Moda & Stil Nişan var ama ben ne giyeceğimi bilmiyorum, bu elbise ve bu ayakkabı olur mu? 55Merviş55 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bu elbiseyle bu ayakkabı olur mu? Ten rengi çorap giysem ya da siyah çorapla Olur Olmaz Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Nişan var ama ben ne giyeceğimi bilmiyorum, bu elbise ve bu ayakkabı olur mu? Cevapla Ayakkabı Soruları Nişan Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
AfrikaLeoparı Takip Et FenomenBilge Yaş: 28 +1 yıl Elbiseyi neden halının üstüne koydunuz, başka yere koyup fotoğrafını öyle çekebilirdiniz. Elbiseyi desenli değil düz renk alın bence daha güzel durur, ayakkabının güzel duracağını düşünüyorum. Çorabı da ten rengi seçmeniz daha doğru olacaktır. 0 0 Yorumla
Powermen Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Çorapları çıkarmış nereye atmış bak 😂😂Siyah ayakkabı yakışır 0 1 Yorumla 55Merviş55 +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
İzmirliPrenses00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,3b cevap paylaştı. Olur ya giy git nişan zaten 0 0 Yorumla
Züüüüüüüüüüüü Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 41% +1 yıl Açık renk elbiseye ten rengi çorap olur 0 0 Yorumla