Moda & Stil Günlük kombinlerde terlik kullanır mısın, dışarda terlik giyer misin? QueenOfTheFashion Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Normalde alışık değilim ama ilgimi çekmeye başladı. Güzel kombinleyince hoş oluyor. Günlük kombinlerde terlik kullanır mısın, dışarda terlik giyer misin? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,9b cevap paylaştı. Giymem 0 0 Yorumla
ttacar Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 79% +1 yıl Ben giyiyorum diğer türlü ayağım yanıyo ayakkabıda sıcak havada 0 1 Yorumla QueenOfTheFashion +1 yıl yazın kurtarıcısı Yorumla
Madamm_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Yazın evet ama genelde sandalet tercih ederim. 0 1 Yorumla QueenOfTheFashion +1 yıl sandalet hep ayağımda iz yapıyor ya Yorumla
nissme Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Spor ayakkabıdan başka tür tercih edemiyorum, sadece akşam kedileri beslemeye çıktığımda terlik giyerim. 0 0 Yorumla
_vertebra1 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 77% +1 yıl sokağa çıkarken evet bide bakkala fırına giderken o kadar 0 2 Yorumla paatates +1 yıl benimkine bak sen Yorumla _vertebra1 +1 yıl jsjsjjsj Yorumla
xxebruuxx90 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Sandalet, terlik parmak arası fark etmiyor bütün yaz elbise ve terliklerim bitmez çok severim 0 0 Yorumla
benbircezveyim Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Moda & Stil konusunda 418 cevap paylaştı. parmak arası terlik genelde bana string i hatırlatıyor ama normal terlik iyidir 0 0 Yorumla
no1902 Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Ben terlik giymeyi asla beceremem ama terlik bence yazın vazgeçilmezi olduğuna eminim 0 0 Yorumla
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Parka bahçeye pikniğe giderken giyerim 0 1 Yorumla QueenOfTheFashion +1 yıl kesinlikle çok rahat oluyor Yorumla
Senaaaay Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kullanmam dışarda terlik giymeyi sevmiyorum 0 0 Yorumla
bubanayapılırmıbe Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 98% +1 yıl yazin ayakkabi nasil giyiyorsunuz skchjf 0 0 Yorumla
Diomedea Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 352 cevap paylaştı. Hayır kullanmam. Dışarıda terlik giymem 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hayır giymem 0 0 Yorumla
Ygmrkpln Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Moda & Stil konusunda 4,1b cevap paylaştı. Bazen evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Giymem
Ben giyiyorum diğer türlü ayağım yanıyo ayakkabıda sıcak havada
yazın kurtarıcısı
Yazın evet ama genelde sandalet tercih ederim.
sandalet hep ayağımda iz yapıyor ya
Spor ayakkabıdan başka tür tercih edemiyorum, sadece akşam kedileri beslemeye çıktığımda terlik giyerim.
sokağa çıkarken evet bide bakkala fırına giderken o kadar
benimkine bak sen
jsjsjjsj
Sandalet, terlik parmak arası fark etmiyor bütün yaz elbise ve terliklerim bitmez çok severim
parmak arası terlik genelde bana string i hatırlatıyor ama normal terlik iyidir
Ben terlik giymeyi asla beceremem ama terlik bence yazın vazgeçilmezi olduğuna eminim
Parka bahçeye pikniğe giderken giyerim
kesinlikle çok rahat oluyor
Evet şık terlkler tercihimdr
Kullanmam dışarda terlik giymeyi sevmiyorum
Terlik giymeyi sevmem
yazin ayakkabi nasil giyiyorsunuz skchjf
Hayır kullanmam. Dışarıda terlik giymem
Terliği bırak açık ayakkabı bile giymem
Evet, yazın ful parmak arası giyiyorum.
sadece tatilde giyerim..
fırın ve bakkal kombini olarak tabi
Hayır giymem