Moda & Stil konusunda 331 cevap paylaştı. Ebu Hureyre (Radiyallahu Anh) şöyle dedi:
“Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem):
‘Cehennem ehlinden iki sınıf insan vardır ki ben onların benzerini görmedim! Bir topluluk ki yanlarında sığırkuyruklarına benzer bir takım kamçılar var, bunlarla insanlara vurmaktadırlar. Bir de giyinik olduğu halde çıplak, meyleden erkekleri kendilerine meylettiren, başları Horasan develerinin hörgücüne benzer kadınlardır! Bunlar cennete giremezler, onun kokusunu dahi duyamazlar! Kuşkusuz onun kokusu şu kadar, şu kadar mesafeden alınır’ buyurdu.”
Müslim 212804 Yorumla
Soran+1 yılTesettürsüz kadın, günahı alenen işlemiş oluyor, günahını başkalarına açıklamış oluyor. Hadis-i şerifte bildirildiği gibi, açık işlenen günahların affı zor olur.
Her ne kadar açık-saçık gezene kâfir dememek gerekir ise de, açık gezen kadının zamanla kalbi kararır, açık gezdiği için, içi sızlamazsa, imanı da zayıflayıp bir gün tamamen sönebilir.
Üçüncüsü: En önemlisi budur. Açık saçık gezmek, iffetsizliğe yol açan bir günahtır. Bir kadın içki içse, kumar oynasa, hırsızlık etse, kocası, bunlardan vazgeçirmeye, tedavi etmeye çalışır. Fakat açık gezen kadın, iffetsizliğinde ileri giderse, kocası tedavisine çalışmadan hemen bırakır. Öldüren bile çıkar.
Peygamber efendimiz, erkeğin avret yerinin diz ile göbek arası, kadının ise, yüz ve iki elinden başka bütün bedeninin avret olduğunu bildirmiştir. Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
(Avret yerini açmak büyük günahtır.) [Hakim]
Soran+1 yıl(Avret yerini açana, başkasının avret yerine bakana Allah lanet etsin!) [Beyheki]
Kur'an-ı kerimde ise mealen buyuruldu ki:
(Mümin kadınlara söyle: [Yabancı erkeklere bakmaktan] sakınsınlar, ırzlarını korusunlar, [el, yüz gibi] görünen kısmı hariç, ziynetlerini [Saç ve gerdan gibi ziynet takılan yerleri] göstermesinler, başörtülerini yakalarına kadar [saç, kulak ve gerdanlarını] örtsünler!) [Nur 31]
Soran+1 yılAynen öyle o yüzden alıntı yapıp mesaj vermeye çalışmayalım lütfen.
En İyi Cevaplar
bence gayet güzel. sen dinleme kimseyi. onlar giyinen çıplaklardır :) kapanmanın adı bile güzel benim için. ayrıca o paylaştığın da çok dikkat çekiyosa artık erkek milleti olarak biraz kendimizi sorgulamamız gerekiyor.. dediğim gibi dinleme kimseyi mini etekle başörtüsünü de bir ettiler ya daha ne diyeyim..
27 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum artık saçma sapan yorumlar yapmaya başladılar..
Soran+1 yılKeşke. Allah herkese dinini hakkıyla yaşamayı nasip etsin. Teşekkürler :)
- +1 yıl
Kardes onlar giyinen ciplak demissin anlamini bilmeden bu kiyafet baslibasina giyinen ciplak kiyafeti zaten. Evet kapanmasi guzel hic yoktan iyi devam. Kiyafet bilekleri gosteriyor unutmamali kadinin bilerde haram. Biraz daha uzun kollusunu arayabilirsin.
- +1 yıl
dikkat edersen manken kollarını katlamış. soruyu soran arkadaşımız ise ayaklarına kadar kapatacağını bile söylemiş. sen şimdi o resimdeki kişinin aynısının tıpkısı gibi giyineceğini düşünüyorsun bu konuda yanlışsın. o manken gerçekte kapalı bile değildir belki. ayrıca fazla uzağa gitmene gerek yok mesela sokağa çık giyinen çıplaklar kimler görürsün :)
Soran+1 yıl:)) valla laftan anlamayanlar için elimi bile yormak istemiyorum. Anlamamakta ısrar ediyolar çünkü.
+1 yılaçık söylemek gerekirse kapalı kızların daha çok dikkat çektiğini düşünüyorum hepsi için değil tabi ama çoğunun giyim tarzı tesettüre uygun değil türbanını bağlama şekli bile abartı üçgen yapanlar boğazını sıkıca bağlayıp boynunu açık bırakanlar etekleri dizlerininin biraz altında çorap bile yok dar kıyafetler adı kapalı açıklara göre daha müslümanlar kapatıyosanız adam akıllı kapanın millete de laf söyletmeyin tesettür kelimesini öğrenip öyle kapanmaları gerek.. aksi yorum yapmak isteyenler yazmayın herkesin görüşü kendine
04 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşım sen yanlış yere gelmişin. Bunun sorusu "günümüzdeki kapalılar hakkında ne düşünüyorsunuz" olmalıydı.
- +1 yıl
canım linkteki kızın kollarını görünce yazdım dikkat çekici gayette ben doğru bulmuyorum tercih sizin tabi
Soran+1 yılKolları uzun ve ayakları kapalı olmalıydı zaten. Öyle düşün.
- +1 yıl
E oyle dememissin ki soruda neyse canım nasıl isterseniz oyle giyinin tabi
tesettürlü biri olarak böyle giyinilmesine gerçekten çok kızıyorum tüm hatlarınız ortada ve bu Kur'an'a ters. Ayrıca diğer insanlar böylelerini görünce "aa şu kıza bak nası giyinmiş" değil "bu kapalılar hep böyle" diyo. sadece kendinizi değil İslam'ı temsil ettiğinizi lütfen unutmayın.
01 Yorumla
Soran+1 yılYaptığım güncellemeyi okursan sevinirim. Ayrıca herkesin görüşüne saygılı duyulmalı diye düşünüyorum. Nasıl ki ben mini etekli bir bayan gördüğümde tüm açıklar o***dur diyemiyosam, kimsede kapalılar için böyle bir genelleme yapamaz. Yapıyorsa o kişide bir sorun vardır bende değil.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
78Cevap
Bence bu tarz kapalılar için güzel hem modern hem güzel. Çoğu kişiler yorumlarında kapalılar öyle böyle giyinmemeli yazıyor ama şunu diyebilirim ki eğer nerede nasıl giyileceğini bilirsen sıkıntı yok ve bu resimdeki tarz da gerçekten hoş.. İnsan kapalı diye güzel giyinmicek diye bir şart yok dimi ama :)
12 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın teşekkürler yorum için.
o kolların çemrenmesi doğru değil, onun haricinde köt bişey göremiyorum, gayet te hoş duruyor ancak makyaj biraz abartı, islamda kadının dikkat çekmek için bu şekilde süslenmesi uygun değil, kıyafetlerin renklerine laf edenler olmuş ama öyle allı pullu da değil alışıldık sade renkler, biraz geç işi o kadar
03 Yorumla
Soran+1 yılMakyajı kastetmiyorum resimdeki model olduğu için fazla makyaj var. Kol kısmına katılıyorum uzun olması lazım biraz daha. Genç işi mi?
Soran+1 yılGenç işi derken bende tereddüt ettim 16-18 diye :D evet biraz daha bol olması benim de tercihim. Teşekkür ederim :)
+1 yılBence güzel bırak malları sen :) hem kapanmanın amacı dikkat çekmemek değil mahremini örtmektir kıyafetler bol vücut hatları belli değil cıvıl cıvılda takma milleti resimlerine baksana açmış geziyorlar nereden bilecek bunlar kapanmayı
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
- +1 yıl
önemsz :)
Göze hoş görünüyor. Fakat tesettürün amacı bu mu, tartışılır.
34 Yorumla
Soran+1 yılTam olarak böyle değil fakat yeni yeni alışmaya çalışıyorum.
Soran+1 yılEvet öyle malesef.
Kapanmanin amaci dikkat cekmemektir bu nedenle sade giyinecek kapalı olan kisi eger süslü pusllu rengarenk dar mar giyiyorsa ona kapalı demem baska bisey derim , şu an kapali olanlarin cogu saclari kotu diye ve kapalilik acik haline gore daha çok yakisiyor diye kspaniyorlarmis
24 Yorumla
Soran+1 yılO nedenle kapanan kimseye şahit olmadım. Emin ol başörtü takmak çok önemli bir nefis terbiyesi. Çoğu kişi bunu yapmak yerine kafasını açmayı tercih eder. Biraz empati kurmaya çalışalım.
Soran+1 yılİyi o zaman bende tüm açıkları genelliyim o*** diye. Normal mi şimdi bu
+1 yılSorun su ki bu kafaya basortusu yerine takilan sal vs. Bir resimdeki gibi takilinca kafayi balon gibo gosyeriyor hic hos degil. Fikrim zatem kollar molar gozukuyor ama onlari karistirmasakta hic iyi degil etegin rengi falan fazla modaya uygun kiyafet.
01 Yorumla
Soran+1 yılBaşörtüyü bu tarz takmıyorum zaten. Salaş bir şekilde takıyorum.
+1 yılbence hoş bir tarz olmuş... kapalı bir bayanın, daracık ve vücut hatlarını ortaya çıkaran kıyafetlerden ziyade, bu tarz daha bol daha salaş olması en güzeli.
10 YorumlaBence çok hoş, yerinde bir seçim olur. Üstten başörtü alttan pantolon giymekten iyidir. Bu ibadeti tarz olsun diye değil, farz olduğu için yapmalı hanımlar; Allah Rızası için...
11 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum sana. Teşekkürler.
Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bu resim fena değil.. Kombinasyonu uydurup güzel giyinene asla lafım olmaz. Kendi gerçek resimlerinden paylaşsaydın ya.. Seni de görmüş olurdum giyim tarzını v. s.
02 Yorumla
Soran+1 yılGerek yok ben sadece bu giyim tarzı hakkında görüşleri merak ettim.
+1 yılGayet güzel olmuş. Ama kapanmadaki amaç dışına çıkıp kaşı gözü fazla elden geçirip, dudakları boyayıp, yüzünde boyanın her tonunu kullanıp biraz davetkar olmuş.
01 Yorumla
Soran+1 yılMakyajı kastetmiyorum sadece kıyafeti sordum. Fotoğraftaki model olduğu için o kadar makyaj yapılmış.
helal kız sana cok guzel yazmıssın bu gıyım tarzına gelınce bence cok hos
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılgöğüs bel ve kalçalar gayet ölçüleriyle birlikte belirgin.
saçları kapamasa da olurdu.
bir de baş örtüsü takıp kendine eziyet etmesin bu arkadaş.
islamda böyle kapanın diye bir hüküm yok, hangi dinin emri bu örtünme biçimi?13 Yorumla
Soran+1 yılAlimler bu durumlar için şöyle demiştir: Böyle yapıcağına inşallah doğrusunu yaparsın denmeli. Yanlış bile yapan insan doğru yapmaya hiç yapmayandan daha yakındır. Böyle diyerek şeytana hizmet ediyosunuz. İnsanlara böyle diyerek ibadetlerden soğutuyorsunuz.
- +1 yıl
zaten böyle giyinen dinden soğumuştur. soğumasaydı Allahın emrini tam uyguları. Kesin hüküm varken nefsine göre orayı daralt burayı çıkar şurayı aç diyen şeytandır. asıl bu giyim tarzı şeytanın hilesine düşmüş olmanın resmidir.
peygamberimizin eş ve cocuklarının tğmğ böyle giyinmekten mutlak olrak sakınmış. ama msenin gibiler işte bu tür kuralları esnatarek içini boşaltmş ve haklılıklarını ilan etmiş ve kendini eleştirip uyaranları da şeytanlıkla suçlayacak kadar da ileri gidiyor.
örtünmenin kadının çekiciliğini ve cinselliğini mahremi olanlara kapatmasıdır sadece.
cvicut hatlarını yasak olmasına rağmen açıp sonrada ben örtülüyüm Allah içimi biliyor demek sadece bir saçmalıktır.
Sen emri uygulamıyorsan bari benim yaptığım doğru deme!
senin gibiler yüzünden ahlak yozlaşıyor sen biraz daha açıyorsun, kızın biraz daha açacak, onun kızı biraz daha.. sonranız ortada.
islamı bilenleri zaten kandıramazsını da bari kendinizi kandırmayın :)
Soran+1 yılBeni yargılamak sana düşmez. Ben sadece soruma cevap istedim. Ayrıca madem o kadar biliyorsun önce kendinde bildiklerini tam anlamıyla uygula, ondan sonra millete fetva ver.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKapalilar ilgimi cekmiyor fakat bunu cok begendim. Saclari acik olsa muhtesem gorunurdu yani giyim tarzini begendim :) Ama sen ayaklarini boyle acikta birakma sonucta oraya bakan erkekler de var, siyah corap giy ayagin gorunecegi zaman.
02 Yorumla
Soran+1 yılAyak kısmını atlamışım. Ayakları da kapatmak gerek tabiki. Ayağı kapalı olarak düşün.
Cevap sahibi+1 yılO zaman muhtesem. Yuzun de guzelse bu giyiminle beni etkileyen ilk kapali olursun :) yok gerci 2 olur pardon :) kapaliysan ayaklarinda her daim ince corap olsun.
+1 yılOlculerin oradaki manken gibiyse bence gayet guzel... Kisa boyluysan olmaz. Uzun etek hic yakismaz kisaysan.
06 Yorumla
Soran+1 yıl1.68 boyum.
- +1 yıl
O zaman gayet de iyi olur bence... Bir magazaya gidip uzerinde denesene :)
Soran+1 yılZaten var bu tarz kıyafetlerim. Sadece insanların görüşünü merak ettim.
- +1 yıl
Gayet guzel hanim hanimcik ben kapaliliga karsi degilim herkesin yasam tarzi kutsaldir ama basini kapatip kicini acanlari da anlayamiyorum...
Soran+1 yılBende onaylamıyorum onları tabiki herkesin kendi tercihidir. Teşekkür ederim :)
- +1 yıl
☆☆☆☆☆
+1 yılgördüğüm bütün kapalıların (nerdeyse) ruhu ırıspı ^_^
12 Yorumla
Soran+1 yılGörerek nasıl karar veriyosun buna arkadaşım. Tanımadan hüküm veriyosun günah alıyosun. Pek bişey kalmıyo zaten sizin gibiler sayesinde cennete giricekler sağolasın :)
- +1 yıl
haklısın, iyi günler.
+1 yılgayet uygun şık ve güzel bir giyim tarzı. kapalı bayanların giyinmesine en uygun şık , uyumlu kıyafetler.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazıları gömleği alta koyuyor çok itici oluyorlar ama pantolon üstüne uzun gömlek giyenlere tav oluyorum çok acayip hoşuma gidiyorlar:) tabi zayıf olanları
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler yorum için.
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
yani güzel gibi bakış ve duruş o şekil olmasn pls :D
04 Yorumla
Soran+1 yılYok ya o şekil olmaz resimdeki model haliyle öyle poz olmuş :))
Soran+1 yılVar buna benzer giysilerim insanların yorumlarını merak ettim bu giyim hakkında. Sağol :)
çok güzel bence inş ilerde eşim olacak kişide böyle olsn... hem modern hemde uygun üstü kapalı altına daracık kot giyenlerden çok daha güzel
00 YorumlaBence çok güzel bir kombinasyon, sen buradaki yorumlara aldirma..
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim haklısın :)
Çok güzel hem modaya uygun hem bir tarafın gözükmüyor üste türban takip alta dar pantolon gitmekten iyi sana da yakisacagina eminim? Simdiden allahın rahmeti ve sefkati üzerine olsun kardeşim
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler amin herkesin.
Kapalılığın amacı vücut hatlarını belli etmeden giyinmek gibi birşey benim bildiğim.
00 Yorumlagüzel yani vücut hattı belli mi? değil.
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen sağol :)
+1 yılHevesini kaçırmak istemem ama fazla gösterişli geldi bana. Amaç kapanmaksa daha sade şeyler giyilebilir. İslamda riyakarlığın yeri yok.
10 Yorumla
+1 yılÜzerinde nasıl duracagı önemli. Kapalılar çok modernlesti zaten. Kapanmanın adı dikkat ⚠ çekmek oldu
120 Yorumla- +1 yıl
Yahu benim sevgilimde anamda bacımda kapalı. Aynı şeyi onlarada söyledim. Ama utanmadan kufur ediyor bide. Burası 10. cu koy. Aklını basına al
Soran+1 yılBu yaşta bu devir bu kadar yapabiliyoruz arkadaşım herkeste nefis var. Allah herkese hakkıyla kapanmayı nasip etsin.
- +1 yıl
Oyle hak olmaz kardeşim inan olmaz.
Soran+1 yılBu dikkat çekmek amacıyla yapılan birşey değil. Sen de şuna inan etrafta bu kadar açık insan varken inan nefsin çok gücüne gidiyor kapanmak. Ama biraz olsun köreltmeye, yavaş yavaş alışmaya çalışıyoruz. Siz değilsiniz her girdiği ortamda direk inancını belli edip buna göre muamele gören. Tuhaf tuhaf bakışlara maruz kalan. Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.
- +1 yıl
İnancı belli etmek değil kardeşim ya 40 çeşit şal var allahını seversen ya. Rengarenk yüzde bir ton boya. İnancı böylemi belli oluyor insanın gözünü seveyim. Ben kkz arkadasımla her gun tartısırım bu konuyu. Ne yazıkki değiştiremiyorum. Ben dindar gözle dinci gozuyle kesinlikle bakmıyorum oyle giyinenlere
Soran+1 yılAma bakanlar var işte. Tamam aşırı makyajı ve çok dikkat çeken eşarpları bende onaylamıyorum. Ama senin söylediklerin başını açsan daha iyiye gidiyo. Oysa öyle bişey. İnsan yaptığı kadarıyla yine sevabını alıcak. Hiç yapmayandan daha üstün sayılacak.
- +1 yıl
Bak şimdi bu konuşma tarzını hiç onaylamıyorum. Kendini haklı çıkarmak için elinden geleni yapıyorsun. Şimdi aşırı makyaj yapanlar diyorsun. Canım bunun dinde yeri yok. Bence hiç birşey yapmayan çıplak gezen onlardan daha ustun konuma getirilecek. azı çoğu yok. Selametle
Soran+1 yılAlimler mi doğru demiş sen mi :) inan bu konuyu çok araştırdım insanların bu düşüncelerinden dolayı. Hani diyolar ya böyle kapatıcağına hiç kapatma daha iyi diye. Yok öyle bişey işte. Şeytanın verdiği bir vesveseymiş bu. İnsan yapabildiği kadarıyla alıcak sevabını. Hiç şu sıcakta Allah rızasını kazanmak için başını kapatanla, mini etek giyen bir olur mu :)
- +1 yıl
Alimde değilim firavunda.
Allah rızası için kapat donup bakmam bacı dan öte tutarım. Ben düz mantığım biraz. Ya hep ya hiç. Yarım yamalak yasayamam. Asla. Bu kadarı olsum su kadar olsum hiç yoktan iyi diyemem. İşi seksuel boyuta taşımak kotu bişeydir. Yüz hatlarını dudaklarını gozlerini kaslarını sekilden sekile sokmak. Hiç bir dini kitapta yazmıyor. İncilde bile geçer ki. Basını kapatmayan kadınlar der. Saclarını kazıtsınlar? Çok ince konular bunlar. Ama hiç yakıstırmıyorum kapalı bir bayana makyajı.
Soran+1 yılİncili baz alıyosan hiç muhatap olmayalım bile boşuna elimi yoruyorum senin için :D
- +1 yıl
Baya dokundurdum yine. O gavurların kitabı bile onu diyor yani. Anlayana. Kuyrugunuza basmaktan zevk alıyorum :)
- +1 yıl
Bir de şeytan size değilde. Siz şeytana vesvese veriyorsunuz. Kuyruk acındaki çığlık kulaklarımı sagır etti duymuyorum seni
Soran+1 yılArkadaşım amacın ne yani çözemedim şimdi bana verdiğin tavsiye çıplak gezmem mi? :)
- +1 yıl
Şu soruyu bile gizliden soruyorsun. Sana tavsiye vermek filan gerekmez. Gizlenmeyi iyi bilirsiniz :)
Soran+1 yılSen önce sevgilini hizaya sokta sonra burada kızlara fetva verirsin :)
- +1 yıl
Vay vay vay :) bu iyiydi canım. Ama benim hizaya sokmam yanlış bişey. İş hizaya sokmak olsa çoktan olurdu :). Kendi iradesiyle bunu yapması gerek. Çemkirerek değil :p
Soran+1 yılHiç söylemeden kendinin yapmasını beklersen çok beklersin :)
- +1 yıl
Sağlık olsun :) biri gider biri gelir
kafan kapalı kolunda dövme var enteresan insanlarsınız
04 Yorumla
Soran+1 yılHahaha hiç gülceğim yoktu oraya reklam gelmiş :Dd
- +1 yıl
iyi bak fotoğrafa dostum :d
Soran+1 yılKim olduğunu bilmiyorum onun adına teşekkür ederim :D
Kapanmak dişiliği gizlemektir senin yapmaya çalıştığın bunun aksi yönünde şimdi bez parçasını kafandan çıkarabilirsin.
15 Yorumla
Soran+1 yılDişiliği gizlemekmidir? İyi o zaman biz erkek kılığına girelim dişiliğimizi gizleyelim?
Soran+1 yılBu kıyafette dikkat çekmemesi gereken yerlerini gizlemiyor mu?
- +1 yıl
Ya kizim adam inanmiyor daha ne diyaloga geciyorsun...
Soran+1 yılSanane arkadaşım.
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok hoooş ben de istiyorum o etekten =D ama o kollar hiç olmuş mu şimdi? Cık cık cık =D
13 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum olmamış kollar ama genel olarak güzel dimi :)
Cevap sahibi+1 yılGüzel =) ama belini içine sokacaksan üstten biraz çıkar ki hatların belli olmasın. Yani ben öyle yapıyorum istersen yaparsın =)
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim tavsiyen için :)
valla sikma kot veya bilekten yukari etek olmazsa ve ust kisim da kapali olursa neden olmasin ben bazwn goruyom ustu acmis alti kapamis ya da tam tersini yapmis veya bazilari varki bir gun kapali gezio ertesi gun acik tesettür iyuncak olmus valla
00 Yorumlagüzel fakat dikkat çekici... kapalısın ama herkese baktırırsın bu elbiseyle kendine..
12 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi o mu dikkat çeker yoksa bu mu?
https://pinterest.com/pin/523543525405602920/
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlması gereken bu modernlik kara çarşafa bürünmeye gerek yok
03 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum. Modernlik adı altında kuralların dışına çıkmadan ama tesettürü de fitne çıkarıcak şekilde iyice abartmadan.
Cevap sahibi+1 yılŞeyi hiç sevmiyorum ciçekli baş örtülerini
Soran+1 yılBende sevmem. Sade olmalı.
+1 yılIslama gore kapanmayi zaten biliyorsun ama bence guzel uyumlu acik olmandan iyi tabi
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler.
Ben begendim. Hos olmus bence.
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorum için :)
+1 yılÇok güzel valla sonuçta kapalı arkadaşlarımız da nefsiyle mücadele ediyor herkes dört dörtlük değil
00 YorumlaÇok şık ve sevimli. Gizem diye bir arkadaş var, o sandım resimdekini :D
00 YorumlaBu uygun ancak gunumuzde kapali kizlar cigu dikkat cekmeye çalışıyor. YAZIK
00 Yorumlaelbiseden kadının vicüt hatları belli olmicak sen düşün işte uygunmu deilmi
02 Yorumla
Soran+1 yılUygun belli olmuyor.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence güzel ama daha iyilerini gördüm
13 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler ben anca bunu bulabildim nette :)
Cevap sahibi+1 yılrica ederim olsun :)
Cevap sahibi+1 yılönemli olan iç güzelliği gerisi teferruattır :)
Banane, banane - kapanacaksın , bu kapalılık değildir.
00 Yorumla
+1 yılGayet güzel ve şık dar değil ya o yeter bide :)
12 Yorumla
Soran+1 yılSağol :)
- +1 yıl
Rica ederim
kızım çok güzel bende bundan alıcam saten kapalıyım
00 Yorumla
+1 yılVaay çok guzeeel :))
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
+1 yılGüzel ama kötü kız olma
23 Yorumla
Soran+1 yılKapalılara özel bir laf mıydı şimdi bu?
- +1 yıl
hayır
Soran+1 yılPeki o zaman teşekkürler nasihatin için.
tesettür gösteriş değildir ..!
24 Yorumla
Soran+1 yılBu gösteriş değilki.
Soran+1 yılBu yaşta bu kadar oluyor henüz. Allah hakkıyla kapanmayı herkese nasip etsin.
+1 yılCok seker canim 😍
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler :)
+1 yılsüpermiş :D
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim.
+1 yılÇok hoş olmuş :)
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler yorum için :)
- +1 yıl
Rica ederim :)
Bayıldım aşırı şeker
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler yorumun için :)
+1 yılgüzel fena değil bence
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorumun için :)
+1 yılkafasındaki olmasa iyi aslında sacı daha güzel tamamlar bu kıyafeti
05 Yorumla
Soran+1 yılAblacım sen anlamazsın bu konuları :) sana sormadığımı farzet.
- +1 yıl
saçlarımı asla kapatmak istemezdimm D:
Soran+1 yılDimi sonra sana hangi erkek baksın :( kim teklif etsin :'(( çok acıklıı
- +1 yıl
hahaha şimdi sen erkeklerin kapalı kızlara baktığıını mı söylüyosun :D
Soran+1 yılHay gerizekalım benim :))
Gizli Üye(36-45)+1 yılayakkabıda açık olmamalı
10 YorumlaValla çok güzel giyim tarzı :-)
00 Yorumlaçok hoş yakışır sana eminim
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler.
- Moda & Stil konusunda 620 cevap paylaştı.
+1 yıllo. Ol cute hijab style
02 Yorumla
Soran+1 yılThanks for your good comment bro :))
- +1 yıl
not at all :)
Çok güzel bence
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler :)
+1 yılbence çok güzel giyinmiş..
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler.
- +1 yıl
Your welcome :)
+1 yılGayet şık giyinmiş
15 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorum için.
- +1 yıl
önemli diil seninde farkın yok ikinizde eşsiz güzelsiniz
Soran+1 yılResimdeki ben değilim.
- +1 yıl
önemli diilki sana bişe diicem Allahı görmeden seviyoruz dimi Hz. Muhammed mustafayı o halde neden güzelliğen inanmıyosun
Soran+1 yılSağolasın :)
+1 yılgayet şık buldum olsa da evlensek :D
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorum için inşallah nasip olur :D
- +1 yıl
inş kısmet ;)
+1 yıltarz iyi renk seçimleri çok dandık
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler yorum için.
+1 yılO başörtüsünü çıkartırsan iyi olur.
01 Yorumla
Soran+1 yılDikkat çekmek için dimi :)
- Devamını Gör (44)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler