Eteğin altından fileli çorap mı giyersiniz yoksa jartiyer mı giyersiniz?
Etek altı fileli çorap 
Etek altı jartiyer

Hiçbirini giymem. Yaz aylarında çorap giymem ama kış aylarında mat ince çorap veya ince siyah çoraplari tercih ediyorum. Çok nadir file çorap giymişliğim vardır ama çok tercih etmiyorumKızlar Bir Adım Öne
Bu saydıklarını eşime giyerim, haricinde de yaz aylarında çok sıcak olmadığı taktirde ince çorap tercih edebilirm ama yine de sevmiyorum çorap vs. giymeyi, kendimi rahat ve güzel hissettiğim gibi giyinmek daha cazip geliyor.
Cevap
12Cevap
Bir tanesi daha liseli havası veriyor diğeri daha olgun ben ikisinide tercih etsem olur mu 🥺
İşibilen kadın başka
teşekkür 💛
Olur tabi ki 😅
Bence kimse bu senin dediklerini normal günde yapmıyor
Ne alaka ben çevrem de hep görüyorum
Fileli azda olsa giyen var. Sen kendinden pay çıkar mesela ne sıklıkta böyle şeyler giyersin
Jartiyer giyilir mi asla giyilmez değil ama herşeyin bi yakışanı adabı var bence onun için fileli çorap tercihimdir
Jartiyeri yatakta, fileliyi daha çok günlük hayatta tercih ederim.
İkisinin de yeri ayrı tabi dışarısı için blraz fazla ama Özel olarak bir kişiye giyilir bence çokta güzel olur
Özlem hanım, böyle resim ve paylaşım yapıp durmayın, bende kalp var, günahı boynuna olur, demedi demeyin 😵😵
Etek altı fileli çorap giyerim lan diğeri fantezi s*x kostümü fileli çorap yine güzel
jartıyeri tek gecerım o baskadır
jartiyer daha sık ama bazen de fileli yerine göre
Sen ne giyiyosun Harun abi
Offf jartiyer giyin kızlar
Her ikiside güzel
Fena bir şeymiş bu cidden
Sen ne giyersin
Zamanına göre yerine göre
Mini şey hizasından 1 parnak aalt fileli
Jartiyeri fantezi için siyah çorabı günlük
Senne giyersin canım benim
Normal külotlu çorap