Bunlar daha önce de moda değil miydi. Ama pek giyen yoktu. Ben beğenmiyorum. Ayrıca suda ıslanınca hiç rahat edilmez. Deniz ve havuz için asla uygun değil bence. Sadece görüntü için giyilirse giyilir. Ama kullanışlı değildir.
Bu rengarenk güpür mayolar bana 70'ler modasını hatırlatıyor. Siyah ve kalıplı modelleri var onlar daha güzel duruyor. Dua Lipa ne giyerse yakıştırıyor kendine. Ben kız arkadaşıma siyah model alırdım tabi tercih ederse..
Görüntü olarak hoş fotoğraf falan çekinmek için güzel tercihlerden birisi fakat bikini kullanım amacı olarak rahatsız edici denize girip çıkınca ağırlık yapio ve sertleşiyor haliyle kaşındırmaya da başlıyor. Ben daha çok bu tarz bikinileri şort ile kombinleyip kıyafet olarak kullanıyorum şort-crop ikilisi gibi denizde tercih etmiyorum
Islanınca yapacağı ağırlığı ve vereceği rahatsızlığı düşünemiyorum. Özellikle tuzlu sudan çıkınca tahriş eder kaşıntıdan. Sadece fotoğraf çekimi için olabilir.
İğrenç sanki millet tatile çıkacak ülkenin ağzına sictilar soyup satıp milleti bastılar evlere birgunluk tatil olmuş 2000 TL hahahah anca evet rüyalarda gidebiliriz he rüyalarımda bile bu kadar iğrenç bikini olamaz normal eski model bikiniler harika çiçekli veya sade yok iyi değil bu millet şimdi artık millete nasıl para harcaticaklarini bilmiyolar heryil yeni trend çıkıyor mallar giyebilir ama
Açıkçası seni dal daşak görmek zorunda olmadığımız için olabilir Ya da sabah mahmur halde merdivenleri çıkarken kafamı kaldırdığımda bir döt ile karşılaşmamak için de olabilir. En önemlisi hayvanlardan bir farkımız olsun diye olabilir misin?