Moda & Stil Bu eşofman dışarda giyilir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Dershaneye giderken günlük giyilir mi sizce Giyilir Giyilmezzz Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bu eşofman dışarda giyilir mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ButNowTakeMeHome Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Sporda olabilir.Ancak günlük yaşamda pek hoş değil. Pantolon gibi kalıplı ve fit ise, belki.Ancak o da rahatsız edebilir, hatları çok ortaya çıkaracağından... 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 8,1b cevap paylaştı. Ben giyerm aynısı ben de var 1 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Giyersen giyilir niye giyilmesin 0 0 Yorumla
Önemsiz1iii01 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Evet giyilir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Guzel mi sence Yorumla Önemsiz1iii01 +1 yıl Evettrt. üzerine de beyaz crop tişört kısa olandan. misss. Yorumla
LeydiStark Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 34% +1 yıl Moda & Stil konusunda 368 cevap paylaştı. Crop top ile 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sporda olabilir.
Ancak günlük yaşamda pek hoş değil. Pantolon gibi kalıplı ve fit ise, belki.
Ancak o da rahatsız edebilir, hatları çok ortaya çıkaracağından...
Ben giyerm aynısı ben de var
evet giyilir ben dikişsiz iç giyimle giyiyorum çok rahat
Dershaneye başka bişeyle gidilmez zaten en rahatı bu bana göre
Converse ayakkabı ile uyar
Giyersen giyilir niye giyilmesin
Evet giyilir
Guzel mi sence
Evettrt. üzerine de beyaz crop tişört kısa olandan. misss.
giyilir
Giyilir
Tayt giymelisin bence
Giyilir hoş
Crop top ile
Giyilir
Pek beğenmedim
Kötü bence