Elbise güzel bana göre uygun ama ailesini o tanıyor belli ki böyle bi elbiseyi pek kaldıramıcak bi aile bu durumda senin düşünmen gereken bu aileye gidip kıyafetlerimi onların istediği gibi düzenleyebilir miyim ya da banane kardeşim ne derlerse desinler diyip giyip kocamla sürekli tartışmayı göze alır mıyım?
Bu Arada benim fikrimi sorarsan bu elbiseye bile karışan adamla yemeğe bile çıkmam hayat senin özgürlük senin nerde ne giyeceğini sen bilirsin kimseye karıştırma
O zaman kesin ailesine göre düşünmüştür eğer senin arkanda duran biriyse ilk bu nişan söz olayı atlatıldıktan sonra da aile ile olan etkinliklere dikkat ederek giyinirsin diğer kısımlarda gönlüne göre senin karar vereceğin bi iş Allah kolaylık versin
Yakan açık sadece dekolte demek için çatal ortaya çıkmalı gögüslerini sarmış bir toparlayıcı sütyen tarzı bir elbise Ama nişanlın için fazla açık olabilir herkesin bakış açısı farklı ama güzel elbiseymiş beğendim.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
teşekkür ederimm, normalde hiç takılmaz nişan olunca dellendi. ama ben yine de kararıma saygı duymasını bekleyeceğim tabii yeniden teşekkürler 🥰 içim rahatladıı
Acayip şekilde dar elbise seçmişsin sevgilin haklı tabi ne o öyle hayır yani normal dar olmayan bir elbise giysen incilerin mi dökülecek. Yemin ediyorum kızlar da S. l. ak giyiyorlar böyle şeyleri sonra etraftakiler abaza abaza bakınca ya katil oluyoruz ya karakolluk.
Açık bir elbise değil. Dekolteden anlatmak istediği vücut hatlarını çok fazla göstermesi olabilir mi? Onu mu demek istedi acaba? Ama güzel oturmuş üzerinize. Davet düğünlerde giyile bilecek bir elbise. Herkesin bakış açısı farklı saygı duyarım.
Allahim ya ne saçma sapan yorumlar gelmiş. Yüzüğü ver gitsin , Müslüman ailenin çocuğu diye.. Siz önce hindi hayatınıza bakın keresteler.. Nasıl yaşadınız belli değil.
Soruna gelince sen aten bu çocuğun neyi sevip , neyi sevmediğini bilirsin.. baş basarken belki karışmıyor olabilir ama ailesi ve Nisan oldu için belki böyle yapıyordur. Suyuna gidebilirsin. Saçma bir elbise konusu için münakaşaya drymez. Bubarada isteme kıyafetin nasıldı. Nisan dediğin yüzük takılma muhabbet mi? Yani öyleyse gerekiz kalabalık olarak.. daha az dekolteli elbisen varsa tercih et derim. Mutluluklar. 🤩
Bence gayet uygun hatta fazla sade. Dekoltenin D’si yok. Nişanlın bu durumda kesinlikle haksız. Sen haklısın. Ne istiyorsan onu giy. Hem evde hem aile arası olacak bi törenden bahsediyoruz Allah aşkına abartmasın. 😌 boş yere yapılan kıskançlıktan ibaret
@SadeTurkKahvesi00 şimdi göz var nizam var :D bu elbisenin kıskanılacak bi dekolte verdiğini görüyor muyuz? Nope ! Yanii boşuna kıskançlık yapmanın alemi yok 😃 uğraşma benimle
Merhabalar deyip sevgilinin göz doktoruna gitmesi önerisi ile başlıyorum bu dekolte abartılı ya bi gitsin bide kavga çıkıyor haksız sonuna kadar niye mi elbise gayet şık sade her şeyi ile güzel bir elbise rengi de çok güzel sevgilin önce göz doktoruna gitsin orada sorun yoksa psikolojik destek alsın 😁
Kıyafette bir sorun yok ki nişan evde olacak demissiniz evde olacaksa büyük ihtimal gelen kişiler sizin yakın arkadaşlarınız vs. Sevgiliniz dekolteden kastı nedir? Kıyafetiniz yakışmış bu arada. Sevgilinizle konuşun bu kıyafeti neden beğenmedin, neresini beğenmedin diye.
Daracık incecik belin var. Bir de burada paylaşmışsın. Seksi olmak için yapıyorsun. Ki öyle de duruyor bu kıyafette. Erkek arkadaşın sadece bu güne özel bu şekilde giyinmene karışmıştır. Aile üyelerinin ve yakınlarının bakmasından çekindiği için. Ve gayet haklı. Normalde karışmıyormuş zaten. Bence saygı duy ona ve dediğini yap. İtaat edersen işler yoluna girer. Bundan sonra da karışmaz. Yeter ki kibar ol. Erkeklerin kalbini kırma.
Hakli haksız yorumu yapılamaz bu soruya.. Nişanlınla senin hayat görüşün farklı bu aşikar.. O daha muhafazakar yapıya sahip anlaşılan.. Ortak noktada buluşulamayacaksa, birbirinizin görüşlerine saygı duyup uygulayamayacaksaniz yolları ayırmak en mantıklısı.. Herkes kendi kalbine mukabil bir kalple yol alsın. Şimdiden nişanlınin görüşüne "saçma" yorumunu yapabiliyorsan evlendiğinizde daha büyük çatışmalar yolda demektir.
Dekolteden ziyade arkadaş vücut hatlarını ortaya çıkarmasından ve seni çekici göstermesinden rahatsız olmuştur. Bence gayet şık ama sanırım tam olarak problem de bu.
Nerde ne giyebilecegine karar verebilecek hür ve özgür bi kadınsın.. buna ne kadar hayatinda olsa da karışma hakkı vermez kıyafetine saygı duymayan adam ileride sana mi saygı duyacak sanıyorsun!
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
teşekkür ederimm dediklerinde çok haklısın elbiseyi de giymeye karar verdim zaten bu kararıma saygı duymazda elbiseyi başka bir yerde giyerim artık
Cok dekolteli demesi elbisede dekoltenin cok veya az oldugunu gostermez bu "seni cok kiskaniyorum bunu giyme diyerek senide uzmek istemiyorum, boyle birsey giymek istiyorsun bari az daha kapali olanini giyersen sevinirim " demektir.
Bizim insaatada senin gibi kaslı amele lazım 🤣 işin espri dekolte vs bir şey yok ortada sırt bölgeside kapalıysa gayet normal şahsen dekolteli olsaydı pat diye yazardım sadece omuzlarin açıkta oda gayet normal
Nişanlınızı en yakın bir dünyagöz hastanesinden randevu almanızı rica edicegim, öyle göze batacak abes bir durum ortada yok Yani hatta hiç yok, bu arada allah tamamını erdirsin huzur içinde mutluluklar diliyorum şimdiden sizlere💐👋
Birde burada görsün tam ayrılin anlasamiyorsaniz kültur farkiniz varsa neden uzatiyorsunuz ayrilin ayrica elbise kötu dekolteli ama sık değil bir kaba duruyor omuzlari falan guzel kizsin daha guzel bir elbise bul
Bence çok güzel bir elbise. Birde evde olucakmış bir sakıncası yok bunun. Ama aile yapısına göre belki bunu dekolteli bulmuş olabilir. Yani aile büyükleri orada olacaksa (baba, büyükbaba gibi) Sen daha iyi bilirsin tabi ailesinin düşünce tarzını
Çok abartı değil ama kahve dağıtırken eğileceksin bir yerin gözükebilir üstten, yakışmış ama yinede kavga etmeye değmez sende boydan kısa ama üstü kapalı bir şey seç bence
Bir tek göğüs dekoltesi var. O da dekolte gibi değil. Önü açık sadece. Ev ortamı için bence gayet güzel ve sade bir nişan elbisesi. Sevgilin abartmış bence.
Görüyorlar Ama ne oluyor Sonradan Kiz istemese bile maalesef Tahrik Oluyor Tecavüz ediyor İyi mi oluyor bu Kızın hayatı sönüyor üzülüyor yazık değil mi sırf öyle hoşuma gidiyor beğenmek diye bu duruma düşmeye değer mi Halbuki Fazla açılsama belki de olmayacak tamam kapalı olanlar da maalesef Oluyor bu durum ama açıklarda oran daha fazla Açık dediğim normal giyim olabilir bu Normal ama göğüs bacak arası bunlar mahrem yerler
O Ak Sapıklarindan İt ogullarindan mi Hayır Olmakta istemem Ben asla hiçbir kıza kadına zorla dokunmadım dokunmam da Benim dediğim Mahrem yerlerini göstermek Tahrik eder bazıları kendilerini hakim olamıyor Olana ne mutlu açık giyinen ama ahlak dışına çıkmadan
arkadaşlar size yallah arabistanadan başka yorum yapamıyorum. kız her gün böyle giyinmiyor belli ki nişanı var onda da seçebileceği en narin elbiseyi seçmiş bu kadar yoz olmayın