Moda & Stil Sizce bu tarz kıyafetler tesettüre uygun mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Bence vücut hatlarını belli etmiyorlar. Hayette bol ve şıklar. Siz ne düşünüyorsunuz? Sizce bu tarz kıyafetler tesettüre uygun mu? Cevapla Vücut Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
CuteCurly Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 46% +1 yıl Çok anlamam ama dediğin gibi vücut hatlarını belli etmiyor sonuçta uygundur herhalde 0 0 Yorumla
ilkeerr Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 67% +1 yıl Bazılarında göğüsler baya belli oluyor eğer sizinkiler o kadar büyük değilse olabilir 0 0 Yorumla
zzzhan Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl İnsan istediğini giymeli isterse belli etsin kime ne 0 5 Yorumla Zamanımızyokki +1 yıl Bişey sorabilir miyim Yorumla zzzhan +1 yıl Sor Yorumla Zamanımızyokki +1 yıl Yazamıyorum ki Yorumla zzzhan +1 yıl Neden anlamadım? Yorumla Zamanımızyokki +1 yıl Xper az Yorumla
Confidential34 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Ben bu tarz seviyorum açıkçası daha hos ve guzel ya 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı. iyi gibi görünüyorlar 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,3b cevap paylaştı. Uygun 0 0 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 468 cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
ЮгеЯВ Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 98% +1 yıl Hayır 0 1 Yorumla Nail_19 +1 yıl Neden uygun değil Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Çok anlamam ama dediğin gibi vücut hatlarını belli etmiyor sonuçta uygundur herhalde
Bazılarında göğüsler baya belli oluyor eğer sizinkiler o kadar büyük değilse olabilir
İnsan istediğini giymeli isterse belli etsin kime ne
Bişey sorabilir miyim
Sor
Yazamıyorum ki
Neden anlamadım?
Xper az
Ben bu tarz seviyorum açıkçası daha hos ve guzel ya
Evet uygun ve şık duruyor
iyi gibi görünüyorlar
Bol kıyafetler gayet
Uygun
Uygun