Moda & Stil Yakında düğün var. Bu elbisenin altına hangi ayakkabıyı giyeyim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Yapay Zekaya Sor Ya yakında düğün var sizce hangi ayakkabıyı tercih etmeliyim Yakında düğün var. Bu elbisenin altına hangi ayakkabıyı giyeyim? Cevapla Ayakkabı Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Guzin-abla Takip Et Xper 7 Yaş: 68 , eic 98% +1 yıl İkisini de giymeyin o kıyafete uygun değiller bilekten bağlı olmayan şık bir siteletto almanız daha uygun olacaktır 2 0 Yorumla
miumeow Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl beyaz olan bence. ama eğer ayakkabı alacak olursan da nude bir stiletto al kurtarıcı bir parça oluyor :) 1 0 Yorumla
Aaslica Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 33% +1 yıl Ten rengi en iyi gider bence ama illa bu ikisi olacaksa beyaz olan 2 0 Yorumla
YildizlarKadarSonsuz Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Beyaz ayakkabı derim senin gibi küçük şeylerle mutlu olan hatunlara hastayım evlen benimle kurtar beni 0 0 Yorumla
lbimavi Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl siyah ayakkabiyi bi tur yaratik zannettim :D 1 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Moda & Stil konusunda 880 cevap paylaştı. gözleriim kanadı ikiside degil hemen at onlarına çöpe 1 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 51% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,5b cevap paylaştı. beyaz daha şık sade benim fikrim siyah fazla mı abartısı var 0 0 Yorumla
ArchSila Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Ilki ama bilektem bagli ayakkabilar boyunu kisa gosterir 0 0 Yorumla
corapci4242 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Moda & Stil konusunda 3b cevap paylaştı. O sade elbiseyle siyah gözü çok yorar o yüzden beyazı giy 0 0 Yorumla
simeday Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl ayakkabıları giyipde ceksene kız 1 1 Yorumla corapci4242 +1 yıl Aynen üzerinde nasıl durduğına bakmak lazım Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Master Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl 2. si daha ağır olur bence diğeri sade gibi 0 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl nude olan ya da beyeaz tam seçemedim 0 0 Yorumla
SevmekGuzel007 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kırmızı yüksek çivi topuk ve açık bir ayakkabı 0 0 Yorumla
İk4126 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 88% +1 yıl Siyah ama eski tarz bunlar plaj terlihi gibi😂 0 0 Yorumla
mervems91 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 68% +1 yıl Moda & Stil konusunda 532 cevap paylaştı. Beyaz patlar, siyah daha iyi. 0 2 Yorumla Son_esmer +1 yıl Bende öyle düşündüm beyaz parlar dikkat çeker siyah daha adil duruyor 🙂 Yorumla Son_esmer +1 yıl Asil Yorumla
AgresifKızıl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 481 cevap paylaştı. Elbise zaten detaylı ayakkabı bej sade olmalı 0 0 Yorumla
mervelerdeeyizzz Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Beyaz olanı ama elbisen güzel değil 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı. siyah ama sade bir ayakkabı seç 0 0 Yorumla
SaykodelikEP Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 81% +1 yıl Beyaz ayakkabın. Varsada beyaz bir el çantası 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bence 1. Ayakkabı. Siyah boğar 0 5 Yorumla Son_esmer +1 yıl Bizde boğsun istiyoruz zaten 🙃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Son_esmer boğmasın ya niye boğsun😂 Yorumla Son_esmer +1 yıl Dikkat çeker 😁 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Son_esmer güzel mi kötü mi buu Yorumla Son_esmer +1 yıl Bilmem 🙄 Yorumla
serdarcihan5 Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. siyah bencw 0 0 Yorumla
peraaa16 Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Moda & Stil konusunda 753 cevap paylaştı. Beyaz daha iyi olur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
İkisini de giymeyin o kıyafete uygun değiller bilekten bağlı olmayan şık bir siteletto almanız daha uygun olacaktır
beyaz olan bence. ama eğer ayakkabı alacak olursan da nude bir stiletto al kurtarıcı bir parça oluyor :)
Ten rengi en iyi gider bence ama illa bu ikisi olacaksa beyaz olan
Beyaz ayakkabı derim senin gibi küçük şeylerle mutlu olan hatunlara hastayım evlen benimle kurtar beni
bence
siyah ayakkabiyi bi tur yaratik zannettim :D
gözleriim kanadı ikiside degil hemen at onlarına çöpe
beyaz daha şık sade benim fikrim siyah fazla mı abartısı var
Ilki ama bilektem bagli ayakkabilar boyunu kisa gosterir
O sade elbiseyle siyah gözü çok yorar o yüzden beyazı giy
Beyaz giyeceksen beyaz çanta takman gerekir bana göre beyaz
ayakkabıları giyipde ceksene kız
Aynen üzerinde nasıl durduğına bakmak lazım
İkisi de olur ama bence beyaz
Beyazı giy diğerini düşünme bile 🙈
Maşallah fiziğnde ateş ediyor