Moda & Stil İçinize atlet giyer misiniz? Şiirden-bıkmış-şair Takip Et Yoda Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Nedense hiç sevemiyorum atlet giymeyi…. Güncellemeler1 yıl Demekki herkes giyiyor 😀 İçinize atlet giyer misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Moda & Stil konusunda 4b cevap paylaştı. Teri emmesi için giyerim gadası 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl kara kışlarda giymiyim de hasta mı olayım ama nine atleti gibi şeylerden giymem body gibi askılı olanlardan giyerim 2 5 Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Klasik erkek atletleri varya hani beyaz olur tshirt gibi olan değil ama askılı gibi bende onları sevmiyorum 😬 merakettimmişte 1 yıl onlar mangalcı amca atleti ya iğrenç 😂 Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Hee aynen mangalcı atleti nerden buldun kız böyle espriyi kırk yıl dusunsem aklıma gelmez 😀 merakettimmişte 1 yıl benim aklıma gelir 😃😬 Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl 😊
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Atlet giymem yaz aylarında sutyen bile giymiyorum ki atlet giyelim 2 16 Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Yaz kış sevmiyorum ben giymeyi Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Sütyende tercih etmiyormuşun 😀 Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Bu yaz çok sıcak oldu giymemeniz normal Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet alev alev yandi her yer çok sıcaktı 🤣 Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Sende çok alevlisin gibime geldi 😀 Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Bakarız 😀 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Net insan seviyorum neyse boş ver 💋 Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl O ne demekti kız zarf mı attın 😂 Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Şu yazılanları siler misin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bunu görmek. İstemiyorum. Var sadece ilk. Yorumun üstündeki üç noktada yok mu sille Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Silme Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Tamam neyse kalsın şu gizliden çık bakim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gizliden çıkacak olsam gizli yorum. Yapmazdim değil mi Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Olsun çık sen hadi çabuk 🙄 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayır etkileşim alamadım senden Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Pekiii Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Genelde sevmem ama gömlek tercih edersem giyiyorum evet. Kış aylarında da sporcu atleti güzel oluyor fakat zıbın tarzında olursa daha rahat. 1 0 Yorumla
just_azra56 Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Kisin giyerim sadece yazda atlet giymek felaket derecede rahatsiz edici 1 0 Yorumla
Peripellonis Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Teknik olarak görseldeki anne yanlış söylemiyor 😂😂 0 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 592 cevap paylaştı. Giymiyorum, giyemiyorum 😄 1 3 Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Giymediğini anladımda neden giyemediğini anlayamadım 😀 Yorumla Degisik_-_ 1 yıl Yazın çok sıcak kışın anlamsız 😄 ne biliyim ne işe yarıyor sevmiyorum 😄 Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Bende sevmiyorum Yorumla
cglakinin Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Atlet giymem ya o ne öyle 1 2 Yorumla cglakinin 1 yıl Yorumda birisi body gibi askılı olanlar var demiş çok haklı bir tek o güzel zaten onları giyerim, erkeklere de o beyaz klasik atletten ziyade başka modeller yakışıyor. Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl :)) Yorumla
1kahveyenedersin Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Atlet giyilmeli. Sağlık için giyilmeli.. 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Nöö yaz & kış giymem , giyemem daha doğrusu ( 1 0 Yorumla
Sugarman06 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 993 cevap paylaştı. Hayır giymem sevmem de 1 0 Yorumla
54srp Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 315 cevap paylaştı. Kışın giyerim.. 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 816 cevap paylaştı. Giymiyorum.. 1 0 Yorumla
İzmirliPrenses00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% 1 yıl Moda & Stil konusunda 2,3b cevap paylaştı. Giymem 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 622 cevap paylaştı. Hayır giymem 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı. bazen giyerim 1 0 Yorumla
m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 586 cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Teri emmesi için giyerim gadası
kara kışlarda giymiyim de hasta mı olayım ama nine atleti gibi şeylerden giymem body gibi askılı olanlardan giyerim
Klasik erkek atletleri varya hani beyaz olur tshirt gibi olan değil ama askılı gibi bende onları sevmiyorum 😬
onlar mangalcı amca atleti ya iğrenç 😂
Hee aynen mangalcı atleti nerden buldun kız böyle espriyi kırk yıl dusunsem aklıma gelmez 😀
benim aklıma gelir 😃😬
😊
Atlet giymem yaz aylarında sutyen bile giymiyorum ki atlet giyelim
Yaz kış sevmiyorum ben giymeyi
Sütyende tercih etmiyormuşun 😀
Bu yaz çok sıcak oldu giymemeniz normal
Evet alev alev yandi her yer çok sıcaktı 🤣
Sende çok alevlisin gibime geldi 😀
Bakarız 😀
Net insan seviyorum neyse boş ver 💋
O ne demekti kız zarf mı attın 😂
Şu yazılanları siler misin
Bunu görmek. İstemiyorum. Var sadece ilk. Yorumun üstündeki üç noktada yok mu sille
Silme
Tamam neyse kalsın şu gizliden çık bakim
Gizliden çıkacak olsam gizli yorum. Yapmazdim değil mi
Olsun çık sen hadi çabuk 🙄
Hayır etkileşim alamadım senden
Pekiii
Genelde sevmem ama gömlek tercih edersem giyiyorum evet. Kış aylarında da sporcu atleti güzel oluyor fakat zıbın tarzında olursa daha rahat.
Kisin giyerim sadece yazda atlet giymek felaket derecede rahatsiz edici
Hiç giymem yaz kış sevmiyorum iç kıyafet giyerim ama
Teknik olarak görseldeki anne yanlış söylemiyor 😂😂
Giymiyorum, giyemiyorum 😄
Giymediğini anladımda neden giyemediğini anlayamadım 😀
Yazın çok sıcak kışın anlamsız 😄 ne biliyim ne işe yarıyor sevmiyorum 😄
Bende sevmiyorum
Atlet giymem ya o ne öyle
Yorumda birisi body gibi askılı olanlar var demiş çok haklı bir tek o güzel zaten onları giyerim, erkeklere de o beyaz klasik atletten ziyade başka modeller yakışıyor.
:))
Genel olarak evet ama sıcak olunca hayır
Atlet giyilmeli. Sağlık için giyilmeli..
Nöö yaz & kış giymem , giyemem daha doğrusu (
Giymiyorum, giymem de
Mutlaka giyerim terimi alıyor !
Hayır giymem sevmem de
Kışın bazen giyerim. Yoksa giymem.
Kışın giyerim..
Çıtçıtlı olanlardan giyiyorum
Giymiyorum..
Sevmem.
bazen giymiyorum
Giymem
Evet