Moda & Stil Yeni moda taşlı bikiniler yazı sallar mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Evet yeni moda taşlı bikiniler yorumları alalım iyi mi kötü mü? Güncellemeler+1 yıl Kızların 80 i beğenmedi böyle fizikleri olmadığı için Yeni moda taşlı bikiniler yazı sallar mı? Cevapla Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
AçılınBenKs_ci Takip Et Master Yaş: 34 , eic 49% +1 yıl Kıçına slip donu kaçmış emekli dayılar gibi sahilde apışaramdan donumu çeke çeke yürüyemem mk 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sen paraşüt giy kanka Yorumla cheekystaff +1 yıl O nasıl bir benzetme ya Yorumla
birazkülbirazduman Takip Et Master Yaş: 37 , eic 55% +1 yıl Bu ne be kıçımıza neden taş sokuyoruz efendi gibi paçalı donu atleti gidip denize girmek varken 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sen öyle gir Yorumla birazkülbirazduman +1 yıl E giriom zaten Yorumla Soran +1 yıl Maşallah sana Yorumla
Behavaha Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Fizikle değil de sizinle alakalı olabilir mi? Aklınızdan ne geçiyorsa artık. 😑 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bre susak iyi düşün iyi olsun Yorumla
secilsimsek Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Birazcıcık kilo versem koşa koşa alıp giyerim 😁 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kaç kilosun Yorumla
dark_gırl333 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 , eic 82% +1 yıl Biz bunu giyersek bizim burada da silahlar patlar anca 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ora nere Yorumla dark_gırl333 +1 yıl Yüksekova😂 Yorumla Soran +1 yıl Ahahah come to İzmir Yorumla
Enperatriz_Eztia Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Biz görseldekine hiç giymeseymiş daha iyiymiş diyoruz😅 ben taş sevmem. 1 0 Yorumla
entıni Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl tamamen çıkarsınlar da rahatlıyalım mk bune 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl türkiyede bunu giyen tek bi kadın bul 5 bin lira vereyim büyük ihtimalle bizim mağazaların stoklarına bile gelmez 0 4 Yorumla Soran +1 yıl İstemediğin kadar var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ben görmedim hiç Yorumla cheekystaff +1 yıl Daha kaliteli yerlerde zaman geçir. Halk plajında lojman havuzunda değil 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Avrupada çok çeşiti var Yunanistan mesela of of Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Görselde pislik bunu soranin zihniyetide abazanlikta seviye atladiniz 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Sen modadan ne anlarsin lale Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Modan batsin senin moda diye sen giyermisin böyle birseyi , Allahın comari Yorumla Soran +1 yıl At gözlüğü ile bakmaya devam et senin gibilere daha çok binerler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir şeyi biraz kendinize yakistirin düşünki sen evlisin eşin böyle bir şey giymek istedi onay verirmisin kızın Yorumla Soran +1 yıl Bahçende havuz var veya sessiz sakin bir deniz kenarına gittin giyemez mi Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl herkese yakışacak bi bikini değil fiziğinin iyi olması lazım taşıyabilmek için 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bizde onu diyoruz fiziği olmayan kötü diyor ehehe Yorumla
justlalalalalla Takip Et Xper 4 Yaş: 46 +1 yıl Ay moda moda demelerinden çok sıkıldım insana ne yakışıyorsa onu giymeli, hiç rahat durmuyor bu ne be 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Beğenmedin mi Yorumla
Bolberes Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Herkesin fikrine saygı duymak gerek ama bence gerçekten daha güzelleri var. Biraz değişik geldi. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne var mesela Yorumla
doganburak65 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Moda & Stil konusunda 665 cevap paylaştı. Taşlar büyük değildir umarım 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yapacağı izi düşündüm de 😄😄 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Ahahahah Yorumla
KitapOkumakŞart Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 94% +1 yıl Çok hoşmuş Yazı sallar kesin 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Sende giysen sende sallarsin Yorumla KitapOkumakŞart +1 yıl Denerim Yorumla Soran +1 yıl Fizik var mı dolgun mu Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Moda & Stil konusunda 977 cevap paylaştı. Bu biraz basit görünüyor 1 3 Yorumla Soran +1 yıl En saçma yorumu yapmayı becerdkn Yorumla Coffein +1 yıl Tamm eig secersin 😂 Yorumla Soran +1 yıl O piti piti yapacam Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl yaz bitiyo ama yani enteresan duruyor olur gibi 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Burası Avrupa bazı yerlerde yaz yeni başlıyor seneye bol bol görürsün Yorumla Junİchi +1 yıl aman allah esirgesin Yorumla Soran +1 yıl Sen giymezmisin Yorumla Junİchi +1 yıl sadece kendimde görmeyi isterim :'( Yorumla Soran +1 yıl Uuuuu Yorumla
Enginn__ Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Buna 4 saat çalışcan dinlene dinlene 😅😅🤤 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sabah öğle akşam 7 gün boyunca Yorumla
STSe_asigim Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kadın çok çirkin, sadece g*tten oluşuyor... 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sende ne var merak ettim Yorumla STSe_asigim +1 yıl İnsanlık var. İyi günler Yorumla Soran +1 yıl Bunu giydi diye insan değil mi sacmalama Yorumla
zevksuyuuuu Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 83% +1 yıl İyice 💩cikartiyorlar 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Avrupa Birliğine bu yüzden giremiyoruz Yorumla
ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Moda & Stil konusunda 456 cevap paylaştı. Böyle modanın şeyine şey emi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neyine ney Yorumla
İzmirliPrenses00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,3b cevap paylaştı. Gördüğüm en saçma şeylerden 0 7 Yorumla Soran +1 yıl YPma be Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Öyle maalesef Yorumla Soran +1 yıl Avrupa da şu an moda İsviçre amerika da Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Zevksizlik abidesi ya moda diye bile giymez safi özentilik Yorumla Soran +1 yıl Seneye patlar ucuzkenal derim Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Türkiye bu kadar açık gene turist giyer bu kadar zevksiz olanda ülkeye gelmesin 😂 Yorumla Soran +1 yıl Yunanistana geç gör bizimkiler utanır Yorumla
minikkladyy Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 825 cevap paylaştı. Link var mı bikini altının 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Var veremem Yorumla minikkladyy +1 yıl Tamam Yorumla
Nehii_ir Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Bence güzel gözüküyor almak lazım 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Pahalı ama taş kaplama :)) Yorumla Nehii_ir +1 yıl olsun sonuçta bir tane alıyıruz Yorumla Nehii_ir +1 yıl alıyoruz Yorumla Soran +1 yıl Sana yakisirmesela Yorumla
perdida Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kötü görünüyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Taş kaplama işte neyi kötü
heyybenesra Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Moda diye diye iyice sacmaladilar 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Gayet iyi Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ne tarafa kusuyoruz.. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kendi önüne Yorumla cheekystaff +1 yıl Yuh Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yazı bilmem ama başka bir şeyi sallar. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynen kanki Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çok saçma ve çirkin duruyor 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Kiskancliktan catlamaniza az kaldi Yorumla Cesur12_34 +1 yıl Kadınlarda moda zaten kıskançlık 🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne saçmalık kıskançlıkmış bu çirkin bikininin neyini kıskanıyım yani Yorumla Cesur12_34 +1 yıl Sende olsa kim bilir hergun giyersin ,🤣🤣 Yorumla Cesur12_34 +1 yıl Senin yok die çirkin saçma die adlandırıyosum Yorumla Cesur12_34 +1 yıl Adlandırıyo sun Yorumla Soran +1 yıl Ahahaha onun yok bunun taşları pahali parası yetmez Yorumla Cesur12_34 +1 yıl Bencede alamadıklarını kadınlar kötüler ler hep böyle ler bilmiomsn Yorumla Soran +1 yıl Al şuna bitane giysin sevaptir çok kiskandi Yorumla Cesur12_34 +1 yıl Alçam ona 🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Ahahaha Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Moda & Stil konusunda 459 cevap paylaştı. Çook iiymiş be 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Guzel degil dantel daha guzel 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Tabi dantelli nin yerini tutmaz ama iyi buda Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok ya benim zevkime gore degil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dedigim gibi dantel on numara Yorumla Soran +1 yıl Güzel kalça var ise buda yakisir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende var ama bu daha cok fantezi seysi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fantezi icinse giyilir Yorumla Soran +1 yıl O fantezinin içinde kaybolmak lazim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fizikle ne alakasi var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Taş oldugu icin begenmedik Yorumla Soran +1 yıl Farkindayim güzelim Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kıçımın arasına taş mı sokayım 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Değeri artar ahahaha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir taşla deger artacak olsaydı Yorumla Soran +1 yıl Başka bisey sokunca artmiyor bide bunu dene Yorumla barmen544 +1 yıl tas gıbısın derler artık Yorumla
gülşen7278 Takip Et Xper 2 Yaş: 47 +1 yıl O vücutta ki birine yaz kış sallar 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Senin neyin eksik acaba Yorumla
Wapirellla___78 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Hic giyme daha iyi 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Niye etkileyici durur Yorumla Wapirellla___78 +1 yıl Abazalar icin etkileyici Yorumla Soran +1 yıl Buna etkilenmeyen doktordan randevu alsın Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Seksi 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Giyer misin Yorumla
AleynaDerenoğlu Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl İlginçmiş 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bayildin belli Yorumla AleynaDerenoğlu +1 yıl Hayır sadece alışılmışın dışında olduğunu söyledimm Yorumla Soran +1 yıl Ee bu yüzden moda Yorumla
mochisune Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 50% +1 yıl Beğenmedim 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sen normalde beğenirdin bu tür seyleri Yorumla mochisune +1 yıl Konuştuk mu daha önce Yorumla Soran +1 yıl Tabiki Yorumla mochisune +1 yıl Merak ettim yazsana özelden DNSNFMSBDB Yorumla
AhesteEbru Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 302 cevap paylaştı. Cok basit görünüyor. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yapmaaa Yorumla
WhooCaresss Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Hiç estetik durmuyor ya 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aaaaaa Yorumla
barmen544 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl cok feana ama cesaret ister 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Yakında bol bol görürüz Yorumla barmen544 +1 yıl zor yatak odasında gıyemez bızımkıler Yorumla Soran +1 yıl Niye kanka Yorumla barmen544 +1 yıl tr de yasamıyo msn cok nazlı bızımkıler Yorumla Soran +1 yıl Sen atesli olanlarına sanırım rastlamadin koca gün 5 çektim doymadi Yorumla barmen544 +1 yıl ıyımıs kac yasındaydı doyumsuz Yorumla Soran +1 yıl 38 3 de cocugu vardi sabah 9 da ise gidiyorum diye çıktı akşam 6 ya kadar iligimi kemigimi kuruttu yaşına göre balık etli daracıkti 3 4 kez takıldım yol verdim Yorumla barmen544 +1 yıl hımm ıyımıs snn ıs Yorumla Soran +1 yıl Bir iki sohbetimiz vardi başkasına diye buna resim attım baktım hoşuna gitti 3 5 hoş göz yataga kadar geldi Yorumla barmen544 +1 yıl ıyımıs hangı sehır Yorumla Soran +1 yıl İzmir Yorumla barmen544 +1 yıl normal kalabalık ve seks sehrı Yorumla Soran +1 yıl Tabi götürdüm otele alkolde aldım bol fıstık findik Yorumla
Cesur12_34 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Gayet güzel görünüyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynen Yorumla
moonlight012 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 534 cevap paylaştı. Çok kötüü 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Diyosun Yorumla moonlight012 +1 yıl Aynen umarım moda olmaz iyice saçmaladılar Yorumla Soran +1 yıl Olur gibi gözüküyor Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Gereksiz. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Dikkat çekici değil mi Yorumla sierravista +1 yıl Değil. Yorumla Soran +1 yıl Katılmıyorum size Yorumla sierravista +1 yıl Katıl diyen mi var aek Yorumla Soran +1 yıl Terbiyesizlik yapma Yorumla
SonSeslenişim Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Çok saçma 0 1 Yorumla Cesur12_34 +1 yıl Neymiş saçma olan Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 622 cevap paylaştı. Beğenmedim 0 0 Yorumla
TauredKraliçesi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yok ya 0 2 Yorumla TauredKraliçesi +1 yıl Ondan daha iyi fiziğim var.. Yorumla Cesur12_34 +1 yıl Kanitla o zmn kıskanç 🤣🤣 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl güzelmiş 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sonunda beğenen bir iki kişi var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl olabilir Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Türk kızlarında böyle durması imkansız. 😀 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynen Yorumla
u fangoria Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,8b cevap paylaştı. kötü bence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Kıçına slip donu kaçmış emekli dayılar gibi sahilde apışaramdan donumu çeke çeke yürüyemem mk
Sen paraşüt giy kanka
O nasıl bir benzetme ya
Bu ne be kıçımıza neden taş sokuyoruz efendi gibi paçalı donu atleti gidip denize girmek varken
Sen öyle gir
E giriom zaten
Maşallah sana
Fizikle değil de sizinle alakalı olabilir mi? Aklınızdan ne geçiyorsa artık. 😑
Bre susak iyi düşün iyi olsun
Birazcıcık kilo versem koşa koşa alıp giyerim 😁
Kaç kilosun
Biz bunu giyersek bizim burada da silahlar patlar anca
Ora nere
Yüksekova😂
Ahahah come to İzmir
Biz görseldekine hiç giymeseymiş daha iyiymiş diyoruz😅 ben taş sevmem.
tamamen çıkarsınlar da rahatlıyalım mk bune
türkiyede bunu giyen tek bi kadın bul 5 bin lira vereyim büyük ihtimalle bizim mağazaların stoklarına bile gelmez
İstemediğin kadar var
ben görmedim hiç
Daha kaliteli yerlerde zaman geçir. Halk plajında lojman havuzunda değil 🤣
Avrupada çok çeşiti var Yunanistan mesela of of
Görselde pislik bunu soranin zihniyetide abazanlikta seviye atladiniz
Sen modadan ne anlarsin lale
Modan batsin senin moda diye sen giyermisin böyle birseyi , Allahın comari
At gözlüğü ile bakmaya devam et senin gibilere daha çok binerler
Bir şeyi biraz kendinize yakistirin düşünki sen evlisin eşin böyle bir şey giymek istedi onay verirmisin kızın
Bahçende havuz var veya sessiz sakin bir deniz kenarına gittin giyemez mi
herkese yakışacak bi bikini değil fiziğinin iyi olması lazım taşıyabilmek için
Bizde onu diyoruz fiziği olmayan kötü diyor ehehe
Ay moda moda demelerinden çok sıkıldım insana ne yakışıyorsa onu giymeli, hiç rahat durmuyor bu ne be
Beğenmedin mi
Herkesin fikrine saygı duymak gerek ama bence gerçekten daha güzelleri var. Biraz değişik geldi.
Ne var mesela
Taşlar büyük değildir umarım
Yapacağı izi düşündüm de 😄😄
Ahahahah
Çok hoşmuş Yazı sallar kesin
Sende giysen sende sallarsin
Denerim
Fizik var mı dolgun mu
Bu biraz basit görünüyor
En saçma yorumu yapmayı becerdkn
Tamm eig secersin 😂
O piti piti yapacam
yaz bitiyo ama yani enteresan duruyor olur gibi
Burası Avrupa bazı yerlerde yaz yeni başlıyor seneye bol bol görürsün
aman allah esirgesin
Sen giymezmisin
sadece kendimde görmeyi isterim :'(
Uuuuu
Buna 4 saat çalışcan dinlene dinlene 😅😅🤤
Sabah öğle akşam 7 gün boyunca
Kadın çok çirkin, sadece g*tten oluşuyor...
Sende ne var merak ettim
İnsanlık var. İyi günler
Bunu giydi diye insan değil mi sacmalama
İyice 💩cikartiyorlar
Avrupa Birliğine bu yüzden giremiyoruz
Böyle modanın şeyine şey emi
Neyine ney
Gördüğüm en saçma şeylerden
YPma be
Öyle maalesef
Avrupa da şu an moda İsviçre amerika da
Zevksizlik abidesi ya moda diye bile giymez safi özentilik
Seneye patlar ucuzkenal derim
Türkiye bu kadar açık gene turist giyer bu kadar zevksiz olanda ülkeye gelmesin 😂
Yunanistana geç gör bizimkiler utanır
Link var mı bikini altının
Var veremem
Tamam
Bence güzel gözüküyor almak lazım
Pahalı ama taş kaplama :))
olsun sonuçta bir tane alıyıruz
alıyoruz
Sana yakisirmesela
Kötü görünüyor
Taş kaplama işte neyi kötü
Moda diye diye iyice sacmaladilar
Gayet iyi
Ne tarafa kusuyoruz..
Kendi önüne
Yuh
Batmasın da o sen deyilsin
Şimdiden salladı görünce
Bir insan niye böyle poz verir a..
Yazı bilmem ama başka bir şeyi sallar.
Aynen kanki
Abazan Türk erkeğinin Max zevki
Ay bu ne be kötü
Kıskanç
Çok saçma ve çirkin duruyor
Kiskancliktan catlamaniza az kaldi
Kadınlarda moda zaten kıskançlık 🤣🤣
Ne saçmalık kıskançlıkmış bu çirkin bikininin neyini kıskanıyım yani
Sende olsa kim bilir hergun giyersin ,🤣🤣
Senin yok die çirkin saçma die adlandırıyosum
Adlandırıyo sun
Ahahaha onun yok bunun taşları pahali parası yetmez
Bencede alamadıklarını kadınlar kötüler ler hep böyle ler bilmiomsn
Al şuna bitane giysin sevaptir çok kiskandi
Alçam ona 🤣🤣
Ahahaha
Çook iiymiş be
Guzel degil dantel daha guzel
Tabi dantelli nin yerini tutmaz ama iyi buda
Yok ya benim zevkime gore degil
Dedigim gibi dantel on numara
Güzel kalça var ise buda yakisir
Bende var ama bu daha cok fantezi seysi
Fantezi icinse giyilir
O fantezinin içinde kaybolmak lazim
Fizikle ne alakasi var
Taş oldugu icin begenmedik
Farkindayim güzelim
Kıçımın arasına taş mı sokayım
Değeri artar ahahaha
Bir taşla deger artacak olsaydı
Başka bisey sokunca artmiyor bide bunu dene
tas gıbısın derler artık
O vücutta ki birine yaz kış sallar
Senin neyin eksik acaba
Hic giyme daha iyi
Niye etkileyici durur
Abazalar icin etkileyici
Buna etkilenmeyen doktordan randevu alsın
Sallarrr
Seksi
Giyer misin
İlginçmiş
Bayildin belli
Hayır sadece alışılmışın dışında olduğunu söyledimm
Ee bu yüzden moda
Beğenmedim
Sen normalde beğenirdin bu tür seyleri
Konuştuk mu daha önce
Tabiki
Merak ettim yazsana özelden DNSNFMSBDB
Cok basit görünüyor.
Yapmaaa
Hiç estetik durmuyor ya
Aaaaaa
cok feana ama cesaret ister
Yakında bol bol görürüz
zor yatak odasında gıyemez bızımkıler
Niye kanka
tr de yasamıyo msn cok nazlı bızımkıler
Sen atesli olanlarına sanırım rastlamadin koca gün 5 çektim doymadi
ıyımıs kac yasındaydı doyumsuz
38 3 de cocugu vardi sabah 9 da ise gidiyorum diye çıktı akşam 6 ya kadar iligimi kemigimi kuruttu yaşına göre balık etli daracıkti 3 4 kez takıldım yol verdim
hımm ıyımıs snn ıs
Bir iki sohbetimiz vardi başkasına diye buna resim attım baktım hoşuna gitti 3 5 hoş göz yataga kadar geldi
ıyımıs hangı sehır
İzmir
normal kalabalık ve seks sehrı
Tabi götürdüm otele alkolde aldım bol fıstık findik
Gayet güzel görünüyor
Aynen
Çok kötüü
Diyosun
Aynen umarım moda olmaz iyice saçmaladılar
Olur gibi gözüküyor
Gereksiz.
Dikkat çekici değil mi