Bugün moda köşem için Gri rengini seçtik 🖤🤍 Giyimde gri rengi seviyor musunuz? Sizce gri giyinen biri net değil midir, ya siyah ya beyaz diyenlerden değil midir, yoksa karamsar olduğu için giyimine mi yansır? Gri renk giyinmek karamsarlık mı, yoksa net olamamak mı?Gri #EdaModa 👗👠👗👠
Güncellemeler
+1 yıl
🐺🐭🐘🐨
Gri renk giyinmek karamsarlık mı, yoksa net olamamak mı?
Genelde olumsuzluk olduğunu söylerler ancak ben katılmıyorum. Benim hoşuma gidiyor. Kararsızlık konusuna gelince ise doğruluk payı olabilir. Kendimle ilgili kararlarda ya yanlış karar veririm ya da veremem. Bu yüzden geri dururum. Kıyafetlerimde kullanırım.
Her insanın bir moda, güzellik, doğallık anlayışı vardır ve çoğumuz neyi neden giydiğimize de bakmadan, baktım, beğendim, yakıştı, fiyatı da uygun du, aldım, giydim deriz. Renkler ve anlamları, ne ifade ettikleri çok ta önemli değil yani.
hanımefendi ben şöyle cevaplayacağım benim hayatımda her durumum veya tepkim ya beyazdır ya da siyahtır asla ortada durmadım ve ölene kadar durmayacağım
#SelamGençlik Gri renk bana uzak ama en çok kahverengi uzak. Bazı griler güzel olabiliyor. Yine de en uzak olduğum iki renkten biridir. Bende sinsiliği ve depresyonu temsil eder. Beyaz da bana uzak. Siyah ve mor bende bir numaralı renkler..#TubaSueda
Gri ton herkese yakışmaz, ben kendime yakıştırmıyorum artık, belki eskiden çok giyip bıktığımdandır. Ama bence benim rengim değil ama başkasına çok yakışabilir.
Ben mevsimsel olarak bakıyorum, son baharda gri dışında bir şey giymedim! Kışın siyah lacivert ağırlıklı ilk bahar karışık, yazın da sadece Beyaz ve tonları…
Kimisi der ki, gri arada kalmaktır yani ne beyazdır ne de siyah ama ne kadar haklılar bilemedim. Gri rengi ben de çok severim. Takım elbiselerimin çoğu gri renktir
Çok karamsar ve ciddi birine sarı, mavi, turuncu, yeşil giydirdiğinde pozif olmuyor.Önemli olan, içindeki kişinin giydiğini nasıl taşıdığı ve kendi enerjisi.
Karamsar insanlar gri renge bile karar veremez bunun kullandığı renk ile alakası yok ama psikolojik bir test vardır renkler ile ilgili eğer en sevdiği renk gri ise karamsar olur ama günlük hayatta bir kere gri giymek ile karamsar olamaz
En sevmediğim renk. Ama erkek giyiminde çok renk seçeneği yok. En çok kullanılan siyah, lacivert, kahverengi renklerinin tümüyle kombinlenebildiği için kullanıyorum.