Moda & Stil Erkeklere kısa şortu yakıştırıyor musunuz? Ojeminrenginebak Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Yakışıyor ama spor kombinlerle güzel gibi. Yakışıyor Yakışmıyor Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Erkeklere kısa şortu yakıştırıyor musunuz? Cevapla Erkek Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Hayır yakışmaz 0 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ay üff karışmayin şu erkeklerin giyimine artık ya 😊 0 2 Yorumla Ojeminrenginebak +1 yıl hep kadınlara mı karışılacak biz de erkeklere karışcazzz :D Yorumla everkeğii +1 yıl Hayır karışmayın rahat bırakın adamları istediklerini giysinler 😄 Yorumla
pataates Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl kişiden kişiye değişir, fotoğrafı seçen arkadaş beğenilmemesi için özenle ayarlamış 0 0 Yorumla
_-Velhasıl-_ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Görselin tövbest durumuna aldırmayıp evet diyorum. 0 0 Yorumla
zzzhan Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Kıllı bacak görmek istiyorsanız bol bol sıkıntı yok 0 0 Yorumla
enthusiasticpq Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 66% +1 yıl Moda & Stil konusunda 423 cevap paylaştı. Rezil denizde giysinler sadece 0 0 Yorumla
3_FourLeafClover_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 590 cevap paylaştı. İğrenç komik ve itici duruyor 0 0 Yorumla
Kaanbm Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Resimdeki gibi olmadığı sürece sıkıntı yok bence. 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. Nasıl bir şort giydiğine bağlı. 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 606 cevap paylaştı. Şu rezilliğe gözünü seven bakmaz bence 😅 0 0 Yorumla
tutkidogru Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 352 cevap paylaştı. Ben hiç beğenmiyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Hayır yakışmaz
Ay üff karışmayin şu erkeklerin giyimine artık ya 😊
hep kadınlara mı karışılacak biz de erkeklere karışcazzz :D
Hayır karışmayın rahat bırakın adamları istediklerini giysinler 😄
kişiden kişiye değişir, fotoğrafı seçen arkadaş beğenilmemesi için özenle ayarlamış
Görselin tövbest durumuna aldırmayıp evet diyorum.
Kıllı bacak görmek istiyorsanız bol bol sıkıntı yok
Rezil denizde giysinler sadece
Üstüne giydikleri şeyler berbat
Ben boyle kombinin...
Bunlar nasıl tip olum
İğrenç komik ve itici duruyor
Resimdeki gibi olmadığı sürece sıkıntı yok bence.
Nasıl bir şort giydiğine bağlı.
Şu rezilliğe gözünü seven bakmaz bence 😅
Hayirrrr cok kotu gozukuyo
top heral bunlar bu ne hal laa
Asla
Hayır.
Sadece patenci olanlara yakısıor
Yakışmıyor bence.
Hayır
Hayır.
Ya aslında kişiden kişie göre değişiyor
keko