Bu kombin çok hoşuma gitti ama dışarıda giyerken birileri gözünü diker diye pek te emin olamadım. Sizce dışarıda giyilir mi alıyım mı?

Nasıl yani onların istediğini mi yapacaksın? Özgürce giyin, başkaları yüzünden siz kadınlar böyle düşünüp istediğinizi giyemeyecekseniz şeriat ilan edelim...
Cevap
18Cevap
Güzel ve seksi görünüyor
Aslında çok hoş kıyafet fakat Türkiyede yaşıyoruz türk erkeklerinden kastım bir sürü arap afgan suriyeli var bence giyme be bacım
Türkiye için hayir Avrupa ya da gelişmiş toplumlar evet yani kadini et olarak görmeyen toplumlar
İngiltere'de kamuda kadınların %80'i tacize uğradığını itiraf etti haberin var mı?
Evet eminim (!)
Kadiköy tarafi böyle giyen kizlar var problem olmaz bence
Tr de maalesef reis yaşlı teyzeler bakıp cıh cıh cıh cıh derler ama tam davette falan giyilmelik
Yaşadığın şehir hatta ilçe semt bile çok önemli izmirden örnek vereyim karşıya Bostanlı Alaçatı Çeşme gibi yerlerde kimse sana dik dik bakmaz ama İzmir'in diğer her yerinden gözler üstünde olur
İnsanın canı neler çekiyor değil mi? Olmayınca mabut ne eylesin Mahmut?
Nerde giyeceğine gore değişir bu, çok güzel bi kombin ama aşırı iddialı ve dikkat çekici 😍
belki gece elbisesi olarak olabilir
Taşıyabilen giyebilir

Mütevazı giyinmek için bilinmesi gerekenler = (Etek boyu Midi boy olmalı en fazla kısalığı) ve yırtmaç olmamalı.
@ashleyww lan mal ahlak şövalyeceligi yapmadık ki. Sadece tarz olarak söyledim özürlü varlık.
Giyecegin bolgeye gore degisir gunluk vari bir kombin de degil gibi
Bu neydi şimdi
club elbisesi bu. gidersen orada giyebilirsin.
Amerikadaysan giyersin
Bu ne kızım giyilmez.
Başın belaya girer devamlı
Yok abla bakmazlar giy sen
Giymeden çık daha iyi
Evet uygundur
Gayet güzel yakışıyorsa giymelisin bence
Uyucam atmayın söyle seyler
İç çamaşırı
Itici
Çok iyi
Çıplak çıkın direk isterseniz.