Moda & Stil Kadınlarda en dikkat çeken ve yakışan dekolte hangisi? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 36 Yapay Zekaya Sor Sırt en güzeli sanki ama bilemedim Sırt dekoltesi Omuz dekoltesi Göğüs dekoltesi Bacak dekoltesi mini Yırtmaç dekoltesi Göbek dekoltesi Hiç biri güzel değil dekolte sevmiyorum Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl O zaman nedeeeeennnn bütün mağazalar crop satıyor madem bu kadar çekici değil🙄🙄🙄 bi düzgün tişört bluz gömlek bulamaz olduk😅 Kadınlarda en dikkat çeken ve yakışan dekolte hangisi? Cevapla En Güzel Soruları Kadın Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Berjouhi Takip Et Xper 5 Yaş: 53 , eic 97% +1 yıl Açıkcası güzel bacakların varsa kesinlikle yırtmaç.. Bir de üstüne stiletto eklersen, galaya gidiyormuş gibi gözükürsün. 3 1 Yorumla yorgunyalniz +1 yıl :D :D Yorumla
EbruCakmakk Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ben; sırt, göğüs, yırtmaç ve göbek seviyorum 2 0 Yorumla
SekstingPadişahı Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Günah kızlar günah, boğazlı kazak giyin gözükmesin... 2 2 Yorumla Bergensova +1 yıl bunun gibileri bunu yazdıktan sonra gidip p**** izler Yorumla SekstingPadişahı +1 yıl @Bergensova Yani görüşümü açık paylaşmışım ismim cismim belli, parodi yaptığımı anlamayacak kadar saftiriksen suç benim mi? Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sirt kesinlikle ama gogusler iyise onun dekoltesi ayri guzel 1 0 Yorumla
mint__yesili Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Göğüs daha sonra sırt dekoltesi güzel diğerleri bana saçma geliyor 1 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 998 cevap paylaştı. Kalbinin güzel olması, yoksa istediği kıyafeti giyse ne fayda 1 0 Yorumla
yorgunyalniz Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 32% +1 yıl Derin yırtmaç, özellikle de bacak bacak üstüne attıklarında. 1 0 Yorumla
MarcoPasha34 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 92% +1 yıl Ne demiş atalarımız. Dolgun bacak dolgun göğüste bulunur 1 1 Yorumla Bergensova +1 yıl bacım senin ataların kimdi Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Moda & Stil konusunda 778 cevap paylaştı. Ben bacak dekoltesini seçtim. @babysharksmom , Senin tarzın nasıl? ;) 1 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Omuz ve bacak dekoltesi bence kişiden kişiye göre değişebilir Ama çoğu zaman yakışıyor 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben bacak seviyorum, diğerleri ortama göre yapılır yapılmaz, ama bacak dekoltesinin ortam sınırı yoktur 2 1 Yorumla yorgunyalniz +1 yıl Kesinlikle doğru. Yırtmaç ve mini her ortamda dikkat çeker. Yorumla
Long_Horn Takip Et Xper 4 Yaş: 31 1 yıl Ben bacak ve topuklu ayakkabının üstünden görünen parmak dekoltesine bayılıyorum 1 0 Yorumla
DuruEdaİleri Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl low cot göğüs dekolte Al bu coptan daha güzwl olur sana 1 0 Yorumla
kingkong17 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bacak dekoltesi tabii ki 1 0 Yorumla
Aishalover Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl bacak ya , ince kibar tüysüz pamuk gibi bacak off 1 0 Yorumla
Cooldusunce Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 323 cevap paylaştı. Hiç biri güzel değil dekolte sevmiyorum 1 0 Yorumla
dionysosjai Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 317 cevap paylaştı. Kesinlikle yırtmaç ve sırt. 1 0 Yorumla
AskeriiMühendissss Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Beyin 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Onun dekoltesi de mi varmış😂😂 Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Var evet Yorumla
_-_NobodyYs_-_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 454 cevap paylaştı. Sırt ve göğüs 2 0 Yorumla
ezgiitugcee Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 437 cevap paylaştı. Sırt göğüs ve bacak 2 1 Yorumla Emrekorkmaz31 +1 yıl Sırt baya iyi herhalde senin @ezgiitugcee Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Moda & Stil konusunda 312 cevap paylaştı. Bacak iyi 1 0 Yorumla
ggizemyildirim Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl sırt, bacak ve göbek 1 1 Yorumla siyahcorap +1 yıl peki en çok sana yakışan hangisi ama senin yakıştırdığın sana bakan gözlerden yola çıkarak :) Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Göbek 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Açıkcası güzel bacakların varsa kesinlikle yırtmaç.. Bir de üstüne stiletto eklersen, galaya gidiyormuş gibi gözükürsün.
:D :D
Ben; sırt, göğüs, yırtmaç ve göbek seviyorum
Günah kızlar günah, boğazlı kazak giyin gözükmesin...
bunun gibileri bunu yazdıktan sonra gidip p**** izler
@Bergensova
Yani görüşümü açık paylaşmışım ismim cismim belli, parodi yaptığımı anlamayacak kadar saftiriksen suç benim mi?
Sirt kesinlikle ama gogusler iyise onun dekoltesi ayri guzel
Göğüs daha sonra sırt dekoltesi güzel diğerleri bana saçma geliyor
Kalbinin güzel olması, yoksa istediği kıyafeti giyse ne fayda
Derin yırtmaç, özellikle de bacak bacak üstüne attıklarında.
Ne demiş atalarımız. Dolgun bacak dolgun göğüste bulunur
bacım senin ataların kimdi
Ben bacak dekoltesini seçtim. @babysharksmom , Senin tarzın nasıl? ;)
Omuz ve bacak dekoltesi bence kişiden kişiye göre değişebilir Ama çoğu zaman yakışıyor
Ben bacak seviyorum, diğerleri ortama göre yapılır yapılmaz, ama bacak dekoltesinin ortam sınırı yoktur
Kesinlikle doğru. Yırtmaç ve mini her ortamda dikkat çeker.
benim eşime göğüs dekoltesi ve sırt dekoltesi cok yakısıyo
Ben bacak ve topuklu ayakkabının üstünden görünen parmak dekoltesine bayılıyorum
low cot göğüs dekolte Al bu coptan daha güzwl olur sana
Ben deri gösterilmesini sevmiyorum.
Bacak dekoltesi tabii ki
Sırt dekoltesi iyidir
Sırt dekoltesi
Yırtmaç dekoltesi.
Sırt bacak ve yırtmaç
bacak ya , ince kibar tüysüz pamuk gibi bacak off
Sırt veya omuz olabilir
Hiç biri güzel değil dekolte sevmiyorum
Sırt dekoltesi seksi duruyor genelde
Bacak ve göğüs dekoldesi
sırt , bacak , omuz
Kesinlikle yırtmaç ve sırt.
Beyin
Onun dekoltesi de mi varmış😂😂
Var evet
Omuz ve göğüs dekoltesi ;)
Yerinde kullanması
Sırt ve göğüs
Göğüs
Sırt göğüs ve bacak
Sırt baya iyi herhalde senin @ezgiitugcee
Sırt, karın ve göğüs
Omuz ve sırt
Kesinlikle göğüs.
Farketmez
Güzel bacaklar. herzaman sevilir.
Bacak iyi
sırt, bacak ve göbek
peki en çok sana yakışan hangisi ama senin yakıştırdığın sana bakan gözlerden yola çıkarak :)
göğüs ve bacak
sırt ve bacak
Tabiki göğüs dekoltesi
Bacak ve göğüs bence
Göbek
Göbek
Göğüs dekoltesi
Göğüs ve bacak 😊
Sırt detayıııuı ov
Bence yırtmaç