Yani yazın giymiyorum yazın sütyen bile takmıyorum açık ve net söylüyorum genelde her zaman göğüs ucu kapatıcı atıyorum bir tane ucuna tamamdır bitiyor kışın giymeye çalışıyorum hatta giyiyorum zaten kışın kendi üstüme ne bulursam yiyorum çünkü çok aşırı soğuk oluyor djjdjd atlet sütyen içlik😂 ne buluyorsam😩😂
Annem her gün düzenli olarak sorar bu soruyu 😄 Korkudan hastalanınca diyemiyorum çünkü sonucu atlete bağlıyor hemen. Kış aylarında giyerim ama havalar ısınınca giymem.
Atlet giyiyorum çünkü yaz akşamları çay içerken meyve yerken cekirdek çitlerken atletsiz yapamıyorum. Seksi göbekli vucudumu çıplak hissediyorum ve perdenin arasından beni dikizleyen komşularıma komşu kızlarına seksi göbekli vucudumu atletli göstermek hoşuma gidiyo😄😂
Atlete ihtiyacım var ama her şey çok pahalı Dün bir kaç tane baktım Uygun bulabilsem... 20-25 tane alacağım da... Kimisi bulamaz Kimisi bulur paketini açmaz
içime giymem mesela havalar sıcaklayınca ama hala belirsizse böyle sporcu tarzı atletin üstüne kemerin üstünde kalacak bi deri ceket giyerim sıcaksa çıkarır atletle dolaşırım dışarda eğer soğuk olursa geri giyer önünü de kaparım
Giymiyorum, annem sürekli alıyor olsa da benim hiç atletim yok 😂 Annem bana alıyo bende yegenlere veriyom "icinize atlet giyin" baskısı yapıyorum onlara 😂😂