Kendimden yola çıkarak söylüyorum göğüs dekoltesi veriyorum ama pek hani göze batmıyor çünkü ben normalde de zaten göğüs olarak açık şeyler giydiğim için genelde sırt dekoltesi ya da omuz dekoltesi ben de baya çekici duruyor omuzlarım özellikle geniş olduğu için yani bazen benim bile bana gözüm düşüyor
#SelammGençlikk 🍀 Asalet ve zarafet dekoltede zor yakalanan çağrışımlar. Her türlü dekolte ilk olarak cinsel cazibeyi çağrıştırır. Her kadının bunu bilerek, muhataplarına ve ortamına uygun giyinmesi esasen baştan artı puan demektir. Dekoltede püf noktası ise daima tek dekolte tercih etmek gerektiği. Aynı anda birden fazla bölge asaleti ve zarafeti değil maalesef suistimale açık hisleri çağrıştırır. Asalete akıl da eklenirse doğru dekolte rahatlıkla belirlenir.. #TubaSueda 🍀
Eğer kullanmasını biliyorsa her dokelte kadına yakışır...Çoğu zaman bacak dekoltesi daha çok yakışır ancak teshircilige karışmadığı takdirde...Çünkü kadın bacağı ne kadar güzel sunulursa beğenisi o derece artar bir nadide heykelin kaidesi gibi
Hepsi çok hoşmuş ya.. omuz dekoltesi kış-sonbahar mevsimler giyinebilir ve sırt dekoltesini ilkbahar -yaz mevsimleri giyinebilir ben öyle tercih ederim 😎😇
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Burası İslam ülkesi dekolte yakışmaz kara çarşaflı kız en asılıdır , allahukbar allahuakbaaaarr
Çıplaklığıda normal göstrmk için süslü kelimeler kullanıyrsnz, yazık o yapacağın dekoltenin ahirette cezası çok acılı olur, LÜTFEN böyle yazıları dikkate almayın
Çok dikkat ediyorsun ya.. O kadar dikkatli oluyorsan pp ne de dikkat et. Dedigin ile yaptığın birbirini tutmuyor.. Profilinde bacak oksayan adam resmi koyan beyefendi burada kalkip dekolte mevzusunda duyar kasamaz. Önce kendini düzelt sonra başkalarını