım 0 19 Yorumla Cansu2324 +1 yıl Ben sık sık giyiyorum ya Yorumla LilaKansiz +1 yıl aliskanlik olabilir.] Yorumla Cansu2324 +1 yıl Aslında kız kardeşim yüzünden başladım ama bence sende giy ya guzel duruyor. Yorumla LilaKansiz +1 yıl haha kisin giyerim bazen.] Yorumla Cansu2324 +1 yıl Benim yaza özel çoraplarim da var sıkıyor biraz ama bacağı güzel gösteriyor yani :) Yorumla LilaKansiz +1 yıl haha iyimis benim yok valla.] Yorumla Cansu2324 +1 yıl Bir gün sanalda alalım en incelerinden :) kaçıyor ama onlar çok fena yaa Yorumla Cansu2324 +1 yıl Sanada* Yorumla Cansu2324 +1 yıl Burda mısın Canım Yorumla LilaKansiz +1 yıl evt pardon bakamadm bildirime Yorumla Cansu2324 +1 yıl Önemli değil :) düğünlerde giymeyi sever misin canım Yorumla LilaKansiz +1 yıl evt.] Yorumla Cansu2324 +1 yıl Ne güzel yaa sevdim seni :) eig vericem son düğünde nasıl kombin yapmıştın ben beyaz etek beyaz ayakkabı kapalı topuklu birde ten çorap giydim Yorumla LilaKansiz +1 yıl canım son dugunde bi siyah etek giyip icine bogazli bir bluz ve blazer ceket giyip uzun bot giymistim Yorumla Cansu2324 +1 yıl Çıplak bacak giydin sanırım değil mi :) siyah çorapla da olurdu bence Yorumla LilaKansiz +1 yıl ince bi siyah corap vardi.] Yorumla Cansu2324 +1 yıl Sevindim :) yazın etek giydiginde de gitmelisin bence külotlu çorap kullanalım yani sık sık Yorumla LilaKansiz +1 yıl haha evet olabilir Yorumla Cansu2324 +1 yıl Özelden yaz istersen bana burada herkes görüyor yani rahatsız olmayacaksa tabi ben sadece elbise etek çorap falan konuşurum özel hayata pek girmem :) Yorumla
_9Atom9_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl Etek ve çorap giymeyen 🤣 0 2 Yorumla Cansu2324 +1 yıl Diyorsun :) Yorumla görmüş_geçirmis +1 yıl halbuki çorapla daha hoş Yorumla
gecelerikorkuyorum Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl çorapsız. çok nadir çorap giyerim 0 4 Yorumla Cansu2324 +1 yıl Neden ki Yorumla gecelerikorkuyorum +1 yıl bacaklarım pürüzsüz seviyorum çorapsız Yorumla Cansu2324 +1 yıl Bence çorapla daha güzel oluyor ya Yorumla Cansu2324 +1 yıl Giydiğin oluyor mu arada Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 7b cevap paylaştı. İkisini de giymiyorum ben. 0 0 Yorumla
Geceaşkı-24 Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Siyah çorap kısa etek çok çekici 0 4 Yorumla Cansu2324 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Geceaşkı-24 +1 yıl Rica ederim bacak yapısı da çok önemli ince uzun zarif bacakda iyi seçilmiş çorap inanılmaz güzel durur Yorumla Cansu2324 +1 yıl Haklısın Yorumla Geceaşkı-24 +1 yıl Boyunuzu öğrenebilir miyim Yorumla
меlisа Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl genelde çoraplı 1 1 Yorumla Cansu2324 +1 yıl Bende öyle yazın da tercih eder misin ten rengi falan Yorumla
PrincessX Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Külotlu çorap çok güzeldir. Sexy gösteriyor birde. 1 2 Yorumla Cansu2324 +1 yıl Katılıyorum ya bencede öyle estetik duruyor yazın giymesi zor tabi :) Yorumla sabah_ereksiyonu +1 yıl diz çorabı da seksi baya Yorumla
chace Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 661 cevap paylaştı. Giymem 😂 0 4 Yorumla Cansu2324 +1 yıl Keşke soru eklentisini de okusaydin neyse beğendiğin tarzı soruyom size de :) ne uzattiniz eğlencesine sorulmuş bir soru Yorumla chace +1 yıl Okumuş ve seçenek işaretlemiştim 😂 Yorumla Cansu2324 +1 yıl Neyse tamam teşekkürler 😂😂 kullanma olur mu Yorumla chace +1 yıl Sizin göz zevkiniz için kullanmam 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Erkeklerde külotlu çorapla etek giymek moda sanırım.:)
Keşke soru güncellemesini okusaydin
Soru tekniği yanlış geldi. Neyse eğlencesine bir anket.
Koyu renk çorap ve bacaklar kalın değilse nispeten kısa etek estetik durur bence.
Heh işte beklediğim yorum teşekkür ederim
Bu arada bunu yazmam gerek. Yüzün, bakışın çok hoş. Allah sevdiğine bağışlasın:)
Teşekkür ederim
Genelde külotlu çorapla giyerim 💁♀️
Ne güzel yazın ne tür çorap giyiyorsun ya zor oluyor mu beni baya sıkıyor
Yazın daha çok ince siyah veya ten rengi ya da hiç giymiyorum ama giysem de oldukça ince olanlar💁♀️
Ben genelde ten rengi giyiyorum ya açık ayakkabıyla bence abartıldığı kadar kötü değil yani tabi en inceleri ten rengi olanlar
Burda mısın
Öhm öhm
Ay ne 😂
Ya külotlu çorap seven biri buldum kırk yılda senle konuşmadan bırakmam bak cidden seni Türkiye dişi armutlar derneğine şikayet ederim gel buraya :)
Bak ya kız gelsene :)
Ya rahat bırak hahaa🤦♀️
Külotlu çorap hakkında konuşmadan birwkcmicam işte banane ben gibi tatli birini neden bırakırsın küstüm ☺️☺️
çok nadir çorap giyerim canım
Ben sık sık giyiyorum ya
aliskanlik olabilir.]
Aslında kız kardeşim yüzünden başladım ama bence sende giy ya guzel duruyor.
haha kisin giyerim bazen.]
Benim yaza özel çoraplarim da var sıkıyor biraz ama bacağı güzel gösteriyor yani :)
haha iyimis benim yok valla.]
Bir gün sanalda alalım en incelerinden :) kaçıyor ama onlar çok fena yaa
Sanada*
Burda mısın Canım
evt pardon bakamadm bildirime
Önemli değil :) düğünlerde giymeyi sever misin canım
evt.]
Ne güzel yaa sevdim seni :) eig vericem son düğünde nasıl kombin yapmıştın ben beyaz etek beyaz ayakkabı kapalı topuklu birde ten çorap giydim
canım son dugunde bi siyah etek giyip icine bogazli bir bluz ve blazer ceket giyip uzun bot giymistim
Çıplak bacak giydin sanırım değil mi :) siyah çorapla da olurdu bence
ince bi siyah corap vardi.]
Sevindim :) yazın etek giydiginde de gitmelisin bence külotlu çorap kullanalım yani sık sık
haha evet olabilir
Özelden yaz istersen bana burada herkes görüyor yani rahatsız olmayacaksa tabi ben sadece elbise etek çorap falan konuşurum özel hayata pek girmem :)
Etek ve çorap giymeyen 🤣
Diyorsun :)
halbuki çorapla daha hoş
çorapsız. çok nadir çorap giyerim
Neden ki
bacaklarım pürüzsüz seviyorum çorapsız
Bence çorapla daha güzel oluyor ya
Giydiğin oluyor mu arada
İkisini de giymiyorum ben.
Siyah çorap kısa etek çok çekici
Teşekkür ederim
Rica ederim bacak yapısı da çok önemli ince uzun zarif bacakda iyi seçilmiş çorap inanılmaz güzel durur
Haklısın
Boyunuzu öğrenebilir miyim
genelde çoraplı
Bende öyle yazın da tercih eder misin ten rengi falan
Külotlu çorap çok güzeldir. Sexy gösteriyor birde.
Katılıyorum ya bencede öyle estetik duruyor yazın giymesi zor tabi :)
diz çorabı da seksi baya
Giymem 😂
Keşke soru eklentisini de okusaydin neyse beğendiğin tarzı soruyom size de :) ne uzattiniz eğlencesine sorulmuş bir soru
Okumuş ve seçenek işaretlemiştim 😂
Neyse tamam teşekkürler 😂😂 kullanma olur mu
Sizin göz zevkiniz için kullanmam 😂