Kadınlara yakıştıramadığınız dekolte var mı? Yoksa hepsi yakışıyor mu?

Kadınlara yakıştıramadığınız dekolte var mı? Yoksa hepsi yakışıyor mu?
Abartı her şey itici geliyor.
Dekolte de yırtmaç da fiziğe göre olmalı diye düşünüyorum.
Büyük memeli kadınlarda göğüs dekoltesi itici geliyor.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Bütün dekolteler aslında gayet güzel duruyor fakat aşırı artık teşhircilik derecesine gelecek dekolteler hoş durmuyor. Giyinmeyi unutmak tarz değildir insanlar açıklıkta yarış haline girmiş durumda dekolte verilir evet ben de veriyorum severek hatta gayette rahat duruyorum rahatta kullanıyorum ama bazı insanlar dekolte vermek adına bildiğiniz hiçbişe giymiyorum
asiri derin dekolteleri sevmiyorum genel olarak (bacak haric). bence belin yan taraflarini acikta birakan kiyafetler genel olarak cok itici. ikinci sirada da neredeyse kalcaya kadar inen derin sirt dekoltesi var
Dekolteler konusunda pek bi bileğiyle vakıf olmamakla birlikte bence teminde sivilce , yara, bere, bide cild lekesi olmayanlar tercih etmeli öteki türlü görüntü kirliliği oluyor bence herkes kendine yakışanı yakıştırdığınız giymeli nokta
nerdeyse hiç biri zira dekolte görmek isteyeceğim tek yer evde 2 miz baş başayken
pndan hariç sırt dekoltesinden tiksindiğim de bi gerçek ya neyse fotoda ki mesela zerre sevmem
her şey görünecek dereceye yakın olan dekolteler itici. son zamanlarda Gülşen’in dekolteleri fazla gelmeye başladı mesela ama saygı duyarım. Bir de fazla kilolu kişilerin dekolteleri
Göğüsleri büyük olup göğüs dekoltesi giyenlerde bence kötü duruyor hiçbir cazibesi yok...
Genelde kadına yakışmayan dekolte değil de dekolteyi taşıyamayan ya da kendine yakıştıramayan kadınlar olabiliyor.
Göbeği görünmesi hoş değil croplar çok saçma geliyor kimse burada eleştirmesin sadece düşüncelerimi söyledim görüşümde
Sırtı mayın tarlası gibi pislik dolu olanlar lütfen sırt dekoltesi vermesin... Onun dışında bence her dekolte kendine göre seksi
Dekolte değilde şu boğazı sıkan kollar meme kenarları çıplak olan bebe önlüğü gibi şeyleri giyiyorlar çok itici duruyor
Çatal dekoltesi hahahaah modaydı bir dönemler, yani genel bir moda mıydı bilmiyorum ama öyle bir trend vardı. (popo çatalı)
Düz göğüslü kadınladın göğüs dekoltesi giymesi ve kasık dekoltesi itici geliyor.
Evet, gördüm. Bana saçma ve ilginç geldi o görüş. Memesi olmayana göğüs dekoltesi yakışmaz. Olmayan şeyin nasıl gösterecek? Büyük veya normal memeli kadın giyince meme belli olduğundan dolayı kadınsı ve seksi bir görüntü ortaya çıkıyor
Bunlar itici
Mini etek giyen teyzeler cok itici geliyor, birde memeler disari firlayacakmis gibi sergileyenler bunu neden yapiyor onuda anlamiyorum.
Hem göğüs hem de bacak dekoltesini bir arada kullanan kadın bana hafif geliyor. ya bacak ya da göğüs dekoltesi olmalı
Bence yakışanı var yakışmayanı var. Örnek görselleri kadına yakışmış mesela.
Her insan kendine yakıştığı kıyafeti giymeli! :)
Bence Eğer Vücudu Uygun İse Her Dekolte Yakışır Kadına
şu croplar yüzünden karın dekoltesinden midem kalkıyor artık
hemen hemen bütün dekoltelerdir. Bir yerlerinizi göstermek istiyorsanız hiç giyinmeyin.
Her şeyin fazlası itici ama en çok derinnn göğüs dekoltesi itici
En İyi Erkek Görüşü