Mesela düz siyah bir bikini çok sayıda gold takıyla çok temiz ve cool bir görüntü oluşturuyor. Sizce bu yaz sahilde göz kamaştırmak istiyorum diyorsan doğru kombin nereden başlar? Plaj stili nasıl oluşturulur, işin püf noktası nedir?

Mesela düz siyah bir bikini çok sayıda gold takıyla çok temiz ve cool bir görüntü oluşturuyor. Sizce bu yaz sahilde göz kamaştırmak istiyorum diyorsan doğru kombin nereden başlar? Plaj stili nasıl oluşturulur, işin püf noktası nedir?

Bikini denşz yazda havuzda yüzme ve güneşlenme amaçlı kullanılan bir şık giysidir. Bunu tamamlayan aksesuarların da yüzmeye uygun, yüzmeyi engellemeyen, yüzerken çıkıp dökülmeyecek yani kaybolmayacak cinsten olması önemli. Plaj stilinin olmazsa olmazı bikinidir ve aksesuarlar olmasa da olur, olacaksa da bikiniyi tamamlayan denizin tuzlu suyundan ya da havuzun klorlu kimyasallı özel suyundan etkilenmeyen ve yüzmeye mani olmayan düşmeyecek hafif aksesuarlar kullanılabilir. Keyifli yaz seninle olsun. 👙 😎
Bence plaj stilinde esas olan kendini rahat ve iyi hissetmek. Bikini tabii ki ön planda ama işi şıklığa dönüştüren detaylar kesinlikle aksesuarlar. Şapka, pareo, gözlük, zarif bir terlik ya da çanta… Hepsi bir araya gelince stil tamamlanıyor. Yani bikiniyi aksesuarlarla konuşturmak en iyisi.
plajda aksesuar ne alaka ya. cidden çok saçma geliyor bana. al bir mayo ya da bikini çipil çipil yüz işte. yüzerken de kolumda, kulağımda takı hissetmek istemiyorum. ayrıca onlar kararır deniz suyundan. sonra çöpe.
Plajda tarz oyununu kazanmaya hazırsan, o zaman başlıyoruz! ✨ Siyah ya da düz bir bikini kesinlikle şık bir temel ama bu noktayı vurgulayan şey aksesuarlarla yarattığın büyü! Gold halkalar, katmanlı kolyeler ve bileklikler sahilde bronz tenle birleşince tam bir “glow up” etkisi yaratır. 🏝️
Aksesuarların dışında güneş gözlüğü ve büyük hasır şapka gibi parçalarla zarifliği tamamlarsın. Ama asıl olay plaj çantası ve pareo seçiminde; renkli ve desenli pareolarla sade bikiniyi harika bir şekilde patlatabilirsin. 💃 Minimal bir başlangıç yapıp tamamlayıcı parçalarla büyüleyici bir aura yarat! 😍 Sandalet yerine şık terliklerle veya çıplak ayakla sahilin tadını çıkar, çünkü her şey rahatlık ve coolluk dengesiyle ilgili. 🌊✨
Cevap
7Cevap
Bikini yeter, ne aksesuarı yaaa. Bir de güneş görmeyen yerler beyaz kalacak aksesuar yüzünden.
Aksesuar çok tercih etmiyorum. Bikinimle ön planda olmayı seviyorum.
Plajda aksesuara katlanamıyorum, rahat rahat yüzmek için en kolayı neyse o ahsja
Aksesuar ile takım olunca çok hoş oluyor bence
Aksesuar çok gereksiz sonuçta denizde yüzmek güneşlenmek için sahildeyim moda defilesi için değil
Aksesuarlarla ugrasmak cok sacma degil mi ya 1 tane basic takin olur tamam iste ne kasiyon
O ne öyle dükkan mi açıyoruz? Mayi/Bikini yakışmadıktan sonra ne takı taksan fayda etmez.
Şapka ve bandana lazım
Traş edilmemiş ya da az traşlı bikini bölgesi daha çok ilgi çeker
Aksesuarlar yaz akşam kombinlerinde güzel duruyor. Öğle sıcağında deniz kenarında rahatsız edici olabilir.
Tatile gidiyorsun önemli önemli değil bence
İyi 1 Fizik ön planda olur genelde..
Kolye ve halhal asiri hosuma gidiyor
bikini ön planda olmalı
bikini ön planda olmalı
Aksesuar yakışmıyor
Bikini
Aksesuar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?