Yazın giyilmeyebilir ama bu soğukta bile atlet giymeyenler var, hayret ediyorum. Ben bırak atlet giymemeyi, uzun kollu badimi bile hiç eksik etmem 😂 #elifguccix
Bence yaz kış farketmeksizin atlet veya en azindan askılı gibi birşey cok onemli. Giyilmeli. Erkekler için diyemem çünkü onların biyolojik vücut ısıları yeterli geliyor olabilir ama kadınlar da genel olarak kansızlık ve buna bağlı üşüme vs. görülüyor. Bunun için atlet bedenimizde ikinci bir deri gorebi görüyor.
Asla giymem kışın gömlek altına bile giymem ve bu yüzden sık sık üşütürum.. spordan çıkarım yine giymem nasıl bir savaş ise benimki.. gömleğin şeklini duruşunu mahvediyor..2 düğme açıp rahat rahat oturamiyorsun garip birşey bu atlet.. :/
Atlet hem ter emiyor hemde sıcak tutuyor. Birde kış aylarında mecbur kazak giyiyoruz kazağın tüyleri rahatsız edebiliyor o konuda da atlet yardımcı oluyor. Ben yaz kış giyiyorum her mevsim faydası oluyor.
Kışın atletsiz duramam asla hatta gece yatarken belim açılmasın diye badimin üstüne pijamamı iyice çekerim üşümeyim diye 😂😂kışın atlet gerçekten önemli 😂
Yazın pek giyilmiyor. Ama sağlık açısından giyilmesi gerektiğini duydum. Bir de kadınların bacakları kışın dahi üşümüyor. Erkeklerin bacakları üşüyor. Bunun yanında İstisnalar kaideyi bozmaz...
En İyi Cevaplar