Üstte gömlek, yelek ve ceket. Gömleğin etek kısımları boxer'ın ön ve arka kısmını örtecek. Pantolon yerine sadece boxer olacak. Ayakkabı üzerine ise uzunca bir çorap. Aşağıdaki gibi.SmokinŞahsen ben giymeye cesaret edemezdim ama dünyada giyenler var. İyi ki moda erkekler arasında kadınlar kadar hızlı yayılmıyor, yoksa hâlimiz nice olurdu. :D
Pantolonsuz takım elbiseleri erkeklere yakıştırıyor musunuz?
İğrenç. Ya mahremiyet var ya mahremiyet ne modası!!çıplaklık ne ara moda ve medeniyet oldu? Saçmalığın daniskası. Yakında baksır da çıkar zaten pek de bir şey kalmamış yani. Cidden İğrenç.
İronik olarak mantıklı.. Kadın mini etek giyiyorsa erkek neden böyle giyinmesin ki... Hatta arada aletimin kalktığını gören kızların dibi düşer... Eee hep kızlar mı erkeklere gösterip vermeyecek.. Ben de kaldıracağım ama elletmeyeceğim :D .
Cok komik😂 İlk defa gordum bu arada, yakışmıyor ya giymesinler böyle.. fantezi giyim gibi bi goruntu.. Yalnizken giysinler, disarida olmaz Bacağına güvenenler giysin😂
Bacaklarına güvenen erkekler 🤣🤣🤣 sabah sabah güldürdün yaaa🤣🤣 hep kadınlar mı dekolte verecek haa şöyle yaaa🤣🤣 Şaka bir yana bunlar moda olmasın lutfeeen hos değil...