Moda & Stil Böyle bir elbise aldım, altına nasıl bir ayakkabı seçmeliyim? Ulku070 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Böyle bir elbise aldım havuz başı bir organizasyonda giyicem altına ayakkabı nasıl bir şey alabilirim Kalın topuk tercihim ve max 7 cm filan olsun istiyorum rahatlık açısından Böyle bir elbise aldım, altına nasıl bir ayakkabı seçmeliyim? Cevapla Ayakkabı Soruları Havuz Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Bence beyaz topuklu 0 0 Yorumla
selcuk69 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 80% +1 yıl Resimde kombin edilmiş ayakkabılar çok güzel onlardan giy 0 0 Yorumla
Kayramio Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Bilekten baglamali olmayan düz bir ayakkabi bence siyah 1 0 Yorumla
mimidoll Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl yuksek ince topuklu giyemiyorsan beyaz spor ayakkabi ikisi de ayri tarzdir. 0 0 Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Siyah bilekten ince bantlı sade ayakkabı en güzeli 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,1b cevap paylaştı. beyaz convers 0 7 Yorumla Kayramio +1 yıl Ne alaka Yorumla TipSizAdam06 +1 yıl @Kayramio yaz aylareı için parmak arası çok tatil havası verir convers hem sportif gössterir hem hoş Yorumla Kayramio +1 yıl Hayır bu elbisenin altına olmaz Yorumla TipSizAdam06 +1 yıl @Kayramio buda benim düşüncem Yorumla Ulku070 +1 yıl Güzel olabilir ama elbiseyi gündelik olarak kullanmıyıcam şık bir mekan için düşünüyorum Yorumla TipSizAdam06 +1 yıl mekan içinse olmaz ben günlük için demiştim :) mekan için ince topuklu giy yırtmaç kendini göstersin Yorumla Kayramio +1 yıl converse giyince yine yirtmac gorunecek? Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Moda & Stil konusunda 312 cevap paylaştı. Istedigin 0 0 Yorumla
Kaleli017 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl bunun altına ten çorap giyecekmisiniz 0 3 Yorumla sarısusam +1 yıl Sanane lan şu @mcilara da gün doğuyor aw Yorumla Kaleli017 +1 yıl @sarısusam asıl sanane :) Yorumla sarısusam +1 yıl @Kaleli017 sapık herif sanane diyorsun istek atıyorsun defol işine Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bence beyaz topuklu
Böyle bir şey olmaz mı?
Resimde kombin edilmiş ayakkabılar çok güzel onlardan giy
Bilekten baglamali olmayan düz bir ayakkabi bence siyah
yuksek ince topuklu giyemiyorsan beyaz spor ayakkabi ikisi de ayri tarzdir.
Spor ya da ince topuklu
Siyah bilekten ince bantlı sade ayakkabı en güzeli
beyaz convers
Ne alaka
@Kayramio yaz aylareı için parmak arası çok tatil havası verir convers hem sportif gössterir hem hoş
Hayır bu elbisenin altına olmaz
@Kayramio buda benim düşüncem
Güzel olabilir ama elbiseyi gündelik olarak kullanmıyıcam şık bir mekan için düşünüyorum
mekan içinse olmaz ben günlük için demiştim :) mekan için ince topuklu giy yırtmaç kendini göstersin
converse giyince yine yirtmac gorunecek?
Beyaz Vans ayakkabı
Beyaz topuklu terlik çok güzel olur
Siyah uzun topuk tek bant
Istedigin
bunun altına ten çorap giyecekmisiniz
Sanane lan şu @mcilara da gün doğuyor aw
@sarısusam asıl sanane :)
@Kaleli017 sapık herif sanane diyorsun istek atıyorsun defol işine
siyah renk tercih et