Günlük kombinler için inci kolye çok mu abartılı sizce? Şimdi artık inci detaylar moda bir süredir, çabaların kulplarında falan da görüyoruz inci detaylarını. Günlük hayatta da takan oluyor inci takılar. Bence de çok trend görünüyor ama yine de kararsızım. İnci kolye yalnızca abiye tarzı elbiselerle mi olur sizce?İnci kolye 🐚🌼#𝙀𝙙𝙖𝙈𝙤𝙙𝙖𝙎𝙩𝙞𝙡
İnci takılar günlük kombinlerde kullanılır mı, yoksa çok mu abartı?
Bence çok hoş duruyor. Boynu biraz açık olan tişörtlerle yakıştırıyorum. Gömlek içine takmaksa daha şık bir hale getiriyor kombini. 🌸 Ben spor-şık karıştırmayı severim. Bu yüzden eşofman üstüne tişört/crop inci kolye blazer ceket tercih edebilirdim. Pinterestte de çok gördüm o tarz kombinleri. Bence kullanılır balım 💐
Gayette kullanılır özelliklede sade olan kombinleri hafif şıklaştırır Örnekte verirsek Sıfır kol siyah fitilli bir body ile altına mom jean giyersin (beyaz sneaker ayakkabida tamalayici olur) cok sade olur ve kolye olarak minimal bir inci kolye yanına farklı şekilde gold kolyelerle takım yaparsan, şıklaşmış olur.
Kombine göre değişir bence siyah giyiyorsan altın veya gümüş ama atın daha hoş gider her zaman. İnci genellikle açık nude tonlar gibi renklerde kullanılır bana göre
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben ojelere takıldım. Frenchten sonra favorim bu olabilir
sevmem dedim ama bu yorum yapmama engel değil, inci illada şu elbiseyle takılır diye bisey yok siz neyi kendinize aynada yakistiriyorsaniz onu takmakta giymekten özgürsünüz asıl mesele birisinin kalbinde inci olabilmektir
Daha demin inci kolye almış biri olarak şu an yapacağım kombinler kafamda şimşekler çaktırıyor kocaman bir neden olmasın neden günlük hayatta kullanılmasın diyerek cevap vermek istiyorum bu soruya 😂