Moda & Stil Etekli bikini demode mi duruyor? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Etekli bikiniler çok mu 'old fashion' 🤣 ? 🤔 Sizce❓#EdamedaPlajModası 👙 #Penti 🩱 #BizeGüneşBatmaz 💚 Güncellemeler+1 yıl S. Soru ✨ Etekli bikini demode mi duruyor? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Demode oluyor ama hala giyenler olabilir zaten yakışıyor bence güzel görünüyor yani 1 0 Yorumla
aresvsares Takip Et Bilge Yaş: 48 , eic 95% +1 yıl pareo daha güzel bence... zaten etekli bikini boyu kısa, basenli veya geniş kalçalı hatun kişilerde hiç hoş olmuyor... Pareo iyidir 👍 1 9 Yorumla Edameda06 +1 yıl Yalnız pareo bir mayo türü değil. Mayo ve bikini üzerine giyilen bir giysi 😄 Yorumla Edameda06 +1 yıl Dış giyim gibi yani. Yorumla aresvsares +1 yıl Yani tam dış giyim demek doğru değil bence, plaj ve havuz kıyafeti... Yorumla Edameda06 +1 yıl Tamam da bikini ve mayo üzerine giyilir yani gidip pareo ile denize veya havuza giremezsin. Off 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Yorumla aresvsares +1 yıl Ee bikini üstüne giyilen mini etekle de denize giren görmüyorum ben 😜 Yorumla Edameda06 +1 yıl Hâlâ anlamıyor ya sabır ! boş ver kardeşim sen salla bu konuyu. He öyle he boş ver... Yorumla aresvsares +1 yıl bilmemek değil öğrenmemek ayıp, hadi anlat dinliyorum... etekli bikinin altı 2 parça mı yoksa tek parça mı? Yorumla Edameda06 +1 yıl Etek ve içindeki külot ile 2 parça oluyor. Yorumla aresvsares +1 yıl 👍👍 Yorumla
Ssebastian Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Abi fiziği güzel olana hersey yakışıyor ama patates çuvalı gibi oldunmu tangada giysen nafile 1 0 Yorumla
Baydesignerrr Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 45% +1 yıl Sanki bir tik geçti bilmiyorum dolgun kalçalı biriyse yakışır ama 1 0 Yorumla
bateristartist Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl bu tarz değil de eskilerde pileli etekliler vardı onlar biraz demode olabilir 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yooo bu ablaya gayet güzel olmuş 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Kilodlu bikini daha tarz bence
Demode oluyor ama hala giyenler olabilir zaten yakışıyor bence güzel görünüyor yani
pareo daha güzel bence... zaten etekli bikini boyu kısa, basenli veya geniş kalçalı hatun kişilerde hiç hoş olmuyor... Pareo iyidir 👍
Yalnız pareo bir mayo türü değil. Mayo ve bikini üzerine giyilen bir giysi 😄
Dış giyim gibi yani.
Yani tam dış giyim demek doğru değil bence, plaj ve havuz kıyafeti...
Tamam da bikini ve mayo üzerine giyilir yani gidip pareo ile denize veya havuza giremezsin. Off 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Ee bikini üstüne giyilen mini etekle de denize giren görmüyorum ben 😜
Hâlâ anlamıyor ya sabır ! boş ver kardeşim sen salla bu konuyu. He öyle he boş ver...
bilmemek değil öğrenmemek ayıp, hadi anlat dinliyorum... etekli bikinin altı 2 parça mı yoksa tek parça mı?
Etek ve içindeki külot ile 2 parça oluyor.
👍👍
Abi fiziği güzel olana hersey yakışıyor ama patates çuvalı gibi oldunmu tangada giysen nafile
Sanki bir tik geçti bilmiyorum dolgun kalçalı biriyse yakışır ama
bu tarz değil de eskilerde pileli etekliler vardı onlar biraz demode olabilir
Yooo bu ablaya gayet güzel olmuş
Demode durmuyor bebiş
Yo güzel ama Külotlu daha güzel
Ben beğendim.
Evet
eskide kaldı bence
bence güzel
yakışana güzel
Biraz öyle
Önce medern ne onu ögren